reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

cześć dziewczyny...

a ja chodzę poddenerwowana... nie dość że sprawa z mamą mnie wykańcza... do tego ogólnie problemy finansowe to na dodatek okres mi się spóźnia... :eek: nigdy mi się nie spóźnia jak biorę pigułki... a tutaj kolejny dzień nic... tłumacze sobie, że to pewnie przez stres... 3majcie kciuki żeby się pojawił jak najszybciej...

Filonka no to mam nadzieję, że antybiotyk pomoże i szybko wrócicie do cycania...

elvie ale bym wszamała takich białych michalków... smaka mi narobiłaś... dobrze, że nie mam tesco blisko :-p

reklama
Witam:-)
Nocka znowu przespana, ale rano moja młoda stwierdziła, że spać nie będzie. Zjadła na śniadanie piętkę od chleba, wypiła butlę kaszy i teraz siedzi na bujaku i się bawi:-)
Pogoda znów do bani, szaro, mgła i pada.
Mam dzisiaj wolne i zamierzam robić gołąbki.

akaata - nie próbowałam, ale chyba przetestuję;-)

kici - kciuki zaciśnięte! A rozmawiałaś z mamą? Jeśli ma jasno powiedziane co i jak i się do niczego nie dokłada to jej zrób szlaban na lodówkę. Wiem, że to może drastyczne, ale co innego gdyby nie pracowała, a skoro pracuje i zarabia to niech zakupy robi. Z pewnością jakiś sklep w pobliżu macie, więc nawet jeśli ma w nim przepłącać, bo ceny w marketach niższe to niech płaci i kupuje.

Filonka - moja siostra też ma to uczulenie, współczuję.. i trzymam kciuki by się szybko poprawiło.

Zmykam, bo mała już marudzi. Idę ją położyć spać.

Witam z rana. Jakoś mi ostatnio czas ucieka za szybko. U nas nic nowego - dziewczynki już wykurowane, starsza jutro idzie do żłobka, zobaczymy czy na dłużej niż tydzień. Nela znów ma w nocy jedno dłuższe spanie, a potem różnie, ale dzisiaj co się położyłam, to musiałam wstać, bo obie na zmianę wzywały. Kawka już stygnie...
Wczoraj byliśmy też wreszcie u ortopedy z Manią. No i mamy próbować ją namówić do siedzenia w pozycji "kwiat lotosu", a obowiązkowo po turecku i bawić się z nią w chodzenie w jodełkę.

Dobrego dnia życzę, mimo paskudnej pogody!

Sospettosa tulę i szkoda, że z tym fotelikiem nie wyszło...
Filonka, też tak miałam po penicylinie, a potem mi przeszło
Kici, trzymam kciuki, żeby szybko przyszła
Agnieszka, zdrówka
Elvie, ząbki są ostre, bo jeszcze nie miały się na czym stępić

dzien dobry:-) u nas pada i wieje i wogole ble! nie chce sie wychodzic, a ja do lekarza musze z Mlodym, bo katar ma od kilku dni a w nocy jeszcze kaszel doszedl:wściekła/y:
podczytalam co nieco co u Was, ale nie dam rady nadrobic wszystkiego, bo Syn raczkowanie ma juz w malym palcu i zanim sie obejrze to on juz na przedpokoju i albo do kuchni, albo do sypialni sie kieruje. I biada temu, kto probuje go zatrzymac!:-p

Elvia, u nas zab tez mega ostry, jak brzytwa, jak ugryzie mnie w palec, to musze spr czy krew nie leci:szok:

pozdr i milego dnia

Dzień doberek
Dziś dzień do góry nogami poprzestawiany.:baffled: Rano pobudka o 6 ale jeszcze później usnęła o 8. Co jej się nie zdarza ostatnio. Więc wszystko się poprzestawiało. Pora karmienia, druga drzemka. Właśnie zasnęła. Więc mam chwilkę dla siebie.
Od jakiś 2 miesięcy miałam powkładać zdjęcia do albumów i w końcu się za to zabrałam. Teraz jeszcze muszę zrobić porządek w garderobie. Popakować ciuchy, w których nie chodzę i zanieść je do opieki.
Wczoraj Alicja dostała pierwszą z prawdziwego zdarzenia lalkę za ząbki. Babcia znalazła i zrobiła prezent. :-)

elvie co do mamy to mamy prawie 2km do sklepu... dlatego dużych zakupów ona i tak nie zrobi... więc opcja żeby robiła zakupy nie sprawdzi się. :eek:

kurde a okresu nadal ni widu ni słychu... najdziwniejsze jest to, że jeśli była bym w ciąży to to musiałby być już 3 m-ac... bo od dwóch miechów conajmniej z małżem nie mamy energii wieczorami na przytulanki :crazy:

maonka lalkę na ząbki??

Witam i ja, znów niewyspana :/

Mała o 23 postanowiła zrobić numer i zacząć ryczeć przez sen i nijak nie dało sie jej uspokoić dopiero obudzić, potem w prawdzie zasnela w miare szybko ale calą noc już niespokojnie spała że wstwałam co chwile dać jej smoczek :/ ehhh....
Poza tym coś mnie chyba bierze...niedobrze oj niedobrze...
Reszta tj u Was-szaro buro mokro i mgliście...Niemniej jednak spokojnego dnia Wam życzę.

reklama
elvie co do mamy to mamy prawie 2km do sklepu... dlatego dużych zakupów ona i tak nie zrobi... więc opcja żeby robiła zakupy nie sprawdzi się. :eek:

kurde a okresu nadal ni widu ni słychu... najdziwniejsze jest to, że jeśli była bym w ciąży to to musiałby być już 3 m-ac... bo od dwóch miechów conajmniej z małżem nie mamy energii wieczorami na przytulanki :crazy:

maonka lalkę na ząbki??
Dokładnie, babcia znalazła ząbki i zrobiła jej prezent z tej okazji. Słyszałam też, że za ząbki daje się też buciki. Ale po co buciki dziecku, które nie chodzi. Więc lepsza zabawka. :-)

Do góry