AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Witam i zmykam bo jakoś czas mi przez palce ucieka ostatnio :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tesco juz zaliczylam i rybe zakupilam, dzieki za podpowiedz;-) A co do przekrecania, to Seb tez dlugo nie mogl zalapac, ale w koncu sie udalo. Ty go przekrecaj i zatrybi w pewnym momencie sam. A jak sie martwisz to niech go pediatra "sprawdzi", bedziesz spokojniejsza.o tak pogoda wstrętna-leje i leje...
Aga ja też muszę do tesco a nie chce mi się jak diabli
Mały dał mi dzisiaj popalić- spał dwa razy - raz jakieś 30 min drugi może z godzine....No i teraz już spi- szybko go wypluskałam i padł - nie zdążył nawet mleczka wyduldać....mam nadzieję że nie obudzi się za godzine na szamanko :/Przyzwyczaiłam się do jednej pobudki w nocy i niech lepiej tak zostanie.
Dziśpo raz pierwszy mały stanął na czworakach- trwało to może z minutkę ale się liczy Martwi mnie tylko że nie w głowie mu przekrety na plecki z brzuszka...