reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witamy się:-):-):-)

Przy sobocie późno do was wpadam bo zanim ogarnęłam chatę, dzięki bogu chłopcy swój pokój sami posprzątali:tak: chociaż ich miny mówiły dlaczego my :confused: no niestety wakacje się skończyły;-)
Karpatkę upiekłam więc jak któraś jest w okolicy to zapraszam :tak::-)

Nata zdrówka dla Julki a ty kochana chyba nigdy nie odpoczywasz:no:

Agnieszka w takim razie czekam na fotki i nie ma to jak wizyta u fryzjera od razu humor lepszy.Zdrówka dla twoich chłopaków.

Elviedla Lenki też zdrówka a chrapania współczuję bo mojemu małżowi też się zdarza i też mnie cholerka bierze teraz mam na razie spokój bo w domku śpi rzadko ;-)

Wronkamiłego działkowania :-) no może twój małż wie coś o czym ty nie masz jeszcze pojęcia:-p

Isabeladużo pracy przed wami , trzymam kciuki aby wszystko poukładało się po waszej myśli:tak:

Aniez to sobie Kuba wymyślił:-D dwie siostry ;-)niezłe wyzwanie przed wami:tak:
Tak sobie myślę że normalnie strach do tego Wrocka jechać na spotkanie :-D bo jak te ciąże są zaraźliwe:-D to ja sama nie wiem mnie trójeczka wystarczy:-)

Katik uwielbiam twoje " złote myśli " :tak::tak::tak:

gosia trzy testy raczej się nie mogą mylić ale wiadomo że musisz się z tą myślą oswoić:tak:

Zielona jak by co to zapraszam do mnie, jakiś kącik się znajdzie:tak: współczuję temperatury bo ja też zmarzluch jestem i zima to dla mnie zło konieczne.

Kittek 600zł :szok:

Idę robić kawkę bo oczy mi się zamykają a jeszcze spacer obiecałam dzieciarni:-)

reklama
Ja się tylko melduję,

Maja ode mnie przejęła choróbsko i męczy ją katar i kaszel. Dobrze,że miałam w apteczce pulmex i pulneo, a poza tym cały czas popija soczek malinowy więc mam nadzieję,że się jej poprawi. Szkoda,że pierwsze zajęcia na basenie nam jutro przepadną...
Mój T na meczu, Maja usnęła o 17tej i śpi nadal więc okna troszkę pomyłam i wracam do książek.

Dziewczyny czy macie jakiś pomysł aby zgrać legalnie kilka piosenek na kompa? Potrzbuję kilku piosenek na zajęcia i nie mam pomysłu...

Miłego weekendu Wam życzę :)))

Byliśmy z J. na IP... no i zapalenie krtani. Dostał dexawen zastrzyk jednorazowo i Sumamed forte antybiotyk. Dobrze że obeszło sie bez szpitala uffffffffffff
w poniedziałek mam isć do swojego pediatry.

Rety Aga, zdrowka dla chlopakow, zwlaszcza J.
Innym chorowitkom tez zdroweczka.

Polinka , choc jeszcze na antybiotykach, to juz z dnia na dzien coraz lepiej. Katarku praktycznie nie ma, wiec wogole nic choroby po niej nie widac.
Pojechalismy dzis do centrum na zakupy, przy okazji Tatus kupil coreczce nowe buciki, sliczne kozaczki... Teraz lata w nich po domu i zdjac sobie nie da :-) Modelka....

gosienka - gdyby nie fakt,że objadłam się u cioci ciasta ze śliwkami to pewnie bym na karpatkę do Ciebie wpadła;-) Jeśli możesz to wrzuć w wolnej chwili przepis na kulinarnym.

zielona - temperatury i braku ogrzewania współczuję.

kittek, Agnieszka - zdrówka dla Waszych pociech, dla Ciebie Kittek także;-) Pamiętaj, że Dagowe sanatorium czeka:-D

Katik - pochwal się bucikami koniecznie:tak:

A my musieliśmy z domu na PKS wybyć i podać przesyłkę dla mojej mamy, później zajechaliśmy na godzinkę do mojej cioci, załapaliśmy się na pyszne ciasto i w drodze powrotnej wpadliśmy do galerii na szybkie zakupy w delikatesach. Lenka mając tyle atrakcji nie spała po południu, więc teraz już wykąpana, nakarmiona i śpi a my na walkę czekamy. Barca gra, Polska-Niemcy w siatkę, a niebawem się The Voice of Poland zacznie, więc M. przekonuje, że piwa się powinien napić. Zgodziłam się pod warunkiem, że śpi później na balkonie:-D

Hehehe... Zielona to ona ma wymiary jak mój Bartolini :-D
Dzisiaj założyłam my pidżamkę w rozmiarze 92 i on wcale się w niej nie utopił...

Stary kombinuje, czy RTL zablokuje sygnał na czas walki, a matka odpoczywa po udanym całodziennym wypadzie, super pogoda, szczególnie po południu :-D

reklama
Aniez, ja czytam:
a matka odpoczywa po udanym całodziennym...
i glosy mi podpowiadaja: seksie hehe
mala nosi juz niktore ubranka na 96, ale te na 86 rowniez...

Zanim pojawialam sie na tym forum, szukalam miejsca gdzieindziej.
Oto moj post z 23 lipca 2009

heh ta cala sprawa z objawami... My z mezem kochalismy sie w czasie plodnym, jak przyslowiowe kroliki i czekamy... Czuje sie (dzis) dobrze, choc przez ostatni tydzien oczy mi sie zamykaly. Ostatni okres zaczal mi sie 3 lipca, wiec to 20 dzien cyklu. Podbrzusze od kilku dni boli mnie tak, jakby mial przyjsc okres. Piersi nie bola mnie, choc kazdy dotyk mnie irytuje. I boli mnie glowa. No i biegam siusi co chwila. Do tej pory bole podbrzusza mialam tylko na dwa, trzy dni przed miesiaczka. Ciekawe.

Dzis zaczelo mnie bolec podbrzusze... hmmm zobaczymy jak sie sprawy beda mialy za dwa tygodnie... Choc Kacha to mi mocno w glowie siedzi

Do góry