reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej
za mna pracowity dzien, bo dzis byl ostatni dzwonek na wystawianie ocen. Na ponad 90 uczniow wystawilam tylko jedna ocene niedostateczna wiec chyba surowa nie jestem;-) no ale dopuszczajacych to chyba ze 30, grrr.

T ogladal Władka, ja sobie ksiazke czytalam, nie nie szarego, czekam na 3cia czesc wiec na razie mam przerwe,czytam 'Houston, mamy problem'.

Aniez przez Irvinga próbowałam w oryginale przebrnac jak bylam na studiach, rzucialm w kat,ale pozniej do niego wrocilam i chetnie jeszcze cos bym przeczytala :)

Ella skoro Zuza dalej wygrywa to chyba juz tak zostanie. Ja tez Zuzie mialam na liscie. Ostatnio jak bylismy u znajomych to przegladalam ksiazke o znaczeniu imion (kolezanka ma termin na styczen wiec temat byl na tapecie). Powiem wam,ze cos w tym jest. Jak czytalam o Mai to opis bardzo pasowal do niej. Najbardziej jednak utkwilo mi w pamieci zdanie: Maja niegdy nie pozwoli sie zepchnac do roli kury domowej, hehe zobaczymy.

Annaoj sliczna ta wasza Karen, widzialam zdjecia na fb :)
Iza jak rozmowa? Czekamy na relacje:tak:

Gosiek
gratki dla Hani. Jak czytalam o Mateuszku to przypomnialo mi sie jak moj brat probowal naprawiac i rozkrecac rozne rzeczy jak byl maly. Raz rozkrecil rodzicom telewizor bo chcial zobaczyc jak sie ten pan z wiadomosci ukryl w srodku (to bylo w latach 80tych, braciszek mial jakies 6 lat)

Magda.Ciosek jutro zakwasy bedziesz miala po tych wygibasach z corcia;-)

Basiu zdrowka dla Wiktora!

Sonia
ty przy swojej trojeczce to prasowania pewnie troche masz. Moja kolezanka tez ma trojke i smieje sie ze dzieki prasowaniu jest na biezaco z filmami bo co tydzien wlacza sobie film i tak przy nim prasuje i prasuje.

Aniam super,ze Olcia tak ladnie sobie radzi w przedszkolu. Zuch dziewczyna! A jak jej ukochany, nie teskni?

Gosienko zdrowka kochana. Pamietaj,ze niedlugo ferie wiec musisz sie wykurowac bo ja licze,ze S pouklada sobie wszystko i przyjedziecie :)))

Nata jak Julcia?

yyy... jeszcze cos chcialam napisac... ale czuje,ze powieki mam coraz ciezsze i ciezsze wiec moze lepiej jak troche snu zlapie bo w tygodniu po 5-6 godzin spalam i czas nadrobic zaleglosci.

milego weekendu!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, nie ma to jak sobota w pracy ... wszyscy chcę rozliczenia roczne na już :angry::wściekła/y::nerd: przecież ja nie jestem robokopem !
Wszystkim wypoczywającym życzę miłego dnia i wracam do roboty buuuu

Witam sobotnio

Mamusiu tobie i wszytkim księgowym współczuję :tak:

Trochę jestem śpiąca bo zarwałam nocke ale dzięki temu trochę się ogarnęłam z robotą bo mi nikt nie przeszkadzał i nic mnie nie odrywało od roboty. Do tego skończyłam czytać 3 część Greya i powiem tylko tyle że ciekawa aczkolwiek czyta sie inaczej no i dzieje się oj dzieje ;-)

A. pojechał do kuzyna do szpitala... właśnie mi smsa napisał że Ł. wychodzi dzisiaj do domu :-D jupi! Mam nadzieję że ten wypadek podziała na niego otrzeźwiająco i przestanie pić :tak:

Dobra ide ogarnąć w końcu chałupę
udanego weekendu

Do tego skończyłam czytać 3 część Greya i powiem tylko tyle że ciekawa aczkolwiek czyta sie inaczej no i dzieje się oj dzieje
wink2.gif
czyta sie inaczej, bo inne tlumaczenie. juz nie moge sie srody doczekac :tak:

Bartolini wrócił wczoraj ze żłobka i mąż mi mówi, że się na zołzę skarżą, że nie słucha, że nie-nie-nie, że przeprasza a potem robi swoje hehehe... młody postanowił pokazać swoje prawdziwe oblicze :-)
Dzisiaj R. się zabrał za odbudowę procesu wychowawczego :) życzę mu powodzenia, bo Kuba w tym okresie też był nieznośny ;P

