reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

aniołku, ''tylko 149 zł''?mąż by mnie chyba zatłukł:tak: ja kupiłam sobie jedne w lumpeksie za 12 zł,a drugie nowe za 39zł.i ma mi starczyć...:-):-):-) noooo,może za ogrodniczkami po lumpeksach się rozejrzę...
miłego dnia!!!
u mnie znów słoneczko!!!

reklama
aniołku, ''tylko 149 zł''?mąż by mnie chyba zatłukł:tak: ja kupiłam sobie jedne w lumpeksie za 12 zł,a drugie nowe za 39zł.i ma mi starczyć...:-):-):-) noooo,może za ogrodniczkami po lumpeksach się rozejrzę...
miłego dnia!!!
u mnie znów słoneczko!!!
Moj P. sam mnie zaprowadzil do sklepu i on wybral :D...
moze to w przeprosiny za swoje bardzo glupie zachowanie....
powiedzial ze nie bede swiecic jego brzuszkiem i kupi mi takie spodnie - i kupil :D...
powiedzial ze swetr trza gruby i taki by brzuchol przykrylo kupic i jakis plaszczyk na zime.... a i o dresach mam nie zapomniec.... ODBILO MU:szok:!!

a Dzikus od rana sie odzywa i szturcha mamusie :D:D.....
Podziel sie kochana sloneczkiem ;)...

my wczoraj poszliśmy ze znajomymi na kręgle ja niestety tylko kibicowałam :dry: i już około 23 bobas zaczął dawać znać że chce do domu i dostałam serie kopniaków i to takie porządne że aż się przestraszyłam co się dzieje heh fajnie jest już czuć szkraba.

a propos opłacania pielęgniarek czy lekarzy to podchodzę do tego bardzo sceptycznie i drażni mnie ten temat bo niby z jakiej racji opłacać personel w publicznym szpitalu PARANOJA!!!!:wściekła/y:

a ja nadal nie czuje maleństwa :-( cały czas czekam na ten moment. bulgotanie owszem czuje, ale ruchów jeszcze nie...

a ja nadal nie czuje maleństwa :-( cały czas czekam na ten moment. bulgotanie owszem czuje, ale ruchów jeszcze nie...

Jeszcze masz czas, poczujesz na pewno już niedługo:tak:

Ja w czwartek dostałam moje zamówione spodnie, udało mi się kupić nowiutkie z metkami mama-licious bo dziewczyna kupiła sobie za duże. Są rewelacyjne, wygodne nic mnie nie uciska, materiał mięciutki i też już je kocham. Trochę jeszcze za duże ale na pewno utyję jeszcze więc na dłużej starczą :tak: I zapłaciłam tylko 75zł:cool2::tak:
Mama Licious NOWE JEANSY BRI roz. 31 PRZES. GRATIS (798160818) - Aukcje internetowe Allegro

Ja w czwartek dostałam moje zamówione spodnie, udało mi się kupić nowiutkie z metkami mama-licious bo dziewczyna kupiła sobie za duże. Są rewelacyjne, wygodne nic mnie nie uciska, materiał mięciutki i też już je kocham. Trochę jeszcze za duże ale na pewno utyję jeszcze więc na dłużej starczą :tak: I zapłaciłam tylko 75zł:cool2::tak:
Mama Licious NOWE JEANSY BRI roz. 31 PRZES. GRATIS (798160818) - Aukcje internetowe Allegro

fajne te twoje spodenki bardzo mi się podobają i rzeczywiście okazja bo jak patrze to cena nowych takich spodni to ok 119zł

kici69 ja też nie czuję, sama nie jesteś;-)

wyślijcie mi trochę tego słonka, bo u nas deficyt.. za to jak jechałam w czwartek do biura to szczyty gór już delikatnie zaśnieżone, więc możemy wymianę słońce za śnieg zrobić:tak::-D

reklama
Do góry