a ja wole teraz lazic na nfz a pozniej miec odpowiednia opieke, kasa w sumie ta sama... z tego prywatnego dyzuru poloznej noworodkowej bylam mega zadowolona- dowiedzialam sie wreszcie dokladnie co i jak z moim dzieciątkiem bylo, troche odpoczelam i teraz tez sie musze za czyms takim rozgladnac
poza tym nie mylcie tego, jak byc powinno z tym co jest, to ze powinnysmy miec godna opieke bez oplacania to jedno, a to ze w praktyce jest roznie to juz inna sprawa... poloznej do porodu chyba nie bede brala, ale juz do pomocy z noworodkiem to sie przyda i chyba sie zdecyduje na pokoj 1osobowy zeby sie choc troche przespac po wszystkim
Ja miałam jedynkę z synkiem o byłam bardzo zadowolona . Nikt mi się nie plątał i nie przyłaził nie proszony . miałam na sali prysznic przewijak taki z lampami stoliczek z krzesłami , TV i wypaśne regulowane wyrko. ;-)
Jeszcze masz czas, poczujesz na pewno już niedługo
Ja w czwartek dostałam moje zamówione spodnie, udało mi się kupić nowiutkie z metkami mama-licious bo dziewczyna kupiła sobie za duże. Są rewelacyjne, wygodne nic mnie nie uciska, materiał mięciutki i też już je kocham. Trochę jeszcze za duże ale na pewno utyję jeszcze więc na dłużej starczą I zapłaciłam tylko 75zł
Mama Licious NOWE JEANSY BRI roz. 31 PRZES. GRATIS (798160818) - Aukcje internetowe Allegro
Super spodenki ..