reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzień dobry

Muszę się Wam pochwalić, że zostałam wczoraj amazonką :-) Mąż kupił motocykl, nie jest to jakaś super maszyna, ale jak na pierwszy dwukołowiec starczy nam. Więc na kwiatka już nie miał. Ale co tam wolę 2 kółka niż jakieś kwiatki.

Rośnie mi mały rozrabiaka. Szykowałam się na spacer i włożyłam Alicję do łóżeczka turystycznego. Czego nie znosi. Podejrzanie spokojnie leżała w nim.
Jak przyszłam to z jednej książeczki zrobiły się dwie. :shocked2:

Walentynki i po walentynkach i dobrze :)
Ja zaraz na kulki z młodym jadę i z koleżanką , zimno cholerka na dworku .. byle do wiosny.

Doczytałam kulig zamiast kulki i zastanawiałam się gdzie jeszcze jest śnieg ;-)

reklama
Maonka - a masz prawko na motor ? Bo ja sie wybieram i wybrać nie mogę może w te wakacje wkońcu , bo małżon mi obiecał tylko czasu nie mam :(

Właśnie jeszcze nie mam. Mąż zrobił w tamtym roku. A ja może w tym
(jeśli damy radę z finansami). Bo już teraz jesteśmy na maksa spłukani.
A motocykl to było moje największe marzenie.

Aniam z dwójką maluchów ciężko o trochę czasu. Więc trzymam kciuki, żebyś w końcu poszła i zdała prawko.

Właśnie przyszedł wózek dla Alicji i go oglądam z każdej strony. I testujemy w przedpokoju.

Czesc dziewczynki.Czytam was ale nie mam weny.Marud moj maly daje popalic.Strasznie nerwowa jest przez ta swedzaca skore i caly czas placze tylko u mamy jest dobrze na raczkach.Teraz usnela to wpadlam was poczytac troszke.

Wpadłam się przywitać- wkurzona jestem na to odcięcie od świata i netu prawie cały dzień...na szczęście jutro wieczorem chyba moj zasilacz dostanę znowu i bede na bierząco...
Mała dokazuje a ja mam dziś straszną chandrę...no i zjadłam z tego powodu za dużo i teraz będzie jeszcze gorzej...ehhh...chyba jakiś kryzys odchudzania mnie dopadł :/ ...no nic muszę już uciekać- oby do jutra! bo tak to tylko z doskoku bywam...

maonka - no to gratki! Super jak dwie osoby dziela pasje :-) Wiosna, lato bedziecie wojazowac. Ja prawko na motor zrobilam 7lat temu,razem z kat B. Mialam takie widzimisie, ale stwierdzilam,ze zdecydowanie wole powietrze niz lad. teraz prawko poprostu mam i ciagle powtarzam,ze moze kiedys sie przyda :-) Meza to nie fascynuje, wiec i ja za wiele nie pojezdzilam. Ale kocham rower :-)

Właśnie jeszcze nie mam. Mąż zrobił w tamtym roku. A ja może w tym
(jeśli damy radę z finansami). Bo już teraz jesteśmy na maksa spłukani.
A motocykl to było moje największe marzenie.

Aniam z dwójką maluchów ciężko o trochę czasu. Więc trzymam kciuki, żebyś w końcu poszła i zdała prawko.

Właśnie przyszedł wózek dla Alicji i go oglądam z każdej strony. I testujemy w przedpokoju.

Kurs to napewno w weekend dam radę zrobić . TYlko na cholerny egzamin to muszę 50 km jechac

Witamy i my wieczorową porą W usypia Antoninę a ja piszę, o zasnęła. No więc dzień był ciężki bardzo cieżki, moje dziecko pierwszy raz w życiu dało mi tak popalić... Nie mam siły padam, więc nie nadrobię.

Maonka mamas&papas zaraźliwe co ;p ??

Hahah :-D A ja się śmieje, że jak za pierwszym prawko zdałam to teraz hmm ciężarówki, autobusy, motory wszystko przede mną :-D, mamuśka w tirze :-D Będę córkę na podbój świata zabierać :-)

Hejka,
Kurde, źle mi psychicznie z tym że nie jestem na bieżąco z forum :(.
Laptop Grzegorza zrypał się całkowicie, a że komputer jest jego narzędziem pracy to uprowadził mojego lapa. Siedzi i rzeźbi jakies taksty od rana do nocy ;/. Ja daje radę w międzyczasie sprawdzić pocztę i w porywach, jak dobrze pójdzie oglądnąć fotki. Ehhh.
No dobra, ide szybko popatrzeć co dzieje się na innych wątkach :)

reklama
maonka - no to gratki! Super jak dwie osoby dziela pasje :-) Wiosna, lato bedziecie wojazowac. Ja prawko na motor zrobilam 7lat temu,razem z kat B. Mialam takie widzimisie, ale stwierdzilam,ze zdecydowanie wole powietrze niz lad. teraz prawko poprostu mam i ciagle powtarzam,ze moze kiedys sie przyda :-) Meza to nie fascynuje, wiec i ja za wiele nie pojezdzilam. Ale kocham rower :-)

Oj będziemy, teraz zostały nam do kupienia kaski i jakąś kurtkę muszę wyszukać. Mąż ubranko ma. A tak swoją drogą to ja męża zaraziłam moją pasją. I wciągnął się na dobre.
Może faktycznie jeszcze się przyda prawko. Wszystko przed Tobą

Kurs to napewno w weekend dam radę zrobić . TYlko na cholerny egzamin to muszę 50 km jechac

To tak jak ja, do ośrodka mam 60km.

Witamy i my wieczorową porą W usypia Antoninę a ja piszę, o zasnęła. No więc dzień był ciężki bardzo cieżki, moje dziecko pierwszy raz w życiu dało mi tak popalić... Nie mam siły padam, więc nie nadrobię.

Maonka mamas&papas zaraźliwe co ;p ??

Hahah :-D A ja się śmieje, że jak za pierwszym prawko zdałam to teraz hmm ciężarówki, autobusy, motory wszystko przede mną :-D, mamuśka w tirze :-D Będę córkę na podbój świata zabierać :-)

Wózeczek naprawdę ładny i zgrabny. Najważniejsze, że mało miejsca będzie zajmować w samochodzie. I będziemy używać głównie na wyjazdy.

Do góry