reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosia fajne to autko podoba mi się .
Ja zresztą lubię takie wielkie auta .
Chciałam starsze X5 ale na razie mojego pudełka mi szkoda sprzedać grosze bym za niego dostała , a jest w super stanie , garażowany . a na zakupy do marketu i do przedszkola takie wielkie mi nie potrzebne ., na trasy mężowe mamy . Ale kiedyś

U nas też coś chłodniej ale da się przeżyć

reklama
Witam, a u nas cieplutko i słonecznie.
Lenka wstała o 7:00 i bawiła się z ciocią, a my z M. spaliśmy prawie do 10:00:zawstydzona/y:
Zaraz śniadanko i mała pójdzie w kimę a my musimy jechać do ori towar odebrać.

U nas cudownie... przed 8:00 obudzilo mnie slodkie 'Mama... hopa', bo tak moje dziecie oznajmia, ze chce na raczki :-) maz ich pozbieral, ale dzisiaj mial juz dosc, bo cos mowil o tym, ze maja niby razem 4 raczki, 4 nozki i 2 glowki, a on ma wrazenie, ze jest ich po 44 :p

Gosienka- uwielbiam duze auta, ale to nie dla mnie, bo Wrocek i tak jest 'trudny parkingowo', mnie ratuje jedynie porzadne wspomaganie i bardzo dobra zwrotnosc, ale Toyota starego to juz porazka... jak mam nia parkowac, to czuje jak mi biceps rosnie ;-)
Moze dzisiaj Niunie rusze i na jakis szoping sobie pojade, bo w sumie czuje sie swietnie :-) Ale na razie ide szafe przetrzepac ;-)

Wróciłyśmy ze spacerku połączonego z zakupami i zupka pieczarkowa już się gotuje tylko jeszcze jakieś mięcho na drugie muszę wyczarować bo chłopcy na zupce to daleko nie pociągną:-D

Mamusia zapraszam , zapraszam nawet coś do kawki się znajdzie :tak::-)

Aniez ja kiedyś miałam moją Skodę Fabię i ją uwielbiałam ale jak pojawiła się Helenka to bagażnik stał się dla nas za mały a gdzie tu jeszcze pojechać na wakacje.Ciężko było mi ją oddać bo bałam się jeździć automatem i to takim wielkim ale jak wsiadłam do Nawary to poczułam że to jest to, pakowana, bezpieczna no i zimą super się jeździ bo ma 4x4 a wiadomo u nas jak śnieg sypnie to sajgon na drogach:tak:

Dzień dobry :-)

Widzę że o szybkiej jeździe było. Ja moją polóweczką to max 120 jechałam… no może 130 ale tym to się szybciej za bardzo nie da :-p za to samochodem A. to i 150… więcej się boję sama prowadzić. Z A. to 180 jechaliśmy i tyle…
Gosieńka, Aniez to dla mnie też poprosze o jakieś miejsce na przeczekanie okresu dorastania. Bo ja to strasznie nerwowa jestem :no: :zawstydzona/y:
A faceci na światłach są mega śmieszni… miałam „przyjemność” z takimi :-p On super auto, pełna gotowość, a ja moją polówką… i ciekawe że mimo iż się nie spiesze jakoś spod świateł wyjeżdżam szybciej niż oni bo oni zamiast patrzeć na światła to zerkają co ja zrobie. A ja sobie spokojnie czekam i jak się zmienia na zielone to jade a oni dopiero się orentują że światła zmienili :-p
Mnie też puki co inne auto nie potrzebne, na dalekie trasy mamy służbowa kijankę męża. Ale liczymy się z tym że w przyszłości trzeba będzie coś własnego porzadnego kupić bo nie wiadomo jak długo bedzie służbowy samochód ;-) no i jak duży ;-) :-p

U nas cudownie... przed 8:00 obudzilo mnie slodkie 'Mama... hopa', bo tak moje dziecie oznajmia, ze chce na raczki :-) maz ich pozbieral, ale dzisiaj mial juz dosc, bo cos mowil o tym, ze maja niby razem 4 raczki, 4 nozki i 2 glowki, a on ma wrazenie, ze jest ich po 44 :p

O tak zgadzam się. Ja zawsze moim mówie że ich jest dwóch ja jedna, oni maja po dwie ręce ja też mam dwie ale ich jest jakoś więcej :-D

Pospałam dzisiaj do 7:40 i budzik mnie obudził... M. obudził sie o 8 ale to tylko dlatego że w nocy znowu nie spał ... teraz siedzi mi na kolanach i uskutecznia przytulanie na wszelkie sposoby :-D
Jade dzisiaj na zakupy "zimowe" dla chłopaków. Zobaczymy czy coś kupię. Musze jeszcze jakieś sportowe trampki/adidasy na rzepy dla J. kupić na tenis bo od poniedziałku zaczynają zajęcia. I jakiegoś dresu sportowego poszukać. musze sie po lumpkach przejśc bo ostatnio tam świetne spodenki widziałam. Może i dres znajde.
A właśnie Aniam nie masz u siebie jakiegoś sportowego dresu (spodnie+bluza rozpinana) na 110? Myślałam o czym z tą taką siateczką w środku (jeśli coś takiego w ogóle jest :-p)

Musze się zabrać za prasowanie i pakowanie bo jutro po 7 ruszam.
dobra spadam na inne wątki

Agnieszka to nasze dzieciaki będą przechodzić okres dojrzewania a my w tym samym czasie menopauzę więc na bank potrzebne będzie odizolowanie:-D , muszę się jednak zastanowić nad tą agroturystyką :tak:Jeden pokój rezerwuję dla ciebie która jeszcze chętna :-p

mnie od rana głowa boli a to wszystko przez pogodę, wrrrrrrrr! nie lubie jesieni, zmieniającej się pogody bo jestem nie dożycia wtedy. bleeeeeee
do tego ta szaruga dobija mnie........:-(
dajcie troche słonka, choć ciutek, plis :-)

reklama
Agnieszka to nasze dzieciaki będą przechodzić okres dojrzewania a my w tym samym czasie menopauzę więc na bank potrzebne będzie odizolowanie:-D , muszę się jednak zastanowić nad tą agroturystyką :tak:Jeden pokój rezerwuję dla ciebie która jeszcze chętna :-p

Ja , ale ja tam mogę spać z Agnieszką :p..

Agnieszka nie mam takiego trafić dtres używany na 104- 116 to graniczy z cudem

Do góry