reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
No Czad, nie? :-D USG jak sie patrzy- takie przyszłościowe 10D - od razu dzidzia ubrana i umie stać! :-) zawsze wierzyłam, że moje dzieciątko będzie wyjątkowe, ale że aż tak?!- Buhahahaha!!! :-D:-D:-D A tak na serio, to mam nadzieję na jakieś zdjęcia w pon na tym połówkowym to się pochwalę moją pociechą na poważnie :-)

Daj lepiej namiar na tego gina co takie cudo robi:-D A nie tylko na golca foty:-D To ubranie rozumiem z domu przytargałas na badanie bbuuhhhaaahhha ?:-D

no wlasnie gin mi mowil dzisiaj ze zachcianki nie oznaczaja ze organizmowi czegos potrzeba...

ja jak narazie ćwiczę silna wole (której nigdy nie posiadalam :p) - odmawiam sobie większości rzeczy, ktore nie sa niezbedne do zycia....

no wlasnie gin mi mowil dzisiaj ze zachcianki nie oznaczaja ze organizmowi czegos potrzeba...

ja jak narazie ćwiczę silna wole (której nigdy nie posiadalam :p) - odmawiam sobie większości rzeczy, ktore nie sa niezbedne do zycia....

To sobie odmawiaj nie umoralniając przy tym innych:tak: Bo tu jest sporo dziewczyn mających śliczne zdrowe dzieci które piły kawe , herbate , piwo bezalkoholowe , jadły słodycze itp.

Daj lepiej namiar na tego gina co takie cudo robi:-D A nie tylko na golca foty:-D To ubranie rozumiem z domu przytargałas na badanie bbuuhhhaaahhha ?:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Jasne!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)

Sospettosa - OGROMNE GRATULACJE!!!! :-) bardzo dobrze że chłopiec. Trzeba był zrównoważyć ten nasz dzisiejszy babiniec :-D

Dobrej nocki Dziewczyny!!! :tak:

Dzieki Dzieki :)
A imiona?? Yyyy...nie ukrywam, że miałąm kilka typów na dziewczynkę, bo te chłopięce imiona jakieś takie nieładne są :(. Niby jakieś typy mam, ale ale ale wszyscy mi mówią ze dziwne...a mamie jak dzis powiedziałąm jakie imie wczoraj wymyśliłam to ze śmiechu prawie z krzesła spadła ;/.

jestesaniolkiem pamiętaj, że każdy kij ma dwa końce. Wystrzegając się wszystkiego Twoim zdaniem złego możesz wychodować sobie w brzuchu dziecko-alergika. Ale rób jak uważasz. Mi to, że tak powiem rybka. Twoje życie.

sospetossa,gratuluję serdecznie-''nowego życia'' i facecika:-)
ja też miałam dziś oddać mocz do laboratorium,ale rano zaspana się zapomniałam i nasikałam do kibelka jak należy:-):-):-):-):-)
wiele osób mi mówi,że myśląc o czymś przyciągam to...oby się nie sprawdziło!!!bo ja to wyjątkowo potrafię się negatywnie nakręcić:-( od dwóch tygodni mierzę sobie temperaturę codziennie...i panikę wszczynam,gdy jest 37,3...

reklama
sospetossa,gratuluję serdecznie-''nowego życia'' i facecika:-)
ja też miałam dziś oddać mocz do laboratorium,ale rano zaspana się zapomniałam i nasikałam do kibelka jak należy:-):-):-):-):-)
wiele osób mi mówi,że myśląc o czymś przyciągam to...oby się nie sprawdziło!!!bo ja to wyjątkowo potrafię się negatywnie nakręcić:-( od dwóch tygodni mierzę sobie temperaturę codziennie...i panikę wszczynam,gdy jest 37,3...

Nie panikuj. To nic dobrego nie wnosi, a może tylko zaszkodzić :tak:. Oczywiście z doświadczenia wiem, że mądrzyć się jest łatwo :cool2:....gorzej z wykonaniam

Do góry