reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Zdrówka dla chorowitków .

Elvie jak Ci się Lena drze o smoka to chyba tym bardziej motywacja żeby zabrać smoka . Chyba że tylko mi tak wymuszające dzieci działają na nerwy :-D:-D Olce właśnie zabrałam jak się zaczęła upominać za bardzo .
Mam takich książek kilka w pracy nie wiem skąd nawet . Nudne jak flaki z olejem , bo próbowałam kiedyś z nudów to czytać . Jakoś nie trawię poradników :-D:-D

Kici bęcki masz i bez tłumaczenia ;-);-)

Aniez dawaj foto bo nadal nie wierzę :no: Ty taki lachon tak się zapuściłaś :confused2:

Zimno coś się zrobiło . Jak dla mnie stanowczo za zimno . Upale wracaj do nas

mamusiu - biedna Natka:-( Trzymam kciuki za wyniki!

aniam - ja Briana Tracy i innych jego podobnych uwielbiam, mam też tu książkę branżową z MLM, Sztukę perswazji, Alchemię manipulacji i Biblię egoistów:cool2:

Wybraliśmy się o 18.00 na spacer, codziennie na 2h idziemy a dzisiaj po godzinie wialiśmy do domu, bo zaczęło padać. Na szczęście zdążyliśmy przed ulewą.
Obiecałam sobie codziennie po 50 ogłoszeń dodawać, bo mojej siostrze idzie to jak flaki z olejem:baffled: Niby bezrobotna, daję jej zarobić, a ta się opierdziela z robotą i ciągle ma jakieś "ważniejsze" rzeczy do zrobienia:crazy: Jeszcze 23 i plan swój dzienny wykonam. Będę wtedy mogła do czytania wrócić:-)

Hej kochane,
podczytałam,ale odpisać nie dam rady.. ciężkie dni za nami, mamy problem z ojcem T i nie możemy nic zrobić aby go rozwiązać, co spędza nam sen z powiek.
W sobotę wyjeżdżamy do rodziny T, a później T zawiezie mnie do Gosieńki. Mam nadzieję,że uda nam się pojechać do Dorotki i zorganizować choć małe spotkanie we Wrocku :)

Zdrówka dla chorujących kwietniowych maluszków!

Spokojnej nocy!

hej,
moje dziecko postanowiło obudzić się już o 6h i skutecznie matce sen przeszkodziło. Oglądamy sponge boba.
Miłego dnia, uciekam śniadanko czarować, bo szogun krzyczy jeść!

Witam

Gosiu o 6 to ja juz od godziny nie spałam :no: ja nie wiem skąd M. bierze tę energię??

Kittek przytulam bo tylko tyle mogę...
zdrówka dla chorowitków

Ja jak zwykle intensywny dzień mam... tęsknię już za spokojem...

miłego dnia mamuśki

witam
rano kupa do badania zawieziona, teraz pozostało czekać na wynik
dzisiaj jestem ostatni dzień w pracy i od 15:01 zaczynam urlop ale zanim to nastąpi mam mnóstwo rzeczy do zrobienia i dokończenia.

Agniszka , Gosia was dzieciaki budzą rano a my dzisiaj zaspałyśmy, mam okropny problem żeby dobudzić N .

Kittek - trzymam &&& za pozytywne rozwiązanie problemów.

aniam a Ty obiecałaś fotki z wesela :-) czekam ;-)

reklama
Mamusia- daj znać, jak wyniki! Biedna Natalka! Kuba też nie lubi Orsalitu (opluł mnie onegdaj z góry do dołu), ja to paskudztwo chłodzę na maksa i takie zimne po łyżeczce podaję. Ona nie musi pić tego na raz, musi regularnie, bo pediatra się boi odwodnienia. Nie wiem, jak mala zniesie sok pomidorowy, tzn. jej brzuch, ale pomidory mają dużo potasu, a właśnie potas wytraca się najszybciej. Ziemniaki też mają go sporo, a nawet na diecie może jeść ziemniaczki :-)

Jeny... odkopalam te foty... zeskanuję i wrzucę dla niedowiarków :-pi niech będą przestroga dla wszystkich :-p
Aniam- bo ja sie NAJPIERW zapuściłam a POTEM trochę wylaszczylam :laugh2: i zmądrzałam.

Dzisiaj jest piatek 13. nie? No to możecie mi pogratulować poczucia humoru, bo się umówilam do fryzjera :laugh2:

Kittek- tulam! Mam nadzieję, że uda nam się spotkać. A od kiedy do kiedy będziesz u Gosi?

Elvie- Ty popatrz... u nas lało o 19:30... a to wcale nie jest daleko...

Katik- jak ręce? Mam nadzieję, że cały czas lepiej.

Monia- jak Hania?

Gosia- o 6:00 to zarówno ja, jak i moja stonka jesteśmy nieprzytomni... w sumie na szczęście, bo jakby mi o poranku wstawali...

Kici- oby było już tylko lepiej :-) tulam.

Do góry