Ugotowałam pyszne zrazy z ogóreczkiem i nawet jakbym była na diecie, to chyba bym się nim nie oparła :-) za zupkę żureczek robi, bo chłopaki zamówiły, czyli obiadek po polsku, doopsko urośnie ;-)

hejka
wpadłam, jak na mnie wyjątkowo przy sobocie. Właśnie wróciłam z przymusowego dłuuugiego spaceru. Pojechaliśmy z B i dzieciakami na dwa samochody do mechanika, bo miał swój zostawić. Na miejscu się okazało, że mam lekkiego flapa w tylnym kole, więc B stwierdził, że niedaleko domu mamy wulkanizatora, więc oddamy moje auto i na nogach pójdziemy do domu. Jak już byliśmy pod domem, to się okazało, że B klucze od domu w swoim aucie zostawił i tak przez około 40 minut z dzieciakami i psem spacerowałam, a on z sąsiadem do mechanika po klucze do chaty pojechał.
I tak teraz się grzeje herbatką, a dzieciaki "magiczne drzewo" oglądają.
Popołudniu jedziemy na zaległe imieniny.
Zielona "Miłość ponad czasem" czytałam kilka lat temu. Bardzo mi się podobała. Mieli podobno robić ekranizację, ale nie wiem czy do tego doszło.
Magda ja też jestem za 3-dniowym tygodniem pracy:-)
Aniam to wystawa krajowa. Karen jeszcze nie skończyła 6 miesięcy, więc jest w klasie baby. To taka ocena sędziego czy rokuje na przyszłość. Trochę się obawiam, bo ona jest nieufna do obcych, a sędzia ma prawo podejść, obejrzeć zęby, podotykać psa. Zobaczymy jak będzie.
Aniez mmhhmm brzmi pysznie, szkoda, że do Wrocławia tak daleko.

uciekam obiad szykować
miłego dnia

Zielona "Miłość ponad czasem" czytałam kilka lat temu. Bardzo mi się podobała. Mieli podobno robić ekranizację, ale nie wiem czy do tego doszło.
Tak, zrobiono ekranizacje. Jakos tak w ciazy jeszcze bedac ja widzialam. Wolalabym nie widziec. W planach bylo, Pitt i Aniston zagraja glowne role. NIestety Andzelina - stara wywloka hahaha - siurka Anistonce odbila i plan sie rypnal. A szkoda, bo z pewnoscia byloby fajniej

Gosienko, dotarła przesyłka "bankowa" i tylko taka :-). Dziękuję.

na poprawę smutnej aury pogodowej, hit dzisiejszego poranka i tekst Hanki: "mama, pokaż tatusiowi cycki, on się trochę pobawi i ci odda" :-D:-D:-D........................nie pytajcie mnie, skąd...................................

Witam kobietki

U mnie bez zmian :-(Leżę na dole a tatuś na górze dzieciakami się zajmuje , obiad gotuje i nawet kawę dostałam więc tak mogę chorować ;-)
Helenka jest boska od kilku dni jak coś od nas chce to mówi do nas " kochany tatusiu, kochana mamusiu, kochany baracie " :-)

Monia czyli moja kartka świąteczna nie dotarła :-(
To ty w końcu daj się pobawić tatusiowi tymi cyckami :-D Hanka jak zawsze wymiata :tak: Ja nie wiem co wy w tym domu robicie :-p:-D

Anna nie ma to jak skleroza ;-) udanej imprezki:tak:

Aniez obiad podeślij do nas :tak: I jak tam proces wychowawczy tatusia, daje radę ? ;-)

Agnieszka też mam nadzieję że twojego kuzyna wiele ten wypadek nauczył, oby tak było.

Mamusia nawału pracy współczuję, trzymaj się.

Kittek mam nadzieję że uda nam się do was dojechać chociaż w pracy S masakra :-(

Ella trzymam kciuki za wizyty i za wybór imienia:-)

Aniam brawo dla Olki, Helenka też swoją panią uwielbia zresztą Pani Ola zawsze uśmiechnięta chodzi i wszystkie dzieci do niej garną nawet z zerówki:tak:

Basia zdrówka dla Wiktora i oby nic się z tego nie rozwinęło.

Magda super że dziewczynki już zdrowe i miłej spacerowej soboty życzę:tak:

Filonka gratulacje ciociu :-)

Sonia teściowa zamiast marudzić niech się za prasowanie bierze ;-):-D U nas S miedzy świętami prasował :tak: jak przeczytałam o prasowaniu bokserek to mi się moja babcia przypomniała bo ona zawsze S i chłopakom gatki prasowała ;-)i ile ja się nasłuchałam że ja nie prasuję :-D

gosia brawo dla Haneczki :-) Widzę że z Mateuszka mały mechanik ;-)

Isabela i jak tam po rozmowie?

Tak sobie pomyślałam co u Salamandry, Kici, gosi 2010, Kwiatuszka bo się dawno nie odzywały...

Miłej spokojnej soboty:-)

reklama
Do góry