reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniam nie ma sprawy :-D będzie wesoło! Gosia to jakie pokoje planujesz?? Dwójeczki, jedynki czy sala sportowa ?? :-D
co do dresu to zdaję sobie sprawę że w tym wieku to dzieciaki niszczą na maxa już :-(

reklama
Witajcie kumoszki po baardzo długiej nieobecności:-)

brakowało mi Was strasznie...

teraz mam już neta, wiec wracam do żywych:-) obroniłam się wreszcie i już mam to z głowy, ufff
chłopaki mi ciągle chorują, Jerz tylko na anginy odkąd ma leki astmatyczne na stałe, Staś co chwile ma sterydy na kaszel, stwierdzone alergie na pospolite rzeczy jedzeniowe typu banan, jabłko, mleko, maka i roztocza+pleśnie, oj chyba będę mieć 3 astmatyków w domu:-(
poza tym mamy nowego członka rodziny pod tytułem kot:-)

widzę że sezon na młodsze rodzeństwo otwarty! Elvie, Love gratuluję!

Kici masakra z tą ceną za punkt, u mnie było 50... ale jak już tak daleko dobrnęłaś to musisz to "pchnąć"

Aniez, Mamopaulinki
zdrówka!

Maonka bardzo mi przykro z powodu babci!

Katik trzymam kciuki za Polinkę, przyzwyczai się!

Filonka Staś już od kwietnia lula w prawdziwym łóżku, na początku się bałam, ale jakoś poszło

Marta trzymam kciuki!

uciekam gotować jakiś obiad

miłego dnia!

Ewusia kochana nasza, Ty nawet nie wiesz jak ja tesknilam za Toba!!!

To ja sie pochwale, ze moj cukiereczek dzis po chwilowym porannym kryzysie gdy weszlysmy do zlobkowej sali, i probowalam ja odkleic od siebie, i gdy poplakala 20 sekund w sumie- tak potem pienie sie bawila, gadala jak szalona, nauczyla sie pierwszego slowka po angielsku 'roar' czyli jak robia dinozaury i dzis caly dzien biegala z dinusiem i wszystkim sie chwalila jaki on grozny.
Pozatym wreszcie jesc zaczela, wrabala cale sniadanko i obiadek. Spac co prawda nie chce w zlobku, ale nie musi- przychodzimy do domku i idzie do swojego lozeczka.
Pieknie (odpukac).

upal u nas straszny, wystroilam sie w sukienke ktora dostalam od katik, dekold mam prawie po pas i czuje sie total sexy hihi, ide na miacho, moj maz idzie ze mna bo nie chce mnie samej poscic hehe, a niunia jedzie z babcia na dzialke - wogole to babci nie odstepuje na krok i w kolko gada baba baba...

reklama
Do góry