reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

ja tylko tak na chwilkę
Alicja na szczęście w lepszej formie, ale tak jak u Aniez zęby idą i znowu gorączka i lekki katar, a dopiero z infekcji wyszła:-(
Justa fajnie, że jesteś
MamoPaulinki taki dzień dzisiaj...

reklama
Witam
Nie wiem czy to dobry moment na poczatek.Poczytałam Was i wiem co sie wydarzyło.Wstrzasnelo to mna.Nie potrafie sobie wyobrazic wiekszej tragedii.Jestem myślami i sercem z rodzicami Małej Wielkiej ZOSI.
Mam córeczke,ktora urodziła sie w kwietniu 2010r.i chciałabym wstapic do Was Kochane:))
pozdrawiam

Wredzia mnie dzis rozbroila... Mloda uwielbia gryzc, gryzie wszystkich i w co tylko popadnie. Chwila nieuwagi i mozna miec odbite zebolce na tylku na przyklad. Dzis malzon poszedl biegac. Wrocil spocony jak swinia, usiadl na chwile. Oczywiscie Wredzia wykorzystala ta chwile i dziabnela malzona w noge. Zaczela pluc i z wywalonym jezykiem podbiegla do recznika i zaczela tym recznikiem szorowac jezor... :-D

Dziekuje za przywitanie.
Moja córeczka ma na imie Noemi i urodziła sie 3 kwietnia.Ogolnie jesteśmy teraz na etapie wielkiego rozrabiania i robienia fochów itp:-)takze dzieje sie ciągle i dużo.Mieszkamy w Danii,ale to juz niebawem moze sie zmienic,ale o tym moze napisze pózniej.Pogode mamy ostatnio średnia,więc siedzimy w domu i sie nudzimy...

Ostatnia edycja:
Anansie witamy Cię ciepło!

Dziewczyny piękny film leci na polsacie.. na ten smutny wieczór... Szkoła Uczuć (może bardziej dla nastolatków,ale go lubię)

reklama
Do góry