reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam
wczoraj wieczorem odwiedziła nas sąsiadka z dwoma synami 3 i 5 lat przeżyłam tajfun w domu matko boska te dzieci prawie mi chatę rozniosły :szok: po ich wyjściu ogarnęłam mieszkanie i zasnęłam jak zabita nawet nie wiem kiedy :baffled:
zmykam na pocztę później się odezwę

reklama
Heloł

Padam na cyce jakby powiedziała Kamisia :tak:
Emil pół nocy wymiotował, teraz leży z gorączką i słabo wygląda :-( Mam nadzieję że mi się całkiem nie rozłoży :-(

Mamusia to teraz pomyśli że u mnie w domu codziennie taki tajfun przechodzi ;-):-)

Agnieszka zdrówka kochana

Elvie Helenka tak reaguje jak tatuś wraca z pracy a że teraz zima więc tatuś codziennie w domku gości więc ona zachwycona:tak:

Magda widzę że już snułaś plany gdyby @ nie przyszła :-D

gosia jak tam nocka minęła Ami bez cycusia? Idź do tego okulisty bo z oczami nie ma żartów.

Katik jak tam po imprezie? Ilu chłopaków Pola poderwała;-)

Wronisławo odezwij się :tak:

Zmykam śniadanko czarować.

No... wlasnie mialam napisac to samo, co Gosienka... teraz Mamusia wiesz co sie u nas dzieje :-D Moje dzieciatka o poranku bawily sie w stado rozjuszonych rumakow :-D :-D :-D

Agnieszka ja tam slepa kura jestem i bez okularow do auta nie wsiade ;-)

Elvie tez to lubie, jak wychodze gdzies na momencik, wracam a tam 2 mega stesknione szkrabinki :-D :-D :-D

Witam:-)
Umówiłam się z koleżanką na odbiór podkładu na 9:00, bo jej "na wczoraj" potrzebny i chcąc nie chcąc musiałam wstać o 8:00.
Poszłam po bułki do sklepu i na drobne spożywcze zakupy, 10:00 a my już wymyci, najedzeni i z ogarniętą pocztą - przyjemne uczucie:-)

Agnieszka - szybkiego dochodzenia do siebie życzę!

mamusiu - nie strasz, bo mnie też niebawem takie przejścia codziennie będą zaskakiwać:-D

gosienka - mają apetyt Twoje dzieciaki:szok: Zdrówka dla Emilka!

Zupy dziś gotować nie muszę, bo mamy żurek, więc tylko na drugie coś wykombinuję i obiad będę miała z głowy. Poza tym kolejni Klienci dzwonią, że przesyłki nie doszły i musimy jechać reklamować. Brak słów do tej poczty:wściekła/y:

elvie mam nadzieję że dotrze do was przesyłka od mikołaja bez problemu ;-)

gosienko zdrówka dla Emila oby się nie rozchorował przed świętami

dziewczyny po wczorajszej wizycie sąsiadów doceniłam jakie moje dziecko jest grzeczne i posłuszne można by rzec anioł :-D:-D:-D:-D

Mamusia- zawsze jak ma sie punkt odniesienia, to swiat wyglada lepiej :-D
Gosienko- juz mam dosyc tej niezdecydowanej pogody i masy chorobsk dookola :-( oby Emil doszedl do siebie, ale pewnie jakas jelitowke zalapal, bo to o tej porze roku mega popularne :-(

Emil pół nocy wymiotował, teraz leży z gorączką i słabo wygląda :-(

Gosienka, zdrówka dla Zięciunia! dbaj mi tam o Niego, bo jak nie to wiesz - z synową będziesz miała do czynienia :-)...
moja L nadal nie chce jeść przez ten aparat, już tracę pomysły...dziś wzięła antybiotyk na pusty żołądek, bo nic jej nie wchodzi...bida moja kochana...

No właśnie Wronki mi tutaj brakuje !

Anieszka, zdrowiej kobito !

Ale jaja z tą pocztą, teraz to nie warto nic przez nich zamawiać, bo jak mają za dużo roboty, to ewidentnie system im siada...

Hanka się nauczyła oglądać piosenki dla dzieci na youtbie i nic innego nie chce robić jak tylko to..masakra jakaś ciągle za mną chodzi i 'lalalalalala'...rozśpiewane dziecko mi rośnie...

Aniam - przed chwilą był kurier i dostarczył mi ubranka - ślicznie dziękuję;-) Lena już część przechwyciła i bobasa w to ubrałyśmy:-D Na początku sama się próbowała wcisnąć, ale nie dała rady:-D Popatrzyłam, ile ja tego mam (kupiłam nowe na Allegro, wczoraj w H&M i od Ciebie) i stwierdziłam, że już mam za dużo:-D Więcej pajacyków, kaftaników i śpioszków w rozmiarach 56-62 nie potrzebuję. Jakby Ci się jakieś cudeńka wyjściowe od 68 wzwyż trafiły to mi daj znać;-)

monia - Lena też piosenki na you tube uwielbia i Świnkę Pepę jej M. ostatnio puszcza, patrzy jak zaczarowana:tak:

My już po zjedzeniu zupki, pranie się pierze, młoda usypia, tatuś zaraz na pocztę wybywa a mamuśka będzie leżeć do góry brzuchem i audiobooka słuchać:happy:

reklama
A moja bida wczoraj na party sie tak wybawila, i wytanczyla, ze juz o 19 byla po kapieli i w lozeczku. Za to rano powital nas paw, potem drugi... Myslalam, ze to flegme odksztuszala i tak ja ruszylo, ale potem wymiotowala regularnie. Nie iwem wiec , czy wczoraj zjadla cos nieodpowiedniego na party (bo dziwne, ze ruszylo by ja dopiero rano), czy poprostu jelitowke zgarnela od jakiegos malucha.
W kazdym badz razie od rana jeszcze nic nie jadla, i wymiotuje a raczej teraz to juz sie tylko meczy nawet po odrobince wody....

Do góry