reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Czesc laseczki.
U nas wieczor i nocka jak zwykle okropne.Usypialam mala 2 godziny.Czemu ona nie moze pojsc spac jak normalne dzieci???
Cos sie zmowila z Julunia.
Trzy pobudki mialam z krzykiem godzinnym.Nie pomagalo nic.I dwie oprocz tego ale juz bez krzyku.
Kiedy to sie skonczy???
U nas tez pada.Dzis tylko dom nam zostaje.A my pomalu sie musimy zaczac pakowac.Bo zostalo tylko jutro piatku juz nie licze bo lecimy.

Milego dzionka.

reklama
A u nas nikt zębowego prezentu nie dostaje bo nikt nie słyszał o dawaniu prezentów z tej okazji...a szkoda...

Bylam u homeo-lekarki- dala kolejny cudowny lek do wyprobowania, a jak nie zadziala to ma jeszcze inne do wyprobowania...oby jednak podziałało...
Poza tym brzuch mnie boli...eh-jestem chodzącym nieszczęściem dziś :p nie dość że coś w gardle nie ten tego to jeszcze teraz brzuch... :]

Gosia-współczuję że mała idzie w ślady Julika i takie chece odstawia w nocy :( oby sie to zmieniło...

dopiero poludnie, a ja juz padam...

kici, jest watek konkursowy, jesli przekleisz petycje, latwiej bedzie ja odnalezc, a poza tym ogolny sie nie bedzie zasmiecal. raz juz byl farmerski, no i chyba nie chcemy teraz miec go konkursowego :D

hej laseczki

nadrabiam Was sumiennie ale nie mam kiedy odpisywać...

trzymam kciuki za ząbkujące i marudzące dzieciaczki- oby jak najszybciej było po!

filonka jak sie czujesz, uczulenie zeszło??

A ja mam chandrę, doła i w ogóle popadam w depresje. Nie wiem..może to ten deszcz, może to przez to że Adas ostatnio marudzi, może to brak meża, który by przy mnie zasypiał, ech ;/.

nie ma mnie tu, bo nie mam kiedy być, czasem zajrzę, poczytam, popatrze, ale odpisać nie mam jak, bo Adaś na więcej mi nie pozwala

teraz tez musze konczyc

trzymaj się!

Na nieszczęście ja z tych, którym nie rośnie doopa tylko cycki:/

chyba na szczescie, ja bym tam sie chętnie wymieniła, bo u mnie zawsze tyłek i uda...

U Nas za ząbki prezent dostaje ten co znajdzie:-), a nie dziecko:-)

no wreszcie jakiś rozsądny system:-)

ulanka super że dziewczynki już zdrowe, a czemu chodzicie do ortopedy??

ella gratuluje misia!

u nas jakby lepiej z ząbkowaniem, dzieć spokojnie usypia, teraz z resztą już spi, więc i mama się lepiej czuje:-) poza tym wreszcie udało mi się wyspać jak należy, bo jak tylko chłopaki wstały tatuś ich wywiózł w świat tzn do przedszkola i babci, a ja mało nie zaspałam na zajęcia na 11...:-) szkoda ze tak nie może byc zawsze ehhh rozmarzyłam się

miłego wieczora

dziewczyny bardzo prosimy o głosy :-)
Wygraj fotelik na Facebooku

bea kurcze ja też powinnam w końcu prawko zrobić... no ale póki co nie mam za co...
Kici, zgłoś się do opieki społecznej. Moja konsultantka pracuje u mnie w mieście w MOPSie i mówiła, że oni teraz prawo jazdy fundują, więc trzeba korzystać.
No i w urzędach pracy ze środków unijnych też można za darmo prawko zrobić, jeśli udokumentujesz, że posiadanie prawka pomoże Ci w znalezieniu pracy.

