reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej dziewczyny
Piękna niedziela ma być dzisiaj, więc trzeba jeszcze korzystać!
Kawkę wypiłam i szczerze mam ochotę na jeszcze jedną, ale chyba już nie powinnam, ach
Elvie ja nie wiem czy ja się"wkręcam"(pewnie trochę tak) ale mam wszystkie ciążowe objawy. Łącznie z tym, że nie mogę myć zębów, bo mnie mdli, raz nawet nie wytrzymałam i ....
i jak wrażenia po walce XXI wieku?

reklama
Ja się tak szybko na drugie zdecydowałam , bo SZymek od 3 miecha to całe nocki mi przesypiał , szedł spać 0 20 stej , spał do 6 rano , pił mleko i spał do 8 jeszcze .
Ola dopiero mi dała popalić ze spaniem ale teraz już się nie budzi :)

witam się niedzielnie... moi faceci drzemią przed spotkaniem z Kamisią, Aga2010 i e.salamandrą :-)

aniez - no to wiesz... jak Kuba chce siostrzyczki no to nie możesz odmówić.

Agnieszka - zdrówka dla Twoich chłopaków, mam nadzieję że im w końcu przejdzie.

mamoPaulinki - to daj znać jak będziesz w Sulejówku :-)

hmm... coś jeszcze chciałam odpisać i mi się zapomniało... Generalnie ja też 3mam kciuki za te które chcą zaciążyć, ja na szczęście dostałam @ i bardzo się cieszę ;-)
kittek ja mogę z Tobą za dwa lata zaciążyć :-D

Dzieńdoberek:-):-):-)

Dopiero wstaliśmy:szok:

Pogoda śliczna więc zmykamy na wieś:tak::tak::tak:

Szymek spóźnione życzenia od cioteczki:-):-):-)

Monia nie myśl że ja ciasto mam codziennie;-) bo ja piec nie umiem ale tak postanowiłam zrobić małżowi niespodziankę bo bidulek teraz całymi nocami pracuje :-(

Aniez Emil miał kolki do 6 miesiąca, atopowe zapalenie skóry i wrzeszczał i w dzień i w nocy:no: i też dałam sobie spokój z drugim dzieckiem przez trzy lata:tak:

Agnieszka zdrówka dla Janka

Kittek przytulaski dla Majeczki małej gaduły telefonicznej:-)

Walki nie oglądałam ale wiem że niestety nasz góral przegrał:-(

Dobra zmykam dzieciaki szykować

Miłej słonecznej niedzieli.Papatki:-):-):-)

aaaaa zaraz coś pogryzę... moi faceci śpią... ale ten większy tak chrapie, że zaraz chyba stopery sobie do uszu zapodam!! jeju, że on się nie budzi od tego jak hałasuje!! jak to w uszach świdruje...!!!!! aaaaaaa!! zwariuję...

Witam i ja:-)
Noc u nas masakryczna, chyba 20 razy się Lenka budziła, kaszel jej przeszkadzał:-( więc dzisiaj znów kurację syropem cebulowym zaczynamy:tak:
Małą ostatecznie wstała o 6.30, więc jej śniadanko naszykowałam, przytargałam ją do M. a sama do drugiego pokoju poszłam dosypiać i w sumie 2h snu mi dużo dały. Teraz za to M. dosypia chrapiąc przy tym jeszcze głośniej zapewne niż mąż kici:-D Masakra:wściekła/y: A Lenka się śmieje:-D

Na walce usnęłam i pamiętam tylko 4 rundę:zawstydzona/y: Szkoda, że góral nie dał rady ale i tak dzielny był i lepszy od Gołoty;-)

Pogoda u nas cudna, słonko pięknie świeci, więc się dziś na jakiś długi spacer wybierzemy.
Aha, i postanowienie mam: będziemy regularnie chodzić na basen:tak:

gosia23s - mdłości współczuję, ale zastanawiam się właśnie ile z nich siedzi w głowie i jak sobie pozwalasz to je masz a jak nie to nie;-) Kawę pijesz?? Ja uzależniona od kawy nigdy nie byłam, więc od zobaczenia dwóch kresek na teście - odstawiłam ją zupełnie i herbatkami się delektuję:-)

Mykam książeczkę z Lenką czytać, bo już przyszła, smoka mi nawet oddała i z książeczką czeka:-D

Elvie z tymi mdłościami to tak nie do końca... z J. miałam i najgorzej było jak autobusem do pracy jechałam... masakra mówie ci! No i rano jak wstałam i nic nie pomagało nawet pozytywne myślenie. Za to z M. nie wiem co to mdłości

Elvie kawę piję, bo mnie nie odrzuciło ani z Matim ani teraz. Pytałam lekarza w pierwszej ciąży i nie miał zastrzeżeń. Polecił nawet parzoną, bo bardziej naturalna. Wiadomo co za dużo to niezdrowo więc pijam filiżankę!

reklama
Kici uwierz mi że mogę dziecku odmówić :p
Gosia23s mi lekarz polecał espresso, albo najlepiej cappuccino na bazie espresso do 2 filizanek dziennie, bo wbrew obiegowej opinii ma najmniej kofeiny. O lekarza pytalas-podeśle Ci potem priva,
ale to jak dopadne lapa :)

Do góry