reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ja też mówię dzień dobry, chociaż patrząc przez okno ciśnie się na usta dobry wieczór! mglisto, ciemno, zimno bleeee zielona zabierz mnie do meksyku!

moja córka w tamtym tygodniu próbowała wepchnąć wykałaczkę do kontaktu całe szczęście w porę to odkryłam !:szok: i to jest przestroga! gdy dziecka nie słychać to znaczy że coś broi!

reklama
Spac mi sie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo smutne sa te odejscia... eh...

Elvie
- nie wiem, czy dzisiaj damrade cokolwiek sfocic, bo mam caly dzien zawalony i nie wiem czy na chate zladuje przed 20:00 :-( a potem to juz bede padac na paszcze... moze jutro :-D

Gosienka- ja tez kombinuje z pokojem, mam taki plan, zeby chlopakow przeniesc do salonu (sporo m-ca jest) z ich pokoju zrobic syobie sypailnie, a z naszej sypialni salon :-D Stary sie ucieszy, bo przeciez zaraz trzeba bedzie jakis maly remoncik zrobic :-D ale to za rok/ dwa. Zdrowka dla dzieciaczkow.

Ide po kawe, bo padam na klawisze :-(

mam mordercze mysli....

a komu chcesz zrobić krzywdę, hę ?

Witam się,

ja też muszę się za meblowanie pokoi wziąć...Hani i Laurce powinnam pokoje zrobić, nie wspomnę o sypialni, która też przede mną...tylko skąd wziąć na to kasę ?

[*] dla Lipcówki
[*]
[*] dla bliźniąt
przed świętami nie powinny się dziać takie rzeczy ....

Dzien dobry.Witam sie tylko szybko.Nocka fatalna.Ami przeszla sama siebie.Usnela wczoraj dopiero o 1.30.Pospala z pezrwami do 7.30.Potem caly czas polplakiwala i o 9 wstala na dobre blagajac o cyca.Zrobilam jej kaszke tlumaczac ze musi jesc i ze cycy juz nie ma.Zjadla z trudem polazila troche nieprzytomna i jakies pol godziny temu zasnela sama ogladajac baje.Pierwszy raz sama zasnela.Ale nie ma co sie dziwic bo umeczona strasznie.Tym sposobem obiad juz sie robi w piekarniku.Poszlam na latwizne i wsadzilam ziemniaki i kurczaka do piekarnika.
Ledwo patrze na oczy wiec ide sie tez polozyc.
Oby to byly ostatnie takie ciezkie nocki bo padne.

mamusiu a niech chcesz do mnie?Tu tez jest ladnie.

Okropne ze takie rzeczy sie dzieja.A co sie stalo z ta mama dwojki dzieci?

gosiek - mam nadzieję, że Ami wreszcie odpuści tego cyca;-) Nieprzespanych nocy współczuję, ale pamiętaj, że robisz dobrze i tak trzymaj:tak:

A u nas był przed chwilą Mikołaj:happy2:
Mamusiu& Natalko - dziękujemy!!
Wieczorem postaram się wrzucić fotki, jak Lenka czyta książeczkę. Póki co z małego Jezusa zrobiła "dzidzi" i go całuje:-D

gosiek pewnie że chcę :-) jakie teraz u was temperatury??
elvie super że Lence się podoba. Natalka uwielbia książeczki z tej serii. Jak moja pchła widzi w książeczce króla to mówi na niego bozia :-D

dzieńdoberek:-)

Emil nockę miała spokojną ale jeszcze w domu został, pozostali na razie zdrowi, oczywiście odpukuję w niemalowane ;-)
U nas wszystkie kontakty zabezpieczone dlatego że w rodzinie mojego małża dziecko zmarło porażone prądem bo włożyło do kontaktu wsuwkę :no::-(

Wieczorkiem wyjeżdżamy w nasze rodzinne strony więc pojawię się dopiero w poniedziałek:tak:
Miłego i spokojnego weekendu :tak:
Buziaki:-):-):-)

My tez sie witamy. Polinka do wieczora wymiotowala, cale szczescie nocka minela spokojnie. Juz mi brakowalo ciuchow dla niej na zmiane, bo wszystko zarzygala....
Dzis od rana spokojnie, zjadla troszke kleiku ryzowego, po czym plakala pod lodowka o parowki... Teraz spionka.

Ja od niedzieli na antybiotyku, a nadal gardlo mnie boli.
Oj kiepska ta koncowka roku u nas... swieta za tydzien, a w domu nic nie gotowe, bo slaba jestem i nic mi sie nie chce.

reklama
witam po kiepskiej nocy...
Razem z M. przespaliśmy ok 1,5 h...no M. trochę wiecej... załapał zapalenie krtani :no: juz po zastrzyku z dexavenu... w pn kontrola...ide po padam na ryjek a J. sie racuchów zachciało...

Do góry