reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam piatkowo, uwliebiam ten dzień tygodnia, szczególnie w okolicy 16. Nocka w miarę, tzn o 4:30 wstałam, bo Karen spiszczała bardzo i pieknie się wysikała na zewnatrz, a jak ja na siłę wytargałam przed bramę, to chyba tylko po to co by do domu wrócić, qpsztala strzleiła. Rano też na siłę wyniosłam poza bramę, a i tak dwa razy przygnała nazat. Mam nadzieje, że jej z wiekiem przejdzie, bo ja psa z zamiarem dłuuugich spacerów kupiłam
Aniam plamy Alicji są suche i różowe na początku, a później zostaje odbarwiony plama, która oczywiście szczególnie jest widoczna, jak była opalona. Najbardziej widoczne ma na rękach, mniej na nogach i jedną na szyjce. Był moment nawet, że myślałam, że to od słońca, ale po tej na szyji nie bardzo mi to pasuje.

Aniez no też mu to tłimaczę, że jak się przyzwyczaji po nocach łazić to tak właśnie będzie.
Męnda mała wchodzi nam na kanapę i nic sobie z naszych reprymend nie robi. Nawet zastawianie różnymi przedmiotami nie pomaga. Może coś doradzisz?

Maonka dzieciaki zachwycone. Chociaż teraz jak pies się spoufalił i je podgryza to już cuit mniej;-) Mam nadzieje, że będziesz zadowolobna z aparatu.

Gosieńka oby doły szybko przeszły i wracaj do nas.
Zielona niestety "starsze" pokolenie tak ma. Moja mama i teściowa też czasem maja takie hasła, że tylko udusić.
Ty powinnaś po świcie i jeździć i książki wydawać i tyle.

uciekam, jakby co to udanego weekendu, bo zwykle nie udaje mi się zajrzeć poza tygodniem

Anna Olka miała dokładnie takie same plamy . Jak byłam w bułgari bardzo się nasiliło , jedna babka twierdziła że to skaza , a inna że AZS :-D Obydwie panie pediatry na urlopie :-D
smarowałam tą maścią cholesterolową , Olkę smarowałam emolium i w końcu z tego wyrosła :tak: także spróbuj sobie tą maść ( na receptę jest i kosztuje 5 zeta )

Elvie no to macie jazdę bez trzymanki ale już nie długo .

w weekend zbieramy winogrona i robimy soki . już widze ten sajgon w domu:no:

reklama
Ja też witam....
I co?? pełnia w pełni i dziecię zaczęło w miarę normalnie spać. Na chwilę tylko ok 5 przyszedł do mnie do łóżka ale potem chciał żebym go przeniosła do jego i zasnął i spał do 7 :-)
Ja już zaliczyłam śniadanie, mięsny, poporcjowałam mięcho, ogarnęłam kuchnię...zaraz się zabieram za sprzątniecie ubrań i zmykam na podwórko pracować :-) ... może koło południa machnę ciasto z jabłkami bo teściowa się zapowiedziała że ona dzisiaj dla wszytkich robi obiad :-)
Mąż w Legnicy pieniążki zarabia więc trzymajcie kciuki coby ta maszynka ładnie, szybko i prawidłowo zadziałala i mógł przyjechac dzisiaj do domu :-)

Udanego weekendu

hej,
elvie pewnie zajęta przeprowadzką, ale zaryzykuję. Kobieto jak podajesz Sab simplex??
właśnie do mnie dotarł, a nie wiem jak dawkować. Chociaż mała się chyba przestraszyła, że ją matka będzie faszerować i nie płacze:-)
uciekam delektować się ciszą,
miłego dnia

Hej dziewczynki
Wczoraj była szybka decyzja no i pojechaliśmy na wieś i to była świetna decyzja bo pogoda jest rewelacyjna, to pewnie już ostatni taki ciepły weekend więc korzystamy ile się da .
gosia może sab nie będzie już potrzebny H wyczula co się swieci i odpuscila ;-)
Agnieszka taki jablecznik z własnych jabłek też bym zjadła więc jak zrobisz to daj znać
Ogólnie w tej ciąży mam smaka na kwasne

Mamusiu ciasto siedzi w piekarniku więc za godzinkę zapraszam na gorący jabłecznik :-)
zaraz wam napiszę na kulinarnym 2 fajne przepisy na ciasto :tak:

Umyłam dzisiaj auto:sorry2:matko ależ ono było brudne:szok::zawstydzona/y: nie pamiętam kiedy go odkurzałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wyplewiłam troche kwiatki, ale jeszcze daleka droga przede mną...

Mam plan... uspać szybko dzieci (taaaaa), i zrobić sobie domowe spa czyli kąpiel ze skrabem z awokado, potem kremowanie, kąpiel rąk w oliwie z dodatkiem wit A+E i cytryną a do tego potem winko... ha ha ha ciekawe ile z tego zrobie??:eek:

Zielona to życze ci żeby Kostka obudziła się jutro rano koło 7-8 ;-)

ehhh moi jedza kolację właśnie, jeszcze kąpiel a potem ciekawe jak długo będa zasypiac...

reklama
I ja mam na dzis plan:) Ola do Babci idzie a ja zamierzam sie wyspać:) martini i sprite juz czekaja az mloda pojdzie do dziadkow:) musze ten turnus troche odespac, do tego juz mi kilka razy krew z nosa leciala i serducho sie znow odezwalo... juz ledwo na oczy patrze, ale musze poczekać az mama prace skonczy... wiem ze to egoistyczne z mojej strony ale dawno sie nie czulam taka przemeczona...

Do góry