reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
dzieńdoberek a cóż to się stało że z rana tu taki ruch :-) nareszcie forum ożyło

ja po wczorajszym urlopie dzisiaj zaspałam do pracy heh o 4:30 dzwonił budzik a ja go nie dałam rady wyłączyć wkońcu jak wyłączyłam to na dobre i obudziłam się o 5:40 :baffled:

zielona super wypad oby kolejne zawody też zakończyły się sukcesem no i zazdroszczę pogody mmmm rozmarzyć się można

gosiek dziękujemy za życzenia :tak::tak::tak: u nas Natalka też tylko usłyszy muzykę to podskakuje i nogi tańczą.

Witam,
nocka za nami średnia, pobudka co 1,5h więc wyspana jestem średnio:/
Teraz córa szaleje na macie, na mnie sterta prasowania czeka, a na 13.00 idę do biura.
U nas dziś szaro, buro i pada. Paskudnie jest.
Stolarz do 3 grudnia na jakimś kursie z PUP-u na przyczepy, więc szlifowanie i malowanie schodów nadal czeka.. Facet twierdzi, że kurs do 16.00 ale ja ustaliłam telefonicznie, że kursy są max. do 13.00. Nie dość, że dziad to jeszcze kłamczuch z tego naszego stolarza. Niech ja go tylko dorwę, wrrrrrrrrrrrr!!

aga - witaj:-)

Ella - dużo siły życzę, mam nadzieję że Juleczka wynagrodzi Ci swoim uśmiechem te wszystkie ciężkie chwile.

kici - Ty się nie denerwuj, bo złość piękności szkodzi;-)

Zielona - ale fajny wyjazd za Wami:-) Życzę kolejnych zwycięstw!

bea - najlepszego dla Małża!

Zimno mi strasznie. Idę herbatkę z sokiem z żurawiny sobie wyczarować.
Do wieczora!

Coś mnie bierze... wszystko mnie boli, kaszel się pojawił lekki bo lekki ale wkurzający, zaczynają mnie mięśnie bolec... gripex już zapodałam sobie... ehhh

CZESC
JA PO WIzYCIE U LEKARZA Z ANTYBIOTYKIEM, BO WYSZLO MI JAKIES CHOLERSTWO BAKTERYJNE NA SKÓRZE.
WIEC KARMINIE WSTRZYMANE.
PO WIZYCIE ZAKUPY I JUZ W DOMKU,
OBIAD ZE SLOICZKA :) TEN PRZYNAJMNIEJ SIE NIE PRzYPALA HHEHE
TROCHE ZABAWY I MAŁY POLEGL I SPI. CHYBA TEZ ZARAZ SIE KIMNE MIEDZY CZASEIE.
U NAS TEZ POCHMURNO I AZ SIE NIE CHCE WYŁAZIC NA SPACER.
ZIELONA- FAJNA PRZYGODA
BA- TO SUPER ZE MAŁA PRZETRWAL DZIELNIE PODRÓZ. I 100 LAT DLA UKOCHANEGO
ELVIE-WSPOLCZUJE NOCKI NA POCIESZENIE MAM TAKIE SAME
AGNIESZKA- ZDRÓWKA
POZOSTAŁE DZIEWCZYNKI POZDRAWIAM

AAA i jeszcze bedac na wizycie wchodze do gab, a lekarz pierwsze pytanie bo weszlam z malym : "jak dawno pani rodziła"?
mowie ze 7 mies temu... "i jeszcze brzuszek został?" wiec na pytanie odpowiedzialam ze ja nie z brzuszkiem tu przyszlam tylko z innym problemem. wrr

witam się i zaraz zmykam
kurczę jeszcze trochę to mi ręce odpadną i osiwieję od marudzenia mojego smyka - a wszystkiemu winne ząbki. W zeszły poniedziałek wyszła mu lewa jedyneczka dolna a dzisiaj prawa. Przez to mały cały czas chciałby tylko na rączki i przytula się do mnie a ja już nie wyrabiam - nic zrobić nie da tylko muszę cały czas z nim być . Przed chwilką zapodałam środek przeciwbólowy więc zobaczymy jak będzie.
Więc na razie do napisania

witam się i zaraz zmykam
kurczę jeszcze trochę to mi ręce odpadną i osiwieję od marudzenia mojego smyka - a wszystkiemu winne ząbki. W zeszły poniedziałek wyszła mu lewa jedyneczