reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

jestem musiałam sobie zrobić przerwę od pracy bo już mi mózg paruje :nerd:
elvie super że u Maciusiowe kupki już się unormowały ;-) mam nadzieję, że dzisiaj mi się uda dotrzeć na Twoją konferencję bo od 3tyg chcę się zalogować a tu Natalka jak na złość nie chce spać
zielona uuuugdzie jesteś pokaż się nam ;-) ja idę w piątek zrobić porządek z piórami ;-):tak:
gosia23s u nas też tak się mówi :-D

reklama
Witam po kilkudniowej nieobecności, musiałam wszystko ogranąć
ninja9ab.gif

Nie nadrobię, bo produkcja duż, ale teraz już będę na bieżąco. Ja oczywiście w pracy, chociaż I troszkę przeziębiony, ale mam moja daje radę, no i jest już lepiej, tak że jutro chyba pójdzie już do przedszkola. Wczoraj Karen miała zabieg, wszytsko poszło dobrze i jest ok. Taka wczoraj śmieszna była po tej narkozie.
Basia wszystkiego najlepszego, spóźnione, ale naprawdę szczerę.
Nata organizm się przyzwyczaił, za to jaki dzień masz długi.
Elvie biedny maciuś, może coś faktycznie w diecie musisz zmienić.

uciekam, miłego dnia życzę.

I już po Mikołaju, szał słodyczowy trwa.
Każde dziecko dostało po 2 paczki, jedna ze słodyczami, druga z rady rodziców - zabawki. Alusia jednak nie chciała siedzieć na dywanie z dzieciakami, tylko cały czas ze mną. Druga dziewczynka też tylko z mamą. Każde dziecko miało powiedzieć jakiś wierszyk, piosenkę, taniec lub sztuczkę. Alusia ćwiczyła taniec kaczuszek przed, ale jednak nie zatańczyła. Do Mikołaja jednak poszła. Odpowiedziała tylko, że jest grzeczna. Wszystko chciała od razu otworzyć i jeść.

Do tego sąsiadka też przygotowała paczkę, więc dzień słodyczowy. Dobrze, że chociaż zdążyła zjeść zupę.

Jutro powtórka z rozrywki, jedziemy do teściów, ma być kuzynka Ali, Kasia, mąż załatwił przepiękny strój świętego.

O widze że dzisiejszy wieczór będzie paczkowy ;-)

Moi już na szczęście śpią. Odczekam jeszcze chwilę i musze na strych wyjść po paczki, które już mam przygotowane. Dołoże do tego tylko owoce i będzie git :-)

Fatalnie się czuję. Zimno mi, oczy mnie szczypią, generalnie czuję się chora...oczywiście do tego gardło i niestety katar... masakra normalnie :no:

Miałam w planie mycie głowy, maseczkę na dłonie ale olewam to i jak tylko zrobie paczki ide spać bo ta noc bedzie należała do ciężkich...
Bogatych mikołajów dla dzieciaków :-)

Przed chwilą rozmawialam z dziećmi na skypie i jak zobaczyłam Boryska to myślałam ,że z krzesla spadnę. Mój synuś w jednej rączce mial swojego buta, a w drugiej wielką szczotę do czyszczenia i z uporem maniaka czyścił tego buta hehehehe. A jaki skupiony i przejety był
biggrin.gif
, mój słodziak kochany:-0

Pozdrawiam i lecę do notatek na jutrzejszy egzamin:-)

Zima idzie ;-) dzieciaki podekscytowane pytają, kiedy będzie śnieg :) ależ oni są pocieszni!

Jutro mam szewski dzień (jak dzisiaj zresztą), a poranek to w ogóle będzie szał, bo z B. do żłobka, potem musze zawieźć K. na rewię na lodzie, oczywiście na drugi koniec Wrocka, a potem z powrotem przez całe miasto do pracy... super... już dzisiaj uprzedziłam w pracy, że ja nie widzę szasn na pojawienie się jutro przed 9:00 ;-)

I też zaraz paczki będę robić, z tym, że za dużo pracy z tym nie mam :-) dzieciarnia ładnie śpi, o 20:00 już padli.

Gosieńka- tak właśnie myślałam... no to potem, jakiś "przedłużony" week trzeba by uknuć :-)

reklama
Hej laseczki

To wtedy nazwiemy go Sylwester ;-), ewentualnie taki wybór na 1.01:
Mieczysława Mieszka Marii Odyseusza Masława Mieczysławy Wilhelma Mścisława Konkordii Konkordiusza Eufrozyny Miecisława Miesława Mojsława Martyny Odylii Odylona Miriam Odysa Fulgencjusza Zygmunta Zdzisławy Almachiusza Józefa Wincentego Odilona

Straszne to musi być urodzić się w nowy rok i jeszcze tego samego dnia mieć imieniny :no:
Porażka po całośći . Każdy na kacu i wszyscy mają w nosie .
J syn ma urodziny w sylwestra , każdy impra sylwestrowa o urodzinach mało kto pamięta spoza rodziny

Aniez - ja też ciągle ganiam , miotłe w dupę sobie trzeba zamontować , może będzie szybciej :-D:-D

Szymek dziś też miał mikołaja w przedszkolu dostał
Hot Wheels TOR WĘŻOWA WYSPA do kąpieli (2772948769) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
sama wybierałam :-D:-D
To się teraz ubawiłam , 2 tyg temu zamawiałam te tory po 39 zł , a teraz ceny od 69 w górę :szok::szok:
Nie wiem czy tu się śmiać czy płakać .
dziewczynki laleczki z polly pocket dostały z kuchnią .
Słodycze zarekwirowane :-D nawet dobre :-D

Dziś już lepszy mam dzień zdecydowanie , wiązankę musiałam zamówić :-(
Choć poszło mi to o wiele lepiej , niż przy tej którą musiałam wybierać poprzednio :-( ehh

Do góry