reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
magda - no właśnie tez czytałam o tym, że przenosić się nie powinno..

Agnieszka - dawaj muffina! I nie stresuj się kobieto. Próbowałam się z Lenką położyć, aleja zostałam w łóżeczku a ona powędrowała do drugiego pokoju:baffled:

gosiek - będę o Tobie pamiętać;-)

myslę, ze musiscie dac Lence czas na oswojenie z dużym łóżkiem

u nas ostatnie 1,5h minęło na krzykach, płaczu, piszczeniu - julka płakała, a mi serce pękało - wszystko było nie, fuj - ręce opadają - teraz sama się usypia w łóżeczku

Zielona nie tyle przyjazdem samego chłopa co jego bezpieczeństwem... dzisiaj mi wyjatkowo na mózg padło...
Elvie zaraz jakiegoś gołebia każe Abikowi przechwycić i do ciebie pośle :-D

U mnie jest od dłuższego czasu wsio na NIE w wykonaniu M. a jak M. to i J. nie może być gorszy... masakra...:no:

Chłopaki się kąpią a ja popijam Peroni z sokiem imbirowym. Ciekawe o któej młodociany mi dziś padnie - po południu spał 2h od 16 do 18 :no:a teraz tryska energią...w przeciwieństwie do mnie

Aga- nie stresuj się już lada moment małżon będzie w domku:)
Zielona- u mnie to samo ...baardzo sporadycznie zdarza mi się kimnąć w ciągu dnia
Elvie- ciekawe jak tam Lenolinka się zaklimatyzuje w nowym wyrku- My zamierzamy zmienić wyrko na wiosne...teraz obawiam się że nie przeszło by bo młody zwiewał by z tego wyrka:) tak samo jak musze go karmić dalej w foteliku bo nie usiedział by przy stoliku .

aa muszę się pochwalić - mam nadzieje że nie zapesze, że młody pięknie je i robi kupe od poniedziałku coodziennie. Chociaż niestety dalej obkupione jest to w steki i jęki. Mimo że kupa jest bardziej niż normalna Antol dalej zaciska poślady :) Mam nadzieje że mu minie

reklama
Do góry