reklama
Zosiu - wierzę, że wszystko będzie dobrze! Walcz Malutka! Jesteśmy z Tobą:-*
Dziewczyny - mam dzisiaj promocję, więc do 14.00 nie będzie mnie przy kompie. Jakby były jakieś wieści od Judytki to proszę o info na komórkę. Dziękuję!
Dziewczyny - mam dzisiaj promocję, więc do 14.00 nie będzie mnie przy kompie. Jakby były jakieś wieści od Judytki to proszę o info na komórkę. Dziękuję!
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Elvie dziękuje za smsa.
Zosiu- trzymamy kciuki za Ciebie...
Zosiu- trzymamy kciuki za Ciebie...
filonka
Fanka BB :)
o MATKO kochana....ZOSIA kruszynko nasza, nie poddawaj sie , bądż silna ,walcz !!!!!!!
no to czekam na wiesci,,,,dobre wiesci.
ja zalatana jestem , K ma dzis urodziny.
no to czekam na wiesci,,,,dobre wiesci.
ja zalatana jestem , K ma dzis urodziny.
To oczekiwanie na te dobre wieści jest bardzo wykańczające.
Zosia toczy wspaniałą walke, wygra, musi. Już tyle godzin i jest dzielna !!!!
Dziewczyny my wyjeżdżamy także prosiłabym o jakiegoś sms jak będzie coś wiadomo.
Elvie dziękuje za tego wczoraj.
Zosia toczy wspaniałą walke, wygra, musi. Już tyle godzin i jest dzielna !!!!
Dziewczyny my wyjeżdżamy także prosiłabym o jakiegoś sms jak będzie coś wiadomo.
Elvie dziękuje za tego wczoraj.
Widze że nie ma żadnych wieści co tam rozsyłałyście bo ja nic nie dostałam , tel z którego dostałam sms to tel judyty , jej stary mam jej mąż bo to on mi odpisał, nawet nie wiedziałam . Narazie nie dosta lam zadnego info
Aniam rozsyłaliśmy informacje że na zamkniętym napisała Judyta i nic wiecej tez nie wiemy
szkoda ze nikt do mnie nie napisal bo ja na chrzcinach wiec nie mam czasu siedziec przy kompie , jak cos to bardzo prosze o info
reklama
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
My również czekamy a musimy wyjść z domu. Jak będą jakieś wiadomości, proszę przekażcie sms-em.
Zosieńko, jesteś dzielną dziewczynką, modlimy się za Ciebie. Walcz i nie poddawaj się.
Elvie dziękuję za wczorajsze info.
Zosieńko, jesteś dzielną dziewczynką, modlimy się za Ciebie. Walcz i nie poddawaj się.
Elvie dziękuję za wczorajsze info.