reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Zanim pojawialam sie na tym forum, szukalam miejsca gdzieindziej.
Oto moj post z 23 lipca 2009

Dzis zaczelo mnie bolec podbrzusze... hmmm zobaczymy jak sie sprawy beda mialy za dwa tygodnie... Choc Kacha to mi mocno w glowie siedzi
A ja mam przeczucie :-)
Co do tego, ze Zeberka to Ona a nie On tez mialam :tak::tak::tak::tak:

reklama
witam późną nocą. Dzięki dziewczyny za miłe słowa, na Was zawsze można liczyć!
Jeszcze dziś rano(po raz trzeci z kolei) po przebudzeniu myślałam,że to tylko sen! szybko się jednak "przebudziłam".
Tak sobie pomyślałam, że ja jeszcze do końca ciąży nie mam potwierdzonejprzez lekarza, więc wszystko może się zdarzyć. Myślę jednak, że trzy testy na raz nie mogłyby podawać fałszywego odczytu!
Gosia - GRATULUJĘ!! Wrocławianki górą
Aniez - Ty się piszesz na trzecie miejsce podium?? O dziewusię moglibyście się postarać
;-)
Widać sprzyjający klimat końca lata zbiera swoje plony!
Dziewczyny przyjeżdżajcie!
Aniez w kwestii lekarza, możesz polecić kogoś z Wro? Ja muszę mieć teraz dobrego lekarza. Przy pierwszej ciąży miałam gestozę(szcześliwie przy końcówce), więc teraz trzeba chuchać na zimne! lekarz prowadzący ciążę oczywiście ni nie wykrył!!
Ależ mi narobiłyście smaczka na lazanie!!będzie jutro na obiad!
dobranoc

Serdeczne gratulacje !!

Ale się dziewczyny rozpędziłyście ale bardzo fajnie :)
TYlko nie uciakajcie od razu na nowe wątki .

My dziś po SZymkowej imprezie . był tort z zyg zakiem , mały dostał sporo autek z tej bajki auta i cały szczęśliwy . Ola też się wyszalała z dziećmi , razem było 6 szt , dzieciaki padły :)

Maja dopiero usnęła, spała bida w ciągu dnia ponad 4 godziny więc jak wstała o 19tej to wiedziałam,że długi wieczór przed nami.
Załapała się na wieczorne rozmowy z ciocią Gosieńką, zaciągnęła mamusię do kąpieli i usnęła jak tylko odłożyłam ją do łóżeczka.
Mam nadzieję,że ją kaszel nie będzie w nocy męczył...
muszę jej jeszcze czosnek rozgnieść i w gazie zawiesić przy łóżeczku, zawsze działało więc nie zaszkodzi, tylko cholerka ona starsza i bardziej kumata, jak jej będzie śmierdziało coś nad głową to nad ranem może czosnek po całym łóżeczku latać. Tak więc dumam gdzie go jej zawiesić?

Syropu nie chciała wcale pić więc jedyne co mogłam zrobić to nasmarowałam ją niemalże od stóp do głów pulmexem więc się będzie inhalować w nocy.

Ja się biorę za książki, jeszcze tylko zerknę co naskrobałyście.
Widzę,że walka o pudło trwa dalej. Jeszcze jedno miejsce na podium zostało, hehe :)

Aga oj biedny Jaś. Zdrówka dla niego i Mareczka. Kurcze coraz więcej maluszków dopadają choróbska:wściekła/y:

Katik a zdjęcie modelki gdzie?

Elvie to wieczór sportowy w pełni? Mój sportowiec jeszcze do domu nie dotał, grrr i kolejny sobotni wieczór sama siedzę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: trzeci raz z rzędu grali ok 200 od domu, dziś mogłam się z nim do szczecina zabrać,ale Maja chorutka więc odpadało.

Aniez ja miałam dziś podobnie. Kupiłam Mai kilka rzeczy z % na wyrost (rozm 92-98) no i w leginsach i w spodenkach może spokojnie już teraz chodzić. Ona ma tak 84-85 cm,ale nogi długaśne ;-)Oby tylko mamusi nie przerosła.

Szymusiu wszyskiego najlepszego dla Ciebie z okazji Twoich 3 urodzinek :)

Zielona coś cie jednak męczy,że posty z początków ciąży wertujesz;-)

Dobra zmykam czosnek obierać :)

Zielona - no to czekam wraz z Tobą:tak: Mam nadzieję, że się zlitujesz i szybciej zrobisz test:-D Mnie też podbrzusze pobolewało jak na okres:-p

Kurcze, kanapek z serem i szynką się najadłam a M. teraz lasagne podgrzewa i w całym mieszkaniu już pachnie.. Mimo to spróbuję nie jeść, bo za bardzo najedzona w nocy gorzej śpię.

reklama
elvie, hehehe nie robie zadnego testu. co ma wisiec nie utonie hehehehe

kittek, ten post znalazlam przez przypadek, czyszczac bardzo dawno nieodgruzowywana skrzynke. No a jak go znalazlam, to zaczelam sie zastanawiac hehehehe

Do góry