reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

cześć dziewczyny jakoś w ten weekend nie odpoczęłam wczoraj mały miał ciężki dzień był bardzo marudny i płaczliwy pod koniec dnia miałam już wszystkiego serdecznie dość tak dał mi popalić.
Dzisiaj niby trochę lepiej ale za to mąż skutecznie podnosi mi ciśnienie:wściekła/y:, mam dość

aniam u nas słodycze nie skutkują bo sam z nich zrezygnował jakiś czas temu nie chce nic słodkiego ani czekoladek ani innych słodyczy.

elvi gratuluję dokonanego wyboru niani oby się sprawdziła

gosia
to tak jak u nas suchy męczący kaszel i katar - gorączki brak już mam dość kiedy w końcu przestanie chorować?

Ostatnia edycja:
reklama
Joł a co tu takie pustki .

Elvie fajnie że szybko kogoś znaleźliście . Robię Ci paczkę , bo ładnych 86stek sporo przyszło :tak: są takie sweterki jak lubisz i bluzki z napami z boku :-D:-D
Napisz mi Lenkową długośc spodni ( nogawka od środka ):tak: bo moja to krasnal jak wiesz :-D

Aniez - a taki tępak jak ja to zrobi to marchewkowe ?:-D

Mąż mi zgłupiał , jedziemy za jakiś czas do poznania wymieniać światła w moim samochodzie :no: Nie podobały się mu te co były i jakiś kolega nabył ledowe . a na kiego grzyba mi to , to ja nie wiem . jeszcze podsufitki nowej szuka :no: Niech szybko kupi to auto , to się od mojego odczepi .

Wyobraźcie sobie że dziś sama uczyniłam obiad :-D:-D Naleśniki z kurczakiem i szpinakiem zapiekane . I nawet wyszło :-D:-D

basia - oby nowy tydzień przyniósł Ci spokój, radość i uśmiech!

aniam - jutro chudzinę zmierzę.

Wy też tak macie, że przed ważnymi dniami nie możecie spać? M. jutro idzie do pracy na całe 8h, z dojazdem 9. Do dzieci niania przychodzi. Dom na błysk wysprzątałam, tzn. parter, na piętrach będę sobie na spokojnie jutro kończyć, wysyłkę zrobiłam i nadal spać nie mogę..

Hej ho, hej ho...

Źle coś ostatnio sypiamy z A. :no: i nie bardzo wiemy czemu. A. to się budzi o 4-4:30 i spać nie może potem dopiero koł o 6 się zdrzemnie ale wiadomo w tygodniu to wstawać musi najpóźniej o 6:30. Ja sie kręcę i śpię strasznie niespokojnie wobec czego rano jestem zmęczona i śpiąca... Nie wiem co jest grane...

Elvie gratuluję wyboru niani. Oby to była ta jedyna :tak: Czyli co Lena nie idzie do przedszkola jednak??
Aniam powiem ci że ledowe są o tyle lepsze że się nie psują tak jak zwykłe żarówki w autach :tak:więc w razie drawi odpadnie ci konieczność wymiany żarówki gdzieś w ciemnym polu :-D
Basia sił i cierpliwości ci życzę! A choróbska w końcu sobie pójdą precz :tak: ja tak miałam jak J. był mały... przychodziła późna jesień i dziec wiecznie chory chodził :no: teraz jest lepiej :tak:

melduję się druga
dzisiaj w domu jestem, a raczej nie idę do pracy, bo w domu to sobie nie posiedzę, idę z ALicją do laryngologa, znowu wczoraj uszko ją bolało i dzisiaj od rana też. Kurczę co za paskudztwo ją dopadło, że odpuścić nie chcę.
Igor już dzisiaj poszedł do przedszkola. Po tym tygodniu z moją mamą jest MASAKRA:baffled: Młody nie chce słuchać, a odzywki ma takie, że :szok: Normalnie jestem taka na nią zła, jak można w tydzień tak dziecko zepsuć. Dobrze, że to ostatni raz na dłuuugi czas.
ja już chcę wiosnę, 20 stopni, piękne słoneczko i kwitnące krokusy....
JA TEŻ, JA TEŻ!!!

Elvie fajnie, że tak szybko udało Wam si.ę nianię znaleźć. Mam nadzieje, że babeczka się sprawdzi.
Aniam brzmi smakowicie:-)
miłego dzionka, może do później

hej,
i ja się witam po weekendzie.
Niestety Mati nadal w domu pociągający,więc i czasu jak na lekarstwo. Wpadnę później.
Miłego dnia.

