reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

My urodziny robimy na 14
Jeszcze nie szczepiliśmy, chciałam Zosię zapisać na przyszły tydzień, ale podobno w całej Warszawie nie ma tej szczepionki i kazali się dowiadywać.

reklama
Dobry!
Mojemu dziecku coś się poprzestawiało i znów budzi się w nocy. Nie wiem, o co kamon, ale nie podoba mi się to.
Dobrego dnia życzę.

Kici, trzymamy kciuki - będzie dobrze!
Gosia współczuję, niezła terrorystka z Ami
Agnieszka skowroki te Twoje chłopaki, nie ma co.
Nata, moja Mania zniosła to szczepienie jak każde inne, czyli jakby nic się nie działo.

Dobry!
Mojemu dziecku coś się poprzestawiało i znów budzi się w nocy. Nie wiem, o co kamon, ale nie podoba mi się to.
Dobrego dnia życzę.

Kici, trzymamy kciuki - będzie dobrze!
Gosia współczuję, niezła terrorystka z Ami
Agnieszka skowroki te Twoje chłopaki, nie ma co.
Nata, moja Mania zniosła to szczepienie jak każde inne, czyli jakby nic się nie działo.

a pamiętasz nazwę szczepionki (firmę)

jak o tych komuniach piszecie to chyba wreszcie poznalam jakis plus tego ze nie mam zadnego chrzesniaka ani ja ani mąz ;)
nie no tak serio to pewnie że bym chciala miec
ale póki nie mam to moze jest szansa ze nie pojde z torbami :)

Córka w domu od wczoraj, inhaluje sie pulmicortem, Młody wczoraj miał katar, pół nocy kaszlał, K jedzie z nim po 12 do pediatry, wraca i ja wybywam na zajecia
a o 16 pani niani przychodzi do nich sie oswajac

u nas impreza w niedziele o 14

reklama
Kwiatek a może spróbuj TYmka zostawić z tą panią i z Hanią / ? MOże jak ona będzie to młody łatwiej zaakceptuje jak będzie siostra ?

szymek się dostał do przedszkola JUPI !!

Do góry