reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Hej,
witam wieczorową porą.
Elvie super, że Lenka wołała w żłobku.
Mati był kolkowy. U nas trwało to koło 4 miesięcy, zaczęło w drugim miesiącu i tak do szóstego. Pomagała pieluszka nagrzana żelazkiem kładziona na brzuszek. Dawałam też kropelki, nosiliśmy. Współczuję, bo nie jest to przyjemne ani dla dziecka ani dla rodzica. Mi lekarka powiedziała, że dziecku przechodzi w momencie, kiedy dorasta jego układ trawienny.
Maonka super, że z dzieckiem wszystko ok, zdrówka.
zielona gdzieś ty??
Uciekam do wyrka.

Pierwsza? Hmmmmm

Leje. Matko, az sie z domu wychodzic nie chce. Dobrze, ze autobus pod nosem to podjedziemy pod samo przedszkole. Polka bedzie przeszczesliwa- odkad jakis miesiac temu 'odkryla' autobus panuje istne szalenstwo- jak tylko zobaczy baś na ulicy wola z radosci, podskakuje i macha kierowcom. Dzieki niej zyskalysmy juz 3 nowych przyjaciol, bo kierowcy sa tak sympatyczni, ze juz z daleka jej odma****a i nawet jak idziemy pievhota w ladna pogode kierowcy krzycza pozdrowienia przez otwarte okno.

hej witam
mojemu mężowi zachciało się remontu i postanowił zamienić naszą sypialnię na pokój Natalki.
W domu sajgon totalny, do tego musiałam wczoraj przyszykować wszystko na dzisiejszą imprezę, ledwo żyję.
Moja córcia pojechała w niedzielę z teściową na wieś i wraca w sobotę pierwszy raz rozstałam się z nią na tak długo nie wiem jak ja dotrwam do weekendu, strasznie smutno i pusto bez niej.

Maonka fajnie że mogliście sobie pooglądać maleństwo , trzymam &&& za zdrowo rozwijającego się bąbelka
Katik twoja pogoda przywędrowała do Białegostoku, szaro buro i ponuro
Zielona gdzie jesteś ????? uuuu??
Kittek udanej wycieczki, oby pogoda wam dopisała!
isabela spóźnione sto lat , zdrówka szczęścia i radości

Izabela- sto lat :-)

Katik- pogody współczuję... luz w pracy jest fajną sprawą :cool2:

Pogoda... ja uwielbiam wiosnę, lubię polskie babie lato z temp. umiarkowaną do 28 stopni, kocham złotą polską jesień i lubię zimę :-) jedynie przedwiośnie i przedzimie mnie wprowadza w stany depresyjne. Za to jak w Polsce jest 33 z wilgotnością powietrza, jaką mamy to ja dziękuję... może dlatego, że mieszkam na biegunie ciepła i u nas takie temp. są bardzo częste :eek:

Elvi- Kuba miał długo kolki, w 4 miesiącu było już lepiej. Bartek miewał napady, ale rzadko, pomagało regularne podawanie flory bakteryjnej, ale nie ma cudownego leku, jego brzuszek musi dojrzeć. Gratki dla Lenki.

Uciekam, dziś wietrznie, ale plany mamy fajne, więc nie ma co marnować czasu :laugh2:

Witam i ja z rana

Urodziny udane mama wpadla z tata i babcia z wujkiem noi tesciowie zjedlismy torta wypilismy kaweke pospacerowalismy i zlecialo. W ukochal mnie najbardziej dostalam lilou na ktore chorowalam :-)

A rano jeszcze wlozylam 45 sloikow korniszonow dzis curry, ale cuz mam za wybor jak moj maly as nie zje obiadku bez ogorka i juz, w tamtym roku przerobilam prawie 30kg ogorkow i braklo.

Lece obierac ogory

A i dziekuje wszystkim za zyczenia :-) :-*

hejka
odrobiłam się i własnie się napycham (jagody z bitą smietaną i musli:-)) i podczytuję.
Mama mi dzisiaj dzieciaki zabrała i jutro je odbierzemy, bo dzisiaj z okazji rocznicy mąż mnie do tajskiej(chyba) knajpy zabiera.
Maonka cieszę się, że wszytsko ok. Odpoczywaj sobie.
Elvie gdzieś kiedyś słyszałam, że 3-4 miesiąc, ale na szczęście nie doświadczyłam, więc nie wiem jak jest w praktyce.
Katik fajnie, że Pola taka kontaktowa i wszytskich zaczepia (przypomniał mi się Twój post z obawami sprzed lat świetlnych). Współczuję pogody.
Zielona "do tablicy"
i więcej nie pamiętam:zawstydzona/y:

witam :-)

Elvie ja ci powiem że u J. kolki trwały do roku :-( jak zaczął w wieku 6 tygodni :-( mam nadzieję że u was minie szybciej. A może sab sie przestał spisywać?? spróbujcie zmienić na coś innego :tak:

Iza spóźnione ale szczere życzenia

Maonka super że z Dzidziusiem wsio ok :-)

Katik Pola to rezolutna panienka :tak: a pogody nie zazdroszcze. Juz wole te nasze upały

ZIELONA GDZIE CIĘ WCIĘŁO????

Ależ burze, gradobicia i wichury przeszły w nocy nad nami :szok: dobrze że nam żadnych szkód nie narobiło...

Hej hej. Jestem, zyje, ale co to za zycie ;-) Odezwe sie jak mi sie poprawi.

Maonka, jeszcze caly czas noge mam spuchnieta i niby chodze, ale boli. No ale juz nie biore prochow. Jesli mi przejdzie do konca tygodnia, to plan wcielamy w zycie :tak: Odezwe sie do Ciebie jakos w piatek. Przepraszam, ze tak na ostatnia chwile.

Sciskam Was wszystkie!

reklama
Witam,
ja tylko tak na szybko,bo młody szaleje a Lena się w klubie pierwszy raz z dzieciakami położyła spać więc teraz pełna energii.

mamusiu - najlepsze życzenia urodzinowe od nas!! 100 lat!!

Do góry