reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aparat mi sie rozpadl... Nie zebym jakos strasznie to przezywala, biorac pod uwage, ze stary trup, a tu i tak uzywam idiotenkamera starych, ale jak stad wyjade, to nie bedzie czym focic... Juz malzonowi maila wystukalam, ze w ramach prezentu przeprosinowego odnosnie samotnych miesiecy i samotnie spedzonych urodzin wlasnych i Konstancji, oraz rocznicy slubu, oczekuje sympatycznego Nikona :tak: Juz nawet nie Nikona 7000, ale o polowe tanszego 5000 ;-) Taaaa, zobacze ten aparat jak swinia niebo...

Przyszly zakupy z promki w c&a. Fajne sa :tak:

reklama
Rozniesie mnie dzisiaj normalnie!:wściekła/y: Chyba mam jakis wyrzut hormonow ale wszystko mnie tak wkurza ze dramat! Do tego moja corka jakby to specjalnie to wykorzystywala i jest tak nieznosna ze masakra! Poczytąłm co u Was ale juz nie da mi odpisac bo wlasnie torturuje kota a za nic nie slucha ze NIE WOLNO! Aaaaaa!!!!:wściekła/y: Pozdrawiam Was serdecznie!

Ella na pocieszenie mogę napisać, że u mnie to samo, ja swoje, Alicja swoje. Naprawdę czasem jestem na granicy furii i nie wiem co mam robić. Ostatnio jak byłam na spacerze z Alicją i z psem, to stwierdziła, że Karen grzeczniejsza, a przecież dopiero zaczniemy wychowywanie, a z Alicja to już pewnie będzie tylko gorzej:eek: Jej upór jest straszny. Melisę polecam;-)
Zielona a gdzie byli rodzice? Musze B wygonić na zbiory:-)

hej,
witam z deszczowej krainy, leje od rana jak z cebra...nic tylko kocyk i książka, haha:-D chyba nie wiem co mówię...
Hania ma już kolki dwa razy dziennie, więc jest wesoło. Na szczęście Mati w żłobie, bo inaczej nie wiem jak bym sobie poradziła! Dziś pierwszy dzień po tyg. nieobecności, trochę poryczał, ale poszedł. Zażyczył sobie dwa jajka niespodzianki za to!
zielona mój M. uwielbia zbierać grzyby. Szczególnie muchomory...:wściekła/y: ale, że prawie w lesie mieszkamy, to codziennie jesteśmy na grzybach.
ella meliskę polecam!

Hehe, Wredzki chyba nikt nie przebije ;-)

Annaoj, starzy jezdza gdzies w okolice Przedborza. Gdzie, nie wiem, dla mnie to i tak jeden pierun. Drzewa i pajory... O grzyba bym sie przewrocila, a i tak bym go nie zauwazyla...

Hej, probuje was nadrobic, bo zaleglam w lozku.
Dusi mnie strasznie,ale pracoholizm sie odzywa i mimo,ze dzis kiepsko sie czulam bylam w pracy, tylko z ostatnich zajec sie zwolnilam. Jutro nie wiem czy pojde,ale mialam sie po zajeciach z kilkoma uczniami na konkurs przygotowac. Z drugiej strony jutro i w srode sa spotkania z rodzicami uczniow wymagajacymi pomocy psychologicznej od 16tej do 18:30 i nie usmiecha mi sie od rana do wieczora siedziec w pracy.
Zobacze czy mi sie poprawi i wieczorem zdecyduje. Tymczasem ide sie syropu napic i sprawdziany posprawdzam poki Maja spi.

Zajrze pozniej,
milego popoludnia :)

Cześć dziewczyny,
żyję... ale mam ten tydzień na maxa zawalony :errr:
w sobotę była u mnie Basia0412 jej Wiktorek to naprawdę grzeczny chłopiec :-) Q przez 30 min nie mógł się uspokoić że ktoś jego zabawek dotyka.
Wieczorem w sobotę byłam u trzynaski z Bubą. Judysia nam gotowała :-D zazdrośćcie nam! MNIAAAAAM! w niedzielę znowu byłam u trzynachy bo Ala zadzwoniła rano do mnie i kazała mi przyjechać bo tęskni za ciocią :-) słodka jest na maxa.

Zatem postaram się do was wpadać i chociaż czytać co piszecie.

witam

kici
on tylko taki grzeczny na obcym terytorium w domu to istne diable:wściekła/y:. Co do gotowania Judysi to zazdroszczę

ella ja to już nie wiem jak wpłynąć na mojego aby się chociaż trochę słuchał ręce opadają czasami z bezsilności, ja swoje a on swoje i to często na przekór

Wredna pogoda a mój ślubny humoru mi nie poprawił jak wróciłam z pracy czekała mnie awantura o małego bo nie obyło się bez histerii przy odbieraniu z przedszkola.:no: Mały nie chce wychodzić i jest krzyk przy ubieraniu w szatni.

Przed chwilką zrobiłam sałatkę i teraz siedzę z małym przed kompem mały ogląda bajki a ja nadrabiam bb

gosia
biedna Hanulka współczuję

Ostatnia edycja:
reklama
Oj produkcja taka, ze leb urywa... Dobrze, ze kici idzie golasow poogladac, to moze jutro albo pojutrze (jak sie otrzasnie) opowie jak bylo ;-)

Elvie juz pewnie przeprowadzona. :tak:

Ide sie sprysznicowac i do wyrka. Zimno mi jakos.

Do góry