Witam
U nas nocki piękne, od 2 dni ok 2 przez sen woła, ktoś przychodzi, przykrywa i śpi dalej :-) Jedyny minus to wstaje wcześniej teraz o 7. Więc obyło się bez budzika. :-)
Zepsuł nam się ostatnio na wyjeździe aparat. Służył nam 8 lat, więc poszedł na zasłużoną emeryturę. Zostaliśmy bez aparatu, jedynie komórka, ale to mnie już doprowadza do szewskiej pasji, co drugie zdjęcie rozmazane i ta jakość
Na lustro nas nie stać, więc szukam takiego aparatu do 400-500zł (niestety tylko tyle mamy z racji wszelkich wydatków) i tu jest problem. Od 3 dni wieczorem nic nie robię tylko szukam aparatu. To nie lada wyczyn znaleźć coś w miarę dobrego w takim przedziale cenowym. Jeśli wybierałabym lustrzankę to nie musiałabym tyle się nagimnastykować, po prostu byłby to nikon, a taki mały kompakt przyda się w kieszeń.
Fajny aparat znalazłam nikona, ale on stoi od 800zł, na allegro jest 2 gości co sprzedają te aparaty po 385zł (niby nowe), cena mocno podejrzana, jeszcze do tego mają mało komentarzy, mam wrażenie, że to towar kradziony. Chyba nie będę ryzykować. Coś mi tu śmierdzi.
Ella super, że wszystko dobrze z kropkiem, niedługo wchodzisz w 2 trymestr, więc pewnie różne dolegliwości Ci przejdą, to chyba najlepszy czas. Mi ustąpiły w końcu "zapachy". Czuję się wyśmienicie, jeszcze nie jestem za bardzo ociężała, swoje stopy jeszcze widzę ;-)
Annaoj właśnie się zastanawiałam jak Wasze nocki. A jak dzieciaki reagują na nowego członka rodziny? Pewnie zachwycone.
Aniam u mnie w pracy zwracają tylko połowę, kiedyś była to całość, ale pewnie szukają oszczędności. I tak jestem zadowolona, że zdążyłam zrobić okulary przed zajściem w ciążę.
Elvie no co za ludzie tam pracują, żeby nie potrafić zapakować dobrze zamówienia. Szkoda, że tak to wszystko na końcówce się przedłuża.