reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Elvie jak się robi takie parówki ? Da się z ciastem z rolki :-D:-D

Aniez to masz sajgon z gadulstwem . Dziś Olka walneła kupsztyla w gacie w przedszkolu :no: ( ma taki przebłysk raz na kilka tygodni nie wiem czemu ) No i leci do pani oczy kota ze shreka i robi i pyta - ciociu czy Ty mnie lubisz ? Ciocia - Oczywiście Olu że bardzo Cię lubię . Na co Olka to dobrze , bo zrobiłam kupę :-D:-D
Babki myślały że zejdą .
Jakie lego macie ? Jakieś konkretne zestawy ? Bo SZymek ostatnio polubił lego city . Ma już dwa auta . Duplo służy do budowania garażu na płytce budowlanej .

Elvie sajgon macie niezły , ale dacie radę :tak:

Filonka - Ja jak wiesz ubranka do sprzedaży przygarniam :tak: Jak coś pisz na PW .

Piję jakieś pszeniczne siki , to mnie małżon uraczył :no: Książęce się to nazywa .
Ola dziś miała pasowanie na przedszkolaka . w sumie super wyszło :tak: ładnie powiedziała wierszyk , ładnie z dziećmi tańczyła . Dumna z niej jestem .
ja nie wiem czy niektórzy rodzice nie myślą :no: Był dzieciak w zielonych dresach i kolorowej koszulce , a prawie każde dziecko było ładnie ubrane . Nikt nie wymaga stroju galowego , ale kurcze ciemniejsze jeansy i bluzka w miarę nie kolorowa , to chyba każdy chłopczyk ma w szafie .

reklama
Aniam- Bartek uznaje tylko normalne lego... Duplo gardzi od zawsze :szok: trochę mnie to stresowało na pocz., bo elementy są małe, ale na szczęście on się nimi bawi, nie wtyka ich do np. ucha i nie połyka... uffff... Mam pudło (wielkie) klocków małżona :tak: i jego siostrzeńca + zestawy City policji i straży pożarnej i wozów budowlanych... obecnie wszystko przemieszane, więc w wozie strażackim znajdują się czasem elementy statku kosmicznego :-p
Kuba mnie zaskoczył, bo buduje z... instrukcjami :szok: Bartek tworzy, albo tworzy tatuś, który Lego kocha miłością wielką. Mnie tir z przyczepką skutecznie wbił w siedzenie i jeszcze z szoku nie wyszłam.

A ja Książęce lubię, ale tylko ciemne, pszeniczne nie w moim stylu. Ale nijak się ma do mojego ukochanego SmakPiwa.pl - sklep z piwem - Leffe ciemne z tej serii jest nie do pokonania (dla mnie oczywiście). Lubię też to SmakPiwa.pl - sklep z piwem - Duvel (330 ml) nazywane przez moich znajomych młotkiem... pokonuje najwytrwalszych swoją mocą... hehehe...

Dobra stary wrócił wracam do Doriana Graya :-)

Aniez SZymek się doplosami bawił , bo zwykłego nie znał :tak: ale teraz właśnie go kręci to legi city .
Zbieram na legoland ( natkęła mnie Nata ) a tam jest ogromny sklep z lego . Tam to chyba polegnę :-D:-D
MOżna też lego na KG kupować , czyli tylko elementy które masz ochotę nabyć . Pewnie drugie tyle to w tym sklepie zostawię . :szok:
Jak byłam w itali był sklep lego dla kolekcjonerów . zestawy lego +16 l . kosztowały od 2 tyś w górę , ale czego tam nie było .

Piwka spróbuję nawet je chyba kiedyś w lidlu widziałam , przy okazji jakiegoś tam tygodnia .

