reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosia odpoczywaj

narobiłyscie mi smaka tymi ciastami

Elvie Ty o tyciu póki co nic mi nie wspominaj ,znów bedzie mnie 20 kg więcej:no:

ps była jeszcze jedna ciężarówka tylko jakoś nie kojarzę kto to... ?

reklama
Elvie, tak odnosnie kina, przypomnial mi sie ten filmik :-)
Usmialam sie niezle jak go ogladalam, ale sama przyznam, ze nie wiem czy tez bym sie nie wycofala :-)

[video]http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=30266[/video]

Love - dbaj o siebie i uważaj od początku na to, co jesz. Jedz zdrowo i dla dwojga a nie za dwoje, a nie będzie aż tak źle;-)

Katik - :-D a ja jestem ślepa i jak wchodzę do kina to zazwyczaj jest już ciemno i w trakcie reklam(bo my się zawsze celowo spóźniamy), więc pewnie nie zwróciłabym uwagi na tych facetów:-D ja idę jak koń, ufając, że M. wie jakie mamy miejsca i gdzie trzeba usiąść:-D

Elvie, co do wagi to nie zawsze jest tak rozowo. Ja np w ciazy nie mialam zadnych zachcianek. Nigdy nie mialam sytuacji, by Ł musial jechac na gazie do sklepu, bo cos mi sie marzy. Jadlam normalnie, bez "rewolucji". I 29 kilo przybylo. Fakt, bylam potwornie opuchnieta, i sporo z tych 29 to ta woda , ale mimo wszystko na mysl o tym, ze przekrocze 30 dostawalam bialej goraczki.

Dzieńdoberek:-):-):-)

Pogoda cudna więc wyruszamy na wycieczkę.Zabieramy chłopaków i Helenkę do Szklarskiej Poręby:tak:
Boli ale to znaczy że żyję :-D i jeszcze @ przyjechała więc jednak Elvie nie czaruje i nie zaraża:-D
Miłego dnia kochane :-):-):-)

Hej ho! Pogoda sliczna, Kuba zaraz znowu na basen smiga, a potem grill :))) szarlotke juz opedzlowali, a teraz skacza po mnie... moja kochana stonka!!!

Witamy;-)
Wyspałam się do 10.30 korzystając z tego, że mama wstała o 7.00 i zajęła się małą.
Teraz pchełka śpi, a jak wstanie to dostanie rosół i idzie z babcią na spacer a my z M. znów mamy czas dla siebie:-)

Miłego dnia, Kwietniówki! Mam nadzieję, że u Was tez świeci słonko.

Hej dziewczyny, nie było mnie przez piątek i sobotę a tu takie zmiany!!
Love gratuluję!! dbaj o siebie teraz!
No to czekamy jeszcze na ostatnie miejsce na podium!
Elvie gratuluję zagnieżdżonej fasolki. Trzymam kciuki za Zdzisława!! Super, że jesteś zadowolona z lekarki, to ważne żebyś była w dobrych rękach!

Elvie, co do wagi to nie zawsze jest tak rozowo. Ja np w ciazy nie mialam zadnych zachcianek. Nigdy nie mialam sytuacji, by Ł musial jechac na gazie do sklepu, bo cos mi sie marzy. Jadlam normalnie, bez "rewolucji". I 29 kilo przybylo. Fakt, bylam potwornie opuchnieta, i sporo z tych 29 to ta woda , ale mimo wszystko na mysl o tym, ze przekrocze 30 dostawalam bialej goraczki.
a mnie się udało!!33 na liczniku! fakt, że połowa to woda, ale wyglądało to przerażająco. Również nie miałam żadnych specjalnych zachcianek a tyłam w oczach!Każda ciąża widać inna.

W temacie żłobka, moje dziecko ma jutro swój pierwszy dzień! Pierwszy tydzień jest adaptacyjny, więc tylko do 11.30! Nie wiem jak to będzie. Zapłacze się pewnie jutro, ale musi się przyzwyczaić, nie ma innego wyjścia. Dziewczyny jak długo się wasze dzieciaczki przyzwyczajały?

reklama
witam weekendowo
Nie wyspana jestem, bo Alicja w nocy gorączki dostała. Spała z nami, włosy mi wyrywała, jak gorączka przeszła to wyeksportowałam ją do niej do łóżka. Dzisiaj lekarza zaliczyliśmy, przeziębienie. Igora też od razu lekarka oglądnęła i też spoko. Alicja właśnie poszła drzemać, bo zmierzluszek z niej, pewnie nie czuję się najlepiej.
Love gratulacje, nie martw się na zapas.
Wronka ależ mi smaka na placko narobiłaś, muszę sobie w tym tygodniu zrobić.
Aniez to ja na szarlotkę bardzo chętnie, to jedno z moich ulubionych ciast, chociaż lubię taką mniej słodką, ale z lodami:-)
Elvie mnie by się przydało tak wyspać, jestem na etapie zazdrości o sen.
Gosia trzymam jutro kciuki za Matiego.
A ciekawe jak Alexis, coś się Daga nie odzywała.
Idę sałatkę robić, bo sobie dzisiaj grila na obiad wymyśliliśmy.

Do góry