Jeju dobrze że już wieczór i M. śpi... ale miał dzisiaj dzień marudy :szok: no jeszcze tak źle nie było u niego... do tego nosek znowu zatkany :no:
J. dzisiaj był u stomatologa i dał sobie zaborować ząbek!! Jeny jaka dumna z niego jestem. Wprawdzie trochę poryczał ale raczej cicho (bo jak on włączy syrenę to uszy odpadają). Ale kurde od jakiegoś czasu ma pojawiająca sie i znikającą "wysypkę" wyglądającą jak ukąszenie komara. Taka czerwona spuchnięta otoczka w środku jakby bąbel płynem. Swędzi go to niemożliwie. Jak nie drapie (znaczy tam gdzie nie drapie) szybko znika. Najgorzej na nadgarstkach i brzuchu. Ma ich dosłownie kilka... jutro idę z nim do pediatry. My podejżewamy jakąś alergię ale chce się upewnić że to nie zadne choróbsko. A jak pediatra potwierdzi alergiczne odczyny to umówimy sie do alergologa... biedy bo byłabyto alergia pokarmowa... już mi go żal... Acha i pierwszy raz miał coś takiego w sierpniu ale pojedyńcze i szybko zeszło. Myślałam wtedy że to komar.... a teraz ma tego trochę...

Niech juz J. śpi bo mąż mnie kusi ;-)

Ewa chodzimy do ortopedy, bo Mania jak zaczęła chodzić to stópki stawiała do środka, lekarz powiedział, że przy jej budowie (bo do lekkich nie należy) to częste - tak znajduje środek ciężkości i z wiekiem ma się poprawiać. Teraz poszliśmy na kontrolę i jest trochę lepiej, już tylko jedna jej tak idzie, ale z drugą nie bardzo. Ciągle pod dużo większym kątem potrafi stopę skierować wewnątrz niż na zewnątrz, stąd mamy ćwiczyć i jej pilnować, a za rok znów się pokazać.

reklama
a ja juz wiem czemu caly czas od tygodnia za mna slodkie chodzilo
i czemu na wadze wykazuje mi wiecej kg
otóż
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dostalam okres :)
wykrakalam go sobie
wiem ze to dziadostwo meczace
rozstraja czlowieka i brzuch boli ale jakos bez tego czulam sie troche jak nie kobieta
ciekawe jak bedzie po menopauzie :)
U Nas za ząbki prezent dostaje ten co znajdzie:-), a nie dziecko:-)
pierwsze slysze
a szkoda
bo jak dotad to ja wszystkie zeby u dzieci odkrylam :(

Jeju dobrze że już wieczór i M. śpi... ale miał dzisiaj dzień marudy :szok: no jeszcze tak źle nie było u niego... do tego nosek znowu zatkany :no:
J. dzisiaj był u stomatologa i dał sobie zaborować ząbek!! Jeny jaka dumna z niego jestem. Wprawdzie trochę poryczał ale raczej cicho (bo jak on włączy syrenę to uszy odpadają). Ale kurde od jakiegoś czasu ma pojawiająca sie i znikającą "wysypkę" wyglądającą jak ukąszenie komara. Taka czerwona spuchnięta otoczka w środku jakby bąbel płynem. Swędzi go to niemożliwie. Jak nie drapie (znaczy tam gdzie nie drapie) szybko znika. Najgorzej na nadgarstkach i brzuchu. Ma ich dosłownie kilka... jutro idę z nim do pediatry. My podejżewamy jakąś alergię ale chce się upewnić że to nie zadne choróbsko. A jak pediatra potwierdzi alergiczne odczyny to umówimy sie do alergologa... biedy bo byłabyto alergia pokarmowa... już mi go żal... Acha i pierwszy raz miał coś takiego w sierpniu ale pojedyńcze i szybko zeszło. Myślałam wtedy że to komar.... a teraz ma tego trochę...

Niech juz J. śpi bo mąż mnie kusi ;-)
moja córa tak miala po truskawkach

Do góry