Wpadam tak późno bo mam najazd gości :rofl2:
Dziękuję w imieniu chłopaków za gratki, może kiedyś któryś do jakiegoś dobrego klubu trafi :-)

Aniam chłopcy mają lego city, cały zestaw straży pożarnej i policji , fajny jest też samolot :tak: no i zapomniałam o zamku z rycerzami . Ja małża cały czas namawiam aby mi kupił coś z lego technic ale ceny :szok:
Brawo dla Olki:tak: no i padłam z jej tekstu z kupą, mała spryciara ci rośnie;-)

Elvie kurcze to niezłe zamieszanie macie :no:

Zielona coś czuję że małżonkowi dasz popalić jak do niego przyjedziecie, nie pośpi sobie na pewno ;-)

Aniez Helenka też się rozkręciła z mową i czasami to nie wiem które moje dziecko mam pierwsze słuchać :-DNastępnm razem dzwoń i ja przyjadę z Kubą klocki poukładać, bardzo mnie to odstresowuje:tak:

Anna trzymam kciuki za jutrzejszy dzień, dasz radę:tak:

gosiek takie naleśniki też bym sobie zjadła:-p

Filonka jak by co to do trzech razy sztuka ;-)

Marta mam nadzieję że uda ci się wyrwać na zakupy i coś fajnego znajdziesz dla siebie.

Agnieszka dobrze że Janek się z kataru wykurował.

Maonka ja wczoraj też jakiś film oglądałam i przy okazji prasowałam i tak zeszło do pierwszej i rano do szkoły zaspaliśmy :zawstydzona/y:

Isabela przy takiej pogodzie to diabli człowieka biorą że w szkole musi siedzieć :no:

Basiu fajnie że Wiktor czuje się już lepiej.

Dobranoc kochane, wpadnę w niedzielę :tak::-)

Hej :-)

Gosieńko J. nie miał kataru ;-)

I doopa pochwalilam za wcześnie... w nocy M. zaczął kaszleć suchym kaszlem a nos zatkany... w poniedzialek zabieram ich obu do lekarza jak ich umówie oczywiście. Także zamiast bezstresowego weekendu rodzinnego mam gonitwę co komu podać żeby pomóc a nie zaszkodzić :no:
Na razie dostaną stodal i inhalacje oboje + M. woda morska do nosa...
Oczywiście przez to jestem niedospana i nieprzytomna...

udanego weekendu a Izie i annie spokojnych zajęć

Witam W końcu pospałam :-) Pobudka była dziś o 8. Alicja zawiedziona bo dziś nie ma przedszkola, a on mówi, że chce iść. :-D:-D:-D Jutro wybieram się z małą do kina, jakaś bajka "Safari" a bilet po 2zł!!! Więc jak tu nie iść. Ciekawe czy wysiedzi tyle w kinie?
Gosienko niestety nie wpadłam na to, żeby wyciągnąć prasowanie, a zbiera mi się, oj zbiera.
Elvie a znasz jeszcze inne środki z betterware? Zamówiłam tę różową pastę. Parówki w cieście są pyszne, miałam tylko raz okazję zjeść u mamy. Dobrze, że przypomniałaś, zrobię wkrótce.

Ostatnia edycja:
elvi Lenka jest słodka z tym "Kawę chcę piciu" ciekawe jak by zareagowała jakbyś jej dała spróbować:-D

isabela współczuje takiego siedzenia bez przerwy ja jak robiłam mgr to też takie miałam soboty , na szczęście w niedziele tylko do godz. 15. Ale ci powiem że miło ten czas wspominam

zielona ja też nie znoszę noszenia czegokolwiek pod spodniami ja m ogę to unikam chyba że jest -15 lub więcej

aniez od którego roku życia przyjmują na judo ? Bo sama się zastanawiam czy od przyszłego roku nie zapisać małego na judo lub karate. Dialog B przesłodki powalił mnie na kolanka ale ci powiem że ja bym wszystko przełknęła żeby mój gałgan w końcu zaczął mówić:tak:

filonka ładne imię

annaoj
będzie dobrze nie stresuj się

aniam brawa dla Oli :-)

Agnieszka
zdrówka dla chorowitków mój znowu kaszle:wściekła/y:

reklama
Witam:)

U nas dym,od rana montowanie karniszy na piętrze,obrabianie drzwi..

aniam - ja kupuję ciasto to z rolki, kroję na 6, na każde plaster ser,parówkę z folii obieram, w ciasto zawijam i do piekarnika. Po chwili gotowe i pyszne:tak:

basia - ona lubi kawę, czasem M. podpija, ale jej nie pozwalamy. Dostaje udawaną, czyli kakao albo samo spienione mleko:)

Uciekam, Mać wzywa.

Miłego weekendu Lasencje!

Do góry