kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Ja odkąd jestem w ciąży przerzuciłam się na niegazowaną, ale dziś mnie wzięło na SPRITA:-)mniammmm...trochę bombelków!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja odkąd jestem w ciąży przerzuciłam się na niegazowaną, ale dziś mnie wzięło na SPRITA :-)mniammmm...trochę bombelków!
Dziewuszki mam pyanie
KTO JEST ASEM W PRAWIE PRACY????
jak to jest z terminowymi dodatkami? mam np sporo dodatków ale do dnia 01.01.2010r. teraz będąc na L4 co z nimi? mogą i pewnie powiedzą że nie ma mnie w pracy, nie wykonuję obowiązków i mi to zabiorą -mogę w sumie wrócić w styczniu i dostać je na kolejny rok ale to mi się mija z celem...
MA KTÓRAŚ POMYSŁ???
Będę wdzięczną za pomoc...
ja nie mam juz tego problemu.... wstaje raz w nocy na siku i spie do 10 wiec ....
nie bedzie az tak zle...hihi, a co do urlopu to my sie napewno gdzies wybierzemy ale gdzie to jeszcze nie wiem, zobacze jak sie bedzie dziecko chowalo to wtedy mozna cos wybracjuż nie mogę się doczekać jak spojrzę w lusterko w lipcu-niewyspana,tłuste włosy,rozstępy na brzuchu i pieluszka pod pachą.a w chuście CUDAK:-) pierwsza dama wszelkich plaż;-) nooo,może nie będzie tak źle,ale na plaży raczej nie poleżę...wybieracie się gdzieś z takimi maluszkami???:-)
trzymam kciuki i wszystko bedzie dobrze, koniecznie zamelduj sie tutaj u nas i powiedz co tam u lekarza byloWitajcie kochane a ja dzisiaj wstałam rano bo się wystraszyłam takie miałam z rana upławy że ubrudziłam piżamę i jest do prania więc sobie wyobraźcie jak ją ubrudziłam:---( dzisiaj dzwonie do ginki i pewnie na wizytę więc trzymajcie kciuki:-):-)
od 17 tygodnia zaczyna sie 5 miesiacdziewczyny kiedy właściwie zaczyna się piąty miesiąc?
nie mogę się doczekać, skończyłam 17 tydzień i myślałam, ze to już
mamy juz takie w grupach spolecznosciowych, napisz do aniam bo ona to prowadzi, ja tez bym chciala tam zamiescic moja fotke ale nie wiem jak i nikt mi nie chce tego powiedziec..Dziewczyny właśnie tez zastanawiałam się czy nie utworzyć nowego tematu: Galeria brzuszków, jak na innych miesiącach. My zrobimy sobie nasze kwietniówkowe:-) Co wy na to??ja dzisiaj jak przyjde z pracy chciałabym wam jedno zdjęcie wkleić
ja na poczatku ciazy bylam 8 tygodni w domu, katastrofa, ale nie spedzalam calego dnia w pizamie bo to nie ja, i jak wrocilam do pracy to odzylam normalnie!U mnie z tym leniuchowaniem bardzo podobnie...najgorsze jest to że są dni kiedy leże całymi dniami w łóżku-wstaje tylko obiad zrobića mój ukochany widzi mnie w piżamie jak idzie do pracy i jak z niej wraca.Nie wyobrażam sobie teraz , że musiałabym pójść do pracy..przez moje 8 lat kariery zawodowej bylam tylko raz na L4, teraz jestem od 8 tygodnia ciąży w domku
a moja gin powiedziala ze moge spokojnie jedna kawe dziennie pic, a szczegolnie jak mam niskie cisnienie, i tak tez robiewaniliowa, ja kocham kawę. ale moja gin powiedziała, żebym nie piła, bo kawa zmniejsza wagę płodu... no to nie piję w ogóle... :-(
jedynie inke pije... ale to nawet nie pachnie jak kawa
kurcze ja nie mam pojecia, a na przepisach w Polsce to juz wogole sie nie znam, wiem ze na internecie sa stronki dotyczace prawa pracy i tam mozna zadac pytanie na formu, to pewnie ktos ci odpowieDziewuszki mam pyanie
KTO JEST ASEM W PRAWIE PRACY????
hehe moja mama mowila mi to samo, ja jeszcze ruchow nie poczulam ale tez czujna jestem i zapamietam sobie dokladnie jak poczujeKobietki mam do was pytanko w którym mniej więcej tygodniu poczułyście większe ruchy, mama powiedziała że jak juz poczuje ten jeden większy pierwszy to za 4,5 miesiąca równiutkie urodzę, i oczekuje z niecierpliwoscią, jakieś drobniutki ruchy to mam wrażenie że czuje, takie motylki , ale to jeszcze nie to na co czekam .