Dzieńdoberek :-)
Moje średnie dziecko od rana podniosło mi ciśnienie, wczoraj miał gorszy dzień i dostał karę na oglądanie ulubionej bajki więc stwierdził że się wyprowadza

, wielkie mi halo z Emilem też to przechodziłam :-) Budzę się dzisiaj rano a tu w pokoju stoją walizki

Mateusz wszystkie swoje rzeczy tam powpychał, normalnie myślałam że wyskoczę z kapci, wszystko pogniecione i wyglądało jak psu z gęby wyciągnięte

Pytam się go po co to zrobił a on mi na to że przecież wczoraj mnie poinformował że się wyprowadza i nie powinnam być zaskoczona tylko mu podziękować że robił to tak cicho i mogłam spać

I jak tu mam być na niego zła
Ella zdrówka
Aniam małż się trochę podleczył że pojechał? U nas jak tatuś wraca po dłuższej nieobecności to niestety mama ma eksmisję z łózka bo chłopcy muszą się tatusiem nacieszyć
Agnieszka super że małż szczęśliwie dojechał no i fajne prezenty ci zrobił, najważniejsze że już w domku
Elvie jak tam Lenka noc przespała? w swoim nowym łóżeczku?
Kittek to się Tomkowi dostanie za te imprezowanie ;-)

No ale musisz mu wybaczyć nie ma innej opcji
Zielona ciepełka ci też zazdroszczę
Katik miłego czytania , pochwal się co to za książki.
Gosia23 tak to już jest że dzieciaki mają niespożyte pokłady energii, czasami żałuję że nie mają gdzieś z tyłu wyłącznika
Dobra czas obiad przyszykować bo jak chłopcy z kościoła wrócą to po garach będą szperać
Miłego dnia