. Może od razu zamknijmy się w szałasie z Amiszami żeby mieć pewność, że dziecku nic nie będzie...... a z resztą...i wtedy nikt nam takiej gwarancji nie da.
Gratuluje chłopca . A jakieś typy imion ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
. Może od razu zamknijmy się w szałasie z Amiszami żeby mieć pewność, że dziecku nic nie będzie...... a z resztą...i wtedy nikt nam takiej gwarancji nie da.
No Czad, nie? USG jak sie patrzy- takie przyszłościowe 10D - od razu dzidzia ubrana i umie stać! :-) zawsze wierzyłam, że moje dzieciątko będzie wyjątkowe, ale że aż tak?!- Buhahahaha!!! A tak na serio, to mam nadzieję na jakieś zdjęcia w pon na tym połówkowym to się pochwalę moją pociechą na poważnie :-)
no wlasnie gin mi mowil dzisiaj ze zachcianki nie oznaczaja ze organizmowi czegos potrzeba...
ja jak narazie ćwiczę silna wole (której nigdy nie posiadalam ) - odmawiam sobie większości rzeczy, ktore nie sa niezbedne do zycia....
Daj lepiej namiar na tego gina co takie cudo robi A nie tylko na golca foty To ubranie rozumiem z domu przytargałas na badanie bbuuhhhaaahhha ?
sospetossa,gratuluję serdecznie-''nowego życia'' i facecika:-)
ja też miałam dziś oddać mocz do laboratorium,ale rano zaspana się zapomniałam i nasikałam do kibelka jak należy:-):-):-):-):-)
wiele osób mi mówi,że myśląc o czymś przyciągam to...oby się nie sprawdziło!!!bo ja to wyjątkowo potrafię się negatywnie nakręcić:-( od dwóch tygodni mierzę sobie temperaturę codziennie...i panikę wszczynam,gdy jest 37,3...