kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
albo zęby albo jest za bardzo zmęczona jak ją kładziecie
tzn. jak dziecko jest bardzo zmęczone to wbrew pozorom może robić jazdy przed zaśnięciem
co do teorii na poczęcie odpowiedniej płci to z H nie pamiętam ale T jest wyjątkiem potwierdzającym regułę bo on akurat począł się prze owulacją
Kingunia
chętnie bym wpadła do Ciebie na paznokcie jakby było bliżej
co do smutnych tematów:
wczoraj dowiedziałam sie o podobnej sytuacji jak ta któa spotkała Judysię i Zosię :---(
u znajomej roczne dziecko, guz w głowie
straszne
przepraszam ze znow weszłam w temat no ale nie mogłam przemilczeć bo cały czas o tym myśle
no i okazalo sie ze u nas w miescie sa do konca roku robione jest takie cos:
Bezpłatne badania dla niemowląt w Szczecinie - Wieści - MM Moje Miasto
myslalam ze nie bedzie juz miejsc
ale udalo nam sie wcisnac na czwartek z Tymelkiem
pójdziemy na bank
zorientujcie sie czy u Was nie ma takich akcji
tak mit o wszystko dalo do myslenia ze dla spokoju ducha pojde
Kwiatek- super że jest taka możliwośc bezpłatnych badań. Ja tez strasznie przejelam się historią Judysi i zarejestrowałam Antosia na prywatne usg na 22 grudnia. I tak w styczniu mieliśmy wykonać kontrolne usg brzuszka bo jak byliśy w 9 tygodniu zycia na usg bioderek, główki i brzuszka to tam z moczowodem było coś nie tak i teraz czeka nas kontorla- no i od razu zrobie usg głowy -zeby miec wiekszy spokój ducha...pisze wiekszy bo spokojna nigdy nie bede....
a tak wogole witam ciotki klotki, podczytuje was ale z pisaniem ciezko bo mam problem z logowaniem się w pracy - tzn trwa to strasznie dłuugo....
sospetosa- jak po rozmowach?? czekam na dobre wiesci
zdrowka dla chorowitków i zasmarkańców małych i dużych ( tak tak Aga o Ciebie chodzi)
magdaciosek- fajnie ze znowu jestes..wiem, wiem praca praca- i czasu brak
kingunia- cudowne pazurkizazdraszczam umiejetnosci
heh, widze ze rozpetal sie temat zaplodnien....ciekawe ktora pierwsza trafi druga, tudziez kolejna szóstke w totka:
ja temat kolejnego dzieciatka odkładam na jakies 2-3 lataz przyczyn strikte materialnych, bo gdyby bbylo inaczej juz bym pewnie w drugiej ciazy sie kulała...jak widze moje dwie kumpelki z brzuszkami to az sie lezka kreci- juz im zazdroszcze tych pierwszych chwil i tego pierwszego uderzenia radości szczescia ze w koncu ten cud jest na swiecie
Sobie tez zazdroszcze ze mam swój cudzik i kazdego dnia daje mi on tyle szczecia i radosci,