reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniez, ja juz sama nie wiem, czy gaz sie ulotnil w wyniku wstrzasu - znaczy jakis zawor w zbiorniku sie obluzowal, czy moze zwyczajnie dostawcy kradna na potege i za normalna cene wtloczyli nam mniej niz powinni. Glodna jestem, nic ugotowac nie moge. Nazarlam sie chleba... Dobrze, ze mamy czajnik elektryczny to nagrzalam wody i jakos Konstancji gerbera podgrzalam. Oczywiscie boiler tez na gaz, wiec zimna woda... Nawet garow nie pozmywam, bo woda lodowata... Jakby jeszcze elektrycznosc posypala sie, to juz w ogole bylby kosmos.

Czekam na malzona, bo lada chwila powinien wrocic - to zadzwoni po dostawe gazu. Tyle, ze nie wiem, czy po tym trzesieniu drogi sa w nienaruszonym stanie... Oczywiscie stary matol nawet nie zadzwoni :wściekła/y:

2 lata temu, kilka dni po tym jak wyprowadzilismy sie z Ensenady, bylo trzesienie ziemi o takiej samej sile jak teraz. W efekcie pozapadaly sie drogi.

reklama
no i mam przynajmniej kilka razy dziennie wywód jak to kiedyś żyły dinozaury jak to był wielki wybuch i jak one wyginęły jak znimi drzewa były powalone i że z tego drzewa powstał węgiel.:eek:

i tak się Laski cieszcie, że wszystkich nazw dinusiów nie musicie znać na pamięć, bo pamiętam moment jak byłam w tym mistrzynią :-)...nawet teraz leci u nas bajka o dinusiach...L je po prostu kocha i wie o nich duuuużo, dużo więcej niż ja :-)

Katik, zdrówka życzę...i wytaj w klubie, ja też dogorywam....

Zielona, w TV mówili o trzęsieniu...M usłyszał i mówi: 'leć sprawdzić na forum co u Zielonej, bo trzęsie u Nich :-) '

u nas chorowito...H już lepiej, ale ja i L się męczymy...moja mała łobuziara niezbyt chce gadać, najpopularniejsze słowo to 'yyyyyyyyyyyyyyyyyy', znaczy wiele, więc póki co bawimy się w kalambury :-)

idę grzać t***k do łóżka....

Zielona- matko z corka... Wy naprawde wiejcie stamtad ile sil w nogach i nie tylko! Czy Ty sie zastanawialas, ze jakby staremu (TFUUUU) cos sie stalo, to Wy jestescie w czarnej d... ??? Nie no, sprezaj sie, truj mu ile sie da i chodu do jakiejs cywilizacji!

Znajoma chce Sylwka w stylu Meksykanskim robic, no ja nie wiem, czy nie powinnam jej 'naprostowac' ;-)

Aniez, no ja sie ciagle zastanawiam co by bylo gdyby... Wcale mi to w poprawie samopoczucia nie pomaga :no: A swiadomosc tego ile kasy potrzebuje jeszcze bardziej mnie przybija. Bo tutaj to gora kasy, a i nawet jesli pomysle ile to jest w Polsce, to macki mi tez opadaja.

Zielona koniecznie daj znać co z mężem! Trzymam kciuki żeby wszystko było ok!!
Marta strasznie się cieszę że wreszcie gdzieś wychodzicie!! Trzymam kciuki!

J. mam chorego... krtan znowu :wściekła/y: ehhh lekarka kazała porozmawiać ze swoim pediatrą o nebulizatorze... zobaczymy co powie ale wizyta jutro wieczorem lub we wtorek rano chyba że będzie pogorszenie stanu to jak najszybciej.
miłej niedzieli!

Agnieszka a nie masz inhalatora / ? Powinnaś nabyć koniecznie :tak: wydatek nie jest jakiś ogromny bo dobry kosztuje 130 zł a jednak leki działaja szybciej tam gdzie powinny i przy okazji nie siekają żołądka .
My mamy i teraz się małżonowi bardzo przydał . a nawet na katarek z soli warto robić bo dzieciaki lepiej oddychają

Aniam- super, ze Mikolajki firmowe udane :-) ja niestety musialbym jechac, albo do innego kraju, bo tam ma siedzibe moja firma, albo do Wawy sie ciagnac do firmy meza... byl nawet taki plan, ale odmowilam wspolpracy ;-) paczki przyslali i ode mnie i od R. kurierami, a teraz na premie swiateczne i dodatkowe bony czekamy :-)

Sospettosa- dziewczyny maja racje, dzieci super gryza dziaslami, a jak nie bedzie gryzl, to nie tylko z mowa moze byc klops, ale z miesniami buzki takze.

Zielona- no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& obys Ty sie stamtad wydostala do jakiejs cywilizacji!

Elvie- znam 'misje' pandory, dla mnie kolejny marketingowy chwyt, zbieraj i wydawaj kase, ale dla mnie, wiem, ze innym to sie podoba, mi nie musi :-D A co do 'gadania' B. to nie zapominaj, ze ja mam rozgadanego K. w domu z misja 1000000000000000 pytan do dziennie :-D ostatnio padlo "Mamusiu... a co to znaczy, ze dinozaury wyginely, bo pani w przedszkolu powiedziala, ze byl lodowiec i one wyginely... czy one wpadly do dziury?"... no... tym mnie zastrzelil :-D

Aga- zdrowka dla J.

U mnie bony w połowie grudnia a raczej karty bo teraz sodex-ho ładuje karty i tym sobie płacisz .

Zielona kurna zmykaj do nas . Współczuję braku gazu

Witam, papierologię odkładam i odkładam, ale dziś już muszę skończyć, by jutro wysłać, a taaaaaaaak mnie się nie chce:no:

Gości mieliśmy z Legnicy, ledwo wyszli a tu kumpela wpadła - załapała się na końcówkę piernika i zieloną herbatę, poopowiadała o swoich nieudolnych podbojach miłosnych (to ta co ją niefortunnie chciałam swatać), schudła 8kg z miłości:szok: i pojechała do domu. Śliczne kozaki firmy kazar sobie kupiła z 549 na 199zł przecenione, ale mega szpile, chyba 12cm, więc w tym sezonie zupełnie nie dla mnie.

Katik - zdrowiej szybciutko!!

zielona - dobrze, że z małżem ok. Mam nadzieję, że już wrócił i gaz załatwił;-)

monia - zdrówka!!

aniez - klimatyczne imprezy to jest to!:tak:

Uciekam do papierów.. Dobrej nocy!

zielona - dobrze, że z małżem ok. Mam nadzieję, że już wrócił i gaz załatwił
wink2.gif

taaaaaa, wrocil... Nie ma go. Nawet dziad nie zadzwoni. Bede musiala mu zjebke zrobic konkretna. Mozliwe, ze jest na miejscu i zwyczajnie poszedl cos przekasic z rodzicami chlopcow, z ktorymi byl w acapulco. A ch mu w d.

wsciekla jestem.

reklama
Zielona - dobrze, że z małżem ok - ale zjebka mu się nalezy i to taka konkretna

Katik - zdrówka

U nas weekend Mamy i Córki dobiegł końca - już nie mogę doczekac się następnego

Do góry