Witam,
niania póki co bardzo ciepło przez dzieci przyjęta. Z Lenką się świetnie bawi, Maciuś im towarzyszy. Fajna spokojna dziewczyna.

gosia - zdrówka dla Matiego!

Spadam ogarniać, dziś pierwszy dzień katalogu, więc gorąco u mnie;)

Witam drogie panie :-)

Wczoraj odsypialiśmy imprezę, potem okazało się że mamy kolędę :szok: ( fajnie że ksiądz coś wcześniej ogłosił ) dobrze że nie była z rana bo by nas w piżamach zastał ;-) na koniec pojechaliśmy do znajomych na kawkę i tak minęła nam niedziela.

Wczorajsza wiadomość od Maonki " Hej podziękuj dziewczyną za gratulacje :-) Mam się super , jestem pozytywnie zaskoczona po cc. Szybko dochodzę do siebie , tylko Leonek ciężki i dziś czuję kręgosłup ;-) Synek boski jest najspokojniejszy rodzynek na sali :-) Zje pośpi z pół godziny , popatrzymy na siebie i tak w kółko. Bar mleczny mamusia udostępnia przez 24 h/ dobę . Pozdrów całą ekipę :-)

Elvie super że niania znaleziona i że dzieciaki za nią przepadają :tak:

Gosia zdrówka dla Matiego

Anna zdrówka dla Alicji i daj znać co po wizycie u laryngologa. Współczuję nerwów związanych z Igorem :no: Miałam podobne sytuacje jak Emil wyjeżdżał do siostry moje S na wakacje, wracał nie ten sam i własnie te odzywki były najgorsze, ale szybko dawałam mu do zrozumienia że wrócił do domu ;-)

Agnieszka może łóżko sobie przestawcie :tak: Mój S też dospać nie może, twierdzi że to stres związany z pracą bo ciągle coś mu się po głowie tłucze :no:

Aniam zaszalałaś z tym obiadem :-D a i jeśli chodzi o marchewkowe skoro mnie wyszło to i ty zrobisz na bank :-p

Basiu tulam , zostaw te twoje trole i umów się z psiapsiółką do kina albo na kawę z mega deserem, coś ci się należy a marudy niech same w domu zostaną ;-) Zdrówka dla Wiktora

Monia podczytuję moją synową oczywiście :tak: zdolna po rodzicach :-) jak książkę wyda to liczę na autograf :tak:
Zdrówka dla Hanki i masz rację niech wiosna już przyjdzie .

Betii jak frytki i nuggetsy zjedzony ? My też na imprezie się objedliśmy ale wszystkie kalorie spalone w tańcu :tak:

Aniez balik domowy udany? W takim razie następne ciasto to będzie twoja szarlotka :tak:

Miłego dnia kobietki

reklama
Hej, i ja dzisiaj witam się w kiepskim humorze... A. ma wolne przez cały tydzień, więc jesteśmy razem... a jednak tyle ma do załatwienia, że prawie jestem sama, oczywiście z moimi dziewczynkami:-)

Elvie, nie ma jak poczucie dobrego wyboru... na pewno Twoja ciężka praca przyniesie owocne plony:tak:
Monia, nie dziwię Ci się... też pękałabym z dumy:tak:
Basia, współczuję złego rozpoczęcia dnia... oby nie było to wyznacznikiem na cały tydzień... a próbowałaś nawilżać powietrze w mieszkaniu, bo ten okres grzewczy jest najgorszy:tak:
Aniam, widać, że mąż ma zajęcie... widać, że odkrywasz w sobie kulinarne talenty;-)
Agnieszka, pocieszę Cię, ale i ja słabo sypiam, a do tego Jola budzi się w nocy i przychodzi do nas... a dawno tak nie robiła:baffled: pewnie jak pogoda się ustabilizuje to będzie lepiej... oby;-)
Annaoj, współczuję kłopotów wychowawczych... nie ma to jak wychowanie bezstresowe babci:no: oby z tym uchem Ali nie było nic poważnego... Jola jakiś temu tak miała i okazało się, że musi często oczyszczać noś, a przy okazji odtykać uszy poprzez zatykanie nosa i ust, aż coś "pyknie" w uszach:tak:
Gosia, zdrówka dla Matiego:tak:

Idę przygotować mięso na obiad... miłego dnia:-)

Do góry