reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witajcie dziewczyny.
Przepraszam za moją długą nieobecność ale początkowo brak czasu, potem trochę drobnych kłopotów i jakoś głowy nie miałam.
Jednak od tygodnia kompa nie włączałam bo rzadko bywam w domu, teraz mam nowy, w Warszawie na Litewskiej w Szpitalu Dziecięcym na Oddziale onkologii... Od tygodnia przeżywam dramat z moim maleństwem choć każdego dnia staram się jakoś normalnie żyć dla mojego malusiego Słoneczka aby móc się nią zajmować i wierzyć że wyzdrowieje.
W ciągu jednego dnia dowiedzieliśmy się że nasza Zosieńka ma raka, dwa guzy i komórki rakowe w szpiku. Jutro zaczynamy chemię.
Dbajcie kochane o swoje skarby i cieszcie się każdą nawet najtrudniejszą godziną spędzoną z nimi!!!

Witajcie dziewczyny.
Przepraszam za moją długą nieobecność ale początkowo brak czasu, potem trochę drobnych kłopotów i jakoś głowy nie miałam.
Jednak od tygodnia kompa nie włączałam bo rzadko bywam w domu, teraz mam nowy, w Warszawie na Litewskiej w Szpitalu Dziecięcym na Oddziale onkologii... Od tygodnia przeżywam dramat z moim maleństwem choć każdego dnia staram się jakoś normalnie żyć dla mojego malusiego Słoneczka aby móc się nią zajmować i wierzyć że wyzdrowieje.
W ciągu jednego dnia dowiedzieliśmy się że nasza Zosieńka ma raka, dwa guzy i komórki rakowe w szpiku. Jutro zaczynamy chemię.
Dbajcie kochane o swoje skarby i cieszcie się każdą nawet najtrudniejszą godziną spędzoną z nimi!!!
O Boże!! Współczuję, mocno tulę i życzę zdrówka dla Zosi! Będę się za nią modlić!

..aż mam gęsią skórkę i dwa razy czytałam, czy dobrze widzę:-(

Dziękuję.
Współczucie nie pomoże, więc pomódlcie się za moje maleństwo, jutro zaczynamy walkę, bardzo się boję.
Trzymajcie się, będzie dobrze. MUSI BYĆ! Wygracie tą walkę!

..a o modlitwę nie musisz prosić, z pewnością każda Kwietniówka będzie o Zosi pamiętać. Nie wyobrażam sobie, że mogłoby być inaczej.

judysia Zosieńka na pewno wyzdrowieje wierze że tak będzie!!!!!! bądź dzielna i w wolnych chwilach wchodź na bb i rozmawiaj z nami postaramy się być dla was wsparciem tulamy mocno !!!!

reklama
Witajcie dziewczyny.

Trzymam kciuki za Zosie , siły dla niej i dla was w walce z chorobą .
Dlaczego takie maluszki muszą chorować :(
Dawaj znać co u was .

Do góry