witam piatkowo, uwliebiam ten dzień tygodnia, szczególnie w okolicy 16. Nocka w miarę, tzn o 4:30 wstałam, bo Karen spiszczała bardzo i pieknie się wysikała na zewnatrz, a jak ja na siłę wytargałam przed bramę, to chyba tylko po to co by do domu wrócić, qpsztala strzleiła. Rano też na siłę wyniosłam poza bramę, a i tak dwa razy przygnała nazat. Mam nadzieje, że jej z wiekiem przejdzie, bo ja psa z zamiarem dłuuugich spacerów kupiłam
Aniam plamy Alicji są suche i różowe na początku, a później zostaje odbarwiony plama, która oczywiście szczególnie jest widoczna, jak była opalona. Najbardziej widoczne ma na rękach, mniej na nogach i jedną na szyjce. Był moment nawet, że myślałam, że to od słońca, ale po tej na szyji nie bardzo mi to pasuje.
Aniez no też mu to tłimaczę, że jak się przyzwyczaji po nocach łazić to tak właśnie będzie.
Męnda mała wchodzi nam na kanapę i nic sobie z naszych reprymend nie robi. Nawet zastawianie różnymi przedmiotami nie pomaga. Może coś doradzisz?
Maonka dzieciaki zachwycone. Chociaż teraz jak pies się spoufalił i je podgryza to już cuit mniej;-) Mam nadzieje, że będziesz zadowolobna z aparatu.
Gosieńka oby doły szybko przeszły i wracaj do nas.
Zielona niestety "starsze" pokolenie tak ma. Moja mama i teściowa też czasem maja takie hasła, że tylko udusić.
Ty powinnaś po świcie i jeździć i książki wydawać i tyle.
uciekam, jakby co to udanego weekendu, bo zwykle nie udaje mi się zajrzeć poza tygodniem
Anna Olka miała dokładnie takie same plamy . Jak byłam w bułgari bardzo się nasiliło , jedna babka twierdziła że to skaza , a inna że AZS Obydwie panie pediatry na urlopie
smarowałam tą maścią cholesterolową , Olkę smarowałam emolium i w końcu z tego wyrosła także spróbuj sobie tą maść ( na receptę jest i kosztuje 5 zeta )
Elvie no to macie jazdę bez trzymanki ale już nie długo .
w weekend zbieramy winogrona i robimy soki . już widze ten sajgon w domu