zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Bartolku, jedz ladnie i rosniej duuuuuuuuuzy okragluuuuuuuutki Super, ze Kuba juz w domu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzien dobry dziewczęta.
Mamopaulinki naprawde jestes dzielna babka.trzymam kciuki.
Laski powiedzcie co zrobic zeby moje dziecko dłuzej rano pospal godz 6.15 pobudka.Do tego jest taki cwaniak ,ze trzeba go non top zabawiac bo jak sie na krok oddale to tragedia.Ma chlopak charakterek.
A teraz mam pytanie o sobie...wiem ze nie ten wątek,ale co tam.
Jak mam zacząć...czy was tez pobolewa czasem piers?ja juz nie karmie 8 miesiecy a pobolewa mnie prawa piers.slyszalam ze dziwne jest ze tylko jedna.Podobno lepiej jak dwie bo wtedy to hormony i nic powaznego.Boje sie strasznie a na USG tez sie boje isc.Do tego czuje ja czasem wilgotna i nieraz jakas kropke plynu(w czasie gdy sie zdenerwuje).boje sie ze to rak.mam 30 lat.
sorki ze smęce.