reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

No i na Szymka przyszła pora , przeziebiony coś kaszel ma i katar . BYłam u lekarki dostał syropek i jakiś homeopatyczny .. ale narzeka jak to chłop he he . Ola ma się dobrze oby na nią nie przelazło .

kici - u nas bajoro wyschło i jakoś mozna przejśc ale pare dni było tak że wyjśc się z wózkiem nie dało . także Ola miała przymusowe siedzenie w domu , chyba że gdzies jechała to ją zabierałam ze soba

reklama
Marta- fantastyczne wiadomosci! Tylko podziwiac takich ludzi, ktorzy bezinteresownie potrafia wyciagnac reke do kogos potrzebujacego.
Niech na zdrowie to Oli wyjdzie.

Zielona- no taki maz to duma :-) Super!

Troszke sie zagapilysmy z dziem babci i dziadka, i dopiero dzis wypiszemy kartki i wyslemy. Mam nadzieje, ze dojda w normalnym 3dniowym trybie, bo swiateczne przez sniegi i zamieszanie szly do Polski prawie miesiac!

Dzień dobry po kawce!

Mamusia - nieco spóźnione, ale gratulacje!
Aniam - zdrówka dla Szymka - i tak dzielny, że tyle się trzymał. I niech Oli nie przekazuje.

Dobrego dnia!

marta zastanawialam sie co to moze byc za wiadomosc i az tak dobrej sie nie spodziewalam.Super nowina i ten szef cudowny.

U nas kiepski dzien.Mala jakas taka marudna.Zostawilam ja z godzinke temu w kojcu i poszlam do kuchni.Ale po paru minutach taka cisza nie slychac jej wcale.Wchodze do salonu a ona rekawiczki sciagniete i zdrapana do krwi.Szyja strasznie wyglada i raczki tez.Matko niech to sie juz skonczy.

zielona wizyte mamy w lutym mam nadzieje ze u dobrego lekarza.Nie wiem nie znam go jeszcze.Popytam o wszystko jeszcze raz.O to co ty mowilas tez.
Bedziemy jej robic testy.Jak baba nie da skierowania to idziemy prywatnie.Mam nadzieje ze cos poradzi bo ja juz nie moge patrzec na to jak ona sie meczy.Nikt nam nie umie pomoc i to jest najgorsze.Kazdy tylko przepisuje nowe leki ktore gowno daja.Lekarze twierdza ze moze wyrosnie szybko moze za pare lat i nawet pocieszenia nie mam zadnego.

reklama
Ech ci z bozej laski lekarze. Szlag mnie trafia jak przepisuja co rusz nowe gowno, ale testow nie robia, zwlaszcza takiemu malenstwu. Moze i wyrosnie, ale co sie nacierpi to jej. Mam nadzieje, ze ten lekarz bedzie lepszy

Do góry