reklama
studjujacamama
Fanka BB :)
13X13 czuję się wywołana do odpowiedzi. Wiec napiszę, ostatnio sporo w rozjazdach, trochę u rodzinki, trochę w domu u mamy.
No i studia się zaczęły - jutro koło, ale to u nas normalka, jedno po drugim. Rozglądamy się za mieszkaniem do kupienia, bo jak małe będzie, to dobrze by było, aby miało swój dach nad głową. Tylko wiecie, wszystko sie rozbija o kasę...
A pytam tyle, bo jestem Was ciekawa kochane, poza tym ja chyba lubię pytać. Nawet jest takie powiedzenie u mnie w grupie "gdzie Marta, tam pytania".
Co do dzieciaczków, to raz myślę, że jedno styknie, ale oglądam teraz siódme niebo i marzę sobie, jakby to było mieć taką gromadkę i może, może...
No i studia się zaczęły - jutro koło, ale to u nas normalka, jedno po drugim. Rozglądamy się za mieszkaniem do kupienia, bo jak małe będzie, to dobrze by było, aby miało swój dach nad głową. Tylko wiecie, wszystko sie rozbija o kasę...
A pytam tyle, bo jestem Was ciekawa kochane, poza tym ja chyba lubię pytać. Nawet jest takie powiedzenie u mnie w grupie "gdzie Marta, tam pytania".
Co do dzieciaczków, to raz myślę, że jedno styknie, ale oglądam teraz siódme niebo i marzę sobie, jakby to było mieć taką gromadkę i może, może...
magda1978
My na parce zakończymy.
Zakupki bardzo udane - Ola ma fajne kozaczki, kupiłam też fajny komplecik:spodnie+bluzka+rozpinany sweterek za 49 zł, dwie pary spodenek po domu i dwie pary takich ocieplanych na polarku. Portfel zeszczuplał
Zakupki bardzo udane - Ola ma fajne kozaczki, kupiłam też fajny komplecik:spodnie+bluzka+rozpinany sweterek za 49 zł, dwie pary spodenek po domu i dwie pary takich ocieplanych na polarku. Portfel zeszczuplał
kasiaasia4
Początkująca w BB
Hej dziewczyny może któraś z was zna strone gdzie mozna sobie obliczyc pomiary z usg czy sa prawidłowe czy nie ja dzisiaj byłam na usg i lekarz niby powiedział żebym sie nie martfiła a wymiary takie :
NT-przeziernośc karku 1mm
CRL 45mm
FHR 170/min
szyjka zamknieta 33mm i ciaza 11 tyg i 2 dni
NT-przeziernośc karku 1mm
CRL 45mm
FHR 170/min
szyjka zamknieta 33mm i ciaza 11 tyg i 2 dni
Kochane może robiłyście badanie na hormon tarczycy jaką miałyście normę na wyniku. Proszę napiszcie
BO JA MAM WYNIK PONAD 3 A NIBY NORMA JEST DO 4 ALE ONE CHYBA DALI NORMĘ DLA WSZYSTKICH A SŁYSZAŁAM ŻE DLA KOBIET W CIĄŻY SĄ MNIEJSZE.
BO JA MAM WYNIK PONAD 3 A NIBY NORMA JEST DO 4 ALE ONE CHYBA DALI NORMĘ DLA WSZYSTKICH A SŁYSZAŁAM ŻE DLA KOBIET W CIĄŻY SĄ MNIEJSZE.
studjujacamama
Jakiej tarczycy kochana? TSH, fT4, fT3, T4?
hej dziewczynki dawno się nie odzywałam ale jakoś nie miałam weny. Wykończona jestem doszczętnie ehh bałagan w domu a mi się nie chce nic robić tylko spałabym i spała. Wczoraj wybrałam się do dentysty na 18:45 ciemna noc latarni brak (a osiedle też nie cieszy się najlepszą opinią), idę na piechotkę a tu się okazuje że ulica na której przyjmuje moja dentystka jest doszczętnie rozkopana tylko glina i błoto po kostki stracha miałam okropnego a gdyby tego było mało zachodzę do dentystki a ona chora i nie przyjmuje ale się wkurzyłam. Taka byłam roztrzęsiona tym wszystkim, że jak wracałam to wszystko w środku mnie kuło myślałam, że coś mi się stało ale położyłam się do łóżka poleżałam godzinę uspokoiłam się i mi przeszło ale strachu najadłam się co nie miara ostatni raz wychodzę gdzieś sama jak jest ciemno.
A tak poza tym to brzuszek mi troszkę urósł i nabiera kształtów.
Pozdrawiam wszystkie brzuchalki !!;-)
A tak poza tym to brzuszek mi troszkę urósł i nabiera kształtów.
Pozdrawiam wszystkie brzuchalki !!;-)
reklama
Katik
...jestem mamą...
Ja dzis wpadam i wypadam bo pakowac sie musze. Dopiero do domu dotarlismy, jeszcze zakupy ostatnie na droge, zaraz kumpel wpada bo zobowiazal sie kwiatuszkami moimi zapopiekowac, i je zabiera do siebie.
Co do pytan:
Ja 27 ide na usg 3d wiec mam nadzieje, ze juz wtedy da sie podejrzec plec dzidziusia. Bardzo chce wiedziec juz , i dziwie sie tym, co ten moment odwlekaja do samego porodu z wlasnego wyboru. Mnie za bardzo ciekawosc zzera.
A jesli chodzi o ilosc - moj tz jest jedynakiem, tesciowa jedynaczka, i w sumie rodziny zadnej. Dla nich jedno to norma. I kiedys tez chcialam tylko 1 dziecko. Ale w sumie jak teraz obserwuje, jak tesciowa zachowuje sie wobec tego swojego jedynaka... to chyba nie chcialabym byc taka upierdliwa tesciowa kiedys.... I mysle, ze przy conajmniej dwojce byloby juz inaczej...
Dobra, uciekam. Trzymajcie kciuki jutro dziewczynki.... Wyjezdzamy kolo 5tej nad ranem, wg planow do Polski dobijemy w nocy w granicach 2-3... No ale to juz zalezy od drogi i ilosci postojow.
Do uslyszenia z kraju ;-);-);-)
Co do pytan:
Ja 27 ide na usg 3d wiec mam nadzieje, ze juz wtedy da sie podejrzec plec dzidziusia. Bardzo chce wiedziec juz , i dziwie sie tym, co ten moment odwlekaja do samego porodu z wlasnego wyboru. Mnie za bardzo ciekawosc zzera.
A jesli chodzi o ilosc - moj tz jest jedynakiem, tesciowa jedynaczka, i w sumie rodziny zadnej. Dla nich jedno to norma. I kiedys tez chcialam tylko 1 dziecko. Ale w sumie jak teraz obserwuje, jak tesciowa zachowuje sie wobec tego swojego jedynaka... to chyba nie chcialabym byc taka upierdliwa tesciowa kiedys.... I mysle, ze przy conajmniej dwojce byloby juz inaczej...
Dobra, uciekam. Trzymajcie kciuki jutro dziewczynki.... Wyjezdzamy kolo 5tej nad ranem, wg planow do Polski dobijemy w nocy w granicach 2-3... No ale to juz zalezy od drogi i ilosci postojow.
Do uslyszenia z kraju ;-);-);-)