reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
witam jesteśmy bezpiecznie w domu...
Zosiu walcz
Zosiu walcz
Dziewczyny ja ide juz spac bo okropny dzien mialam, chociaz w obecnej sytuacji to brzmi lakonicznie... jutro pojade do tesciowej i pojdziemy do tescia do szpitala wiec pewnie niepredko dam rade wejść na forum, wiec jakby pojawilo sie jakies info bardzo proszę dajcie mi znac...
Zosienko badzcie silna dla swojej dzielnej mamusi, wygrasz te walke napewno! wszystkie w to bardzo mocno wierzymy!
Zosienko badzcie silna dla swojej dzielnej mamusi, wygrasz te walke napewno! wszystkie w to bardzo mocno wierzymy!
gosienkag76
Fanka BB :)
Dziewczyny sa wiadomosci od Judysi
filonka
Fanka BB :)
nie moge spac..... Zosienko walcz!!!!
dziekuje za sms ,za info.
mnie jutro na cały dzien nie bedzie bo jedziemy na splyw kajakowy..ale jak cos prosze o info.napewno jak wroce od razu tu zajrze.
dziekuje za sms ,za info.
mnie jutro na cały dzien nie bedzie bo jedziemy na splyw kajakowy..ale jak cos prosze o info.napewno jak wroce od razu tu zajrze.
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Elvie dzięki za cynk. Spałam dziś jak zabita i dopiero teraz czytam...
Zosiu kolejny dzień trzymamy kciuki i się modlimy.
Byłam wczoraj w Książu a tam w pewnym miejscu jest odsłonięta skała na której jest zbudowany zamek. Kumuluje się w niej ponoć jakaś energia. Należy przyłożyć rękę i pomyśleć życzenie... Wiecie czego "sobie" życzyłam...
Zosiu kolejny dzień trzymamy kciuki i się modlimy.
Byłam wczoraj w Książu a tam w pewnym miejscu jest odsłonięta skała na której jest zbudowany zamek. Kumuluje się w niej ponoć jakaś energia. Należy przyłożyć rękę i pomyśleć życzenie... Wiecie czego "sobie" życzyłam...