kochane sie troszke zdenerwowałam, po południu jak oddawałam mocz zauwazyłam że papier jest zabrudzony, taki brazowawy, zaczynam sie martwić, troszke mnie dzis kłuje, majtki są czyste, tylko przy oddawaniu moczu troszke brudze, czy wy tez tak macie, do lekarza idę dopiero w środe, mam nadzieje ze to minie i moje maleństwa sie dobrze mają. Powróciło wspomnienie z tamtego roku jak też zaczełam tak brudzić i poroniłam ale w sumie to był 7 tyg. denerwuje sie
reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
kochana musisz sie polozyc i wypoczywac i tak do wizyty... i nospe mozesz spokojnie wziac.... ja tez tak mialam ale sie okazalo ze plamilam z odbytu....kochane sie troszke zdenerwowałam, po południu jak oddawałam mocz zauwazyłam że papier jest zabrudzony, taki brazowawy, zaczynam sie martwić, troszke mnie dzis kłuje, majtki są czyste, tylko przy oddawaniu moczu troszke brudze, czy wy tez tak macie, do lekarza idę dopiero w środe, mam nadzieje ze to minie i moje maleństwa sie dobrze mają. Powróciło wspomnienie z tamtego roku jak też zaczełam tak brudzić i poroniłam ale w sumie to był 7 tyg. denerwuje sie
ale czujnosci nigdy za wiele....!!!
M
Mka10
Gość
Trzymaj sie!! musi być dobrze!!odpoczywaj i obserwuj, podobno jak sie tak brudzi na brazowo to nie jest zle, co innego jak jest taka zywoczerwona krew, ale jesli masz sie martwic to lepiej podjedzcie do szpitala i bedziesz wiedziala co i jak!!kochane sie troszke zdenerwowałam, po południu jak oddawałam mocz zauwazyłam że papier jest zabrudzony, taki brazowawy, zaczynam sie martwić, troszke mnie dzis kłuje, majtki są czyste, tylko przy oddawaniu moczu troszke brudze, czy wy tez tak macie, do lekarza idę dopiero w środe, mam nadzieje ze to minie i moje maleństwa sie dobrze mają. Powróciło wspomnienie z tamtego roku jak też zaczełam tak brudzić i poroniłam ale w sumie to był 7 tyg. denerwuje sie
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
kochane, wlasnie zdecydowalam ze zostane samotna mamusia ....
moj facet to jednak palant, a ja sie ludzilam ze sie zmieni!!!!!
ale sie nie zmienilo....
wracam do domku, chyba juz nawet jutro ...
ale sie nie zmienilo....
aga002
Fanka BB :)
kochane sie troszke zdenerwowałam, po południu jak oddawałam mocz zauwazyłam że papier jest zabrudzony, taki brazowawy, zaczynam sie martwić, troszke mnie dzis kłuje, majtki są czyste, tylko przy oddawaniu moczu troszke brudze, czy wy tez tak macie, do lekarza idę dopiero w środe, mam nadzieje ze to minie i moje maleństwa sie dobrze mają. Powróciło wspomnienie z tamtego roku jak też zaczełam tak brudzić i poroniłam ale w sumie to był 7 tyg. denerwuje sie
dokładnie tak jak napisała jestesaniolkiem połoz się ja miałam tak przez 2/3 dni okazało się ,ze było to zwykłe zapalenie (nic mnie nie bolało ani nie swędziało) wyczytałam gdzieś ,że to normalne w ciąży i trzeba dużo pić żeby wypłukać bakterie z moczu , przyznam się ,że pomogło ale ja nie miałam wcześniej takich problemów jak ty. Może na wszelki wypadek zadzwoń do swojego ginekologa jak masz się niepokoić z tego co wiem w aptece można kupić paski do badania moczu które stwierdzają zakażenie
M
Mka10
Gość
wesoła, jestesaniolkiem brzusie sliczne!!
aga002
Tak jak obiecałam wstawiam dwa zdjęcia mojego brzuszka:-)17,2 tc.
Brzusio super ale dlaczego wstawiłaś zdjęcia pod tym kątem teraz człowiek musi głowę przekrzywiać
reklama
aga002
kochane, wlasnie zdecydowalam ze zostane samotna mamusia ....
ale sie nie zmienilo....
uuuu ktoś tu jest w walecznym nastroju
od "starej mężatki" przemyśl 2 razy , prawie wszyscy faceci mają poważne usterki ;-) w funkcjonowaniu