reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

:-D:-D ja też pępek obserwuje u mnie jeszcze jest prawie taki sam jak przed :-)
zobacz jak uczysz się siebie , przedtem byś nie pomyślała ,że można tyle zjeść :-D:-D
Ja odwrotnie jem coraz mniej ...i bardzo dobrze bo i tak przytyłam już swoje. Dziś ;kanapka, 2 hamburgery ale malutkie i 2 mentosy :cool2:

reklama
Hahahaha.....dwa hamburgery ale malutkie:-DAga jesteś bosska!

Ja dziś też wcinam cały czas- na śniadanie 3 kanapki z wedlinką,rzodkiewką i sałatą oraz tona majonezu, potem kopytka z cynamonem cukrem i masełkiem, jakiś batonik, a teraz ziemniaczki, jajka w sosie musztardowym ZNACZY SIĘ JEDNO JAJKO i marchewka z bułką:cool2:a czaje się jeszcze na danio z płatkami NESTLE.....ale FITNESS!!!

kamisia..po tym co wypisałaś , to fitness na końcu jest .......:-D:-D
i po drugie jakim cudem u mnie jest +12 a u was np.+3, skoro wy jecie tyle co ja :cool:
moje drogie panie, co????

Hahahaha.....dwa hamburgery ale malutkie:-DAga jesteś bosska!

Ja dziś też wcinam cały czas- na śniadanie 3 kanapki z wedlinką,rzodkiewką i sałatą oraz tona majonezu, potem kopytka z cynamonem cukrem i masełkiem, jakiś batonik, a teraz ziemniaczki, jajka w sosie musztardowym ZNACZY SIĘ JEDNO JAJKO i marchewka z bułką:cool2:a czaje się jeszcze na danio z płatkami NESTLE.....ale FITNESS!!!

Jak ja wam zazdroszcze apetytu:tak::tak::tak:

Kopytka to jest to, co tygryski lubia (dzis) najbardziej. Dziekuje Kamisiu za info co bede miala dzis na kolacje :-D:-D:-D
Aga, ja do tej pory jadlam przez caly dzien moze polowe tego co dzis wciagnelam przez te kilka godzin, bo wiecej niz pol kanapki mi na raz nie wchodzilo do zoladka. Teraz najwyrazniej jak sie pepek wypchnal to wiecej miejsca sie zrobilo na zoladek i najdabiam, czy jakos tak :laugh2:

Kopytka to jest to, co tygryski lubia (dzis) najbardziej. Dziekuje Kamisiu za info co bede miala dzis na kolacje :-D:-D:-D
Aga, ja do tej pory jadlam przez caly dzien moze polowe tego co dzis wciagnelam przez te kilka godzin, bo wiecej niz pol kanapki mi na raz nie wchodzilo do zoladka. Teraz najwyrazniej jak sie pepek wypchnal to wiecej miejsca sie zrobilo na zoladek i najdabiam, czy jakos tak :laugh2:

hehe...ach ten pępek. Ja właśnie się mojemu przyglądnełam i własnym oczom nie wierze- zmalał mi skubany jakoś dziwnie- nawet sobie tam najmniejszego palca nie włożę- i tai płyciutki się zrobił

A co do apetytu to ja mam od niedawna dopiero - odkąd przestałam wymiotować mogę z chęcią pałaszować oooo:-)

:-):-):-) cześć dziewczyny,
apetyt też mi dopisuje.nawet za bardzo...
byłam właśnie po wyniki krwi.z morfologii tylko podwyższone granulocyty i za mało monocytów...aaaa no i wbc ponad normę...dodatkowo ten cholerny fibrynogen jeszcze wyższy niż dwa tygodnie temu...któraś z was miała zlecany fibrynogen?co to za paskudztwo tak we mnie rośnie?:-:)-:)-(
pisałyście i też się napiję...kawy!!!!!!!!!

Witajcie kochane u nas jakoś leci oczka mnie dalej bolą bo mam zwyrodnienie siatkówki i chyba troszkę się pogarsza.
Dziewczynki dzisiaj była u mnie mamusia i pomogła mi posprzątać bo mam zakaż dzwigania czego jkolwiek więc jak przyjechała to kupiła mi pierogi z kapustą i grzybami:-) i 10lodów ciepłych na które miałam straszne ochotę. W piotrkowie jest tylko jeden sklep gdzie są pyszne i tak leżą a ja na nie patrzę zjadłąm już 3 i zostało jeszcze 7 więc kto wie jak to się dzisiaj skończy:-):-).na plusie mam 2kg więc nie jest aż tak źle:-).
wszystkim dziewczynkom co dowiedziały się co mają w brzuszku ogromne gratulacje:-):-).
co do alkoholu to ja zawsze mało piłam co jedynie to redsa strasznie lubię ale teraz mi nie wolno bo dzidzia najważniejsza:-).

reklama
:-):-):-) cześć dziewczyny,
apetyt też mi dopisuje.nawet za bardzo...
Byłam właśnie po wyniki krwi.z morfologii tylko podwyższone granulocyty i za mało monocytów...aaaa no i wbc ponad normę...dodatkowo ten cholerny fibrynogen jeszcze wyższy niż dwa tygodnie temu...któraś z was miała zlecany fibrynogen?co to za paskudztwo tak we mnie rośnie?:-:)-:)-(
pisałyście i też się napiję...kawy!!!!!!!!!

ja nie miałam zlecanego fibrynogenu więc nie pomogę za bardzo :-(.

Do góry