reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosieńko dokładnie tak :tak: :-D póki coś boli znaczy że jeszcze żyjesz :-D ;-)
Ciasto … u mnie znika w 10 minut… i to wszyscy jesteśmy takie łasuchy! Dlatego raczej żadko piekę bo byśmy się nie unieśli (a szczególnie M. bo ten to nie ma granic ani oporów przed kolejnym kawałkiem :no:)

dobra miałam coś jeszcze napisać ale musze znikać bo M. wstałi obiad już jest

reklama
witam się i ja w to cudne niedzielne popołudnie.
Z właśnie zasnęła , jak wstała o 6 to dopiero padła
co do kg to na całe szczęście zrzuciłam te 20 kg w 3 miesiące, więc tragedi nie było, ale jak sobie przypomne jakim byłam hipopotamem pod koniec... no i jeśli lekarz potwierdzi to mam nadzieję, że ta będzie troszkę krótsza niż 43 tyg.:no:
R miał wrócic dziś w nocy , ale jednak będzie dopiero jutro wieczorem, tak więc musimy jeszcze troszkę posiedziec same

Gosienka oby szybko przestało bolec

Elvie zazdroszczę spania do 10:30 ach jak mi się to marzy.... w zeszłym tygodniu jak oddaliśmy Z do dziadków to spałam do 12:30 ach

Gosia oby Mati szybko się zaklimatyzował w żlobku
Annaoj zdrówka dla Ali

Dziewczyny - musicie babcie do dzieci zapraszać, one chętnie wstają o 7.00:-D

annaoj kce - Ola Dagowa ok, już się ładnie bawi i kryzys żłobkowy u nich minął:-)

Moja pchełka rosół zjadła i poszła z babcią nad staw kaczuchy karmić, M. formułę ogląda i ogarnia pocztę, a ja robię gulasz z szynki - mistrzostwo świata to chyba dzisiaj będzie, bo chyba z 20 przepisów przejrzałam i taki swój mix tworzę, a pachnie tak, że M. co chwilkę do kuchni wpada:-)
Poza tym właśnie sobie uzmysłowiłam, że my nie jemy ziemniaków wcale i może dlatego Lenka taka szczupła?? Dzisiaj będziemy mieć ziemniaki z gulaszem na obiad to ją trochę utuczę:-D Ja ziemniaki to na sztuki w warzywniaku kupuję, więc jak wczoraj poszłam po 8sztuk to się Pani uśmiała, że chyba gości mamy:-D Kiedyś byłam strasznie ziemniaczana, frytki i placki ziemniaczane mogłam jeść ciągle, ale M. nie lubi, małą też nie przepada (wyjątek robi dla ziemniaków z sosem) więc "od święta" je gotuję.

takie babcie to skarb

my ziemniaków też nie jemy, jak kupię mały woreczek to na miesiąc starcza:-)

nie wiem czemu ,ale pierwsze co to na myśl mi przyszło jak się robi gulasz z wędliny ? wyobraziłam sobie, że robisz go z plasterków szynki... :zawstydzona/y:

Love - z mięska od szynki robiłam (dokładnie z szynki dolnej, bardzo chudziutkiej), nie z wędllin:-D Dodałam cebulę, czosnek, por, marchewkę, paprykę, majeranek, 2 łyżeczkiprzecieru pomidorowego, listek laurowy, ziele angielskie i nie pamiętam co jeszcze, ale pyyyyyyyyszny wyszedł.

wiem wiem tylko taka pierwsza myśl...
ja dodaje jeszcze pietruszkę posiekaną... uwielbiam
jutro chyba też zrobię gulasz

a teraz chyba idę się zdrzemnąc póki Łobuziara śpi bo oczy mi się zamykają.

Ello!

Jedziemy zwiedzac Pueble :-)

Chcialam napisac, ze wyglada na to iz UHT to strzal w dziesiatke. Poki co ani jednej rzadkiej kupy! :-D :-D

Mala od kilku dni lapie nas oboje za szyje i mocno do siebie przytula, caluje na zmiane i smieje sie :-)

Hejka

Wróciliśmy ze Szklarskiej, było bosko zaliczyliśmy Park dinozaurów w którym było mnóstwo atrakcji , pyszne jedzonko więc polecam jak któraś będzie w okolicy:tak: no i trójca się wybiegała wyskakała i trochę edukacji też było:tak:
Teraz wykąpani czekają aż mamusia poczyta bajeczki:-)
Zajrzę jeszcze później:tak:

reklama
Witam:-)

Moja ferajna zjadła kolacyjeke, a teraz się kąpią:-). Mąż juz wraca...ale pewnie bedzie bardzo póxno także nie wiem czy doczekam.

Ok lece bo mi łazienkę zaleją:-)

Pewnie jeszcze wpadne poźniej, jak bede zerkac na TzG;-)

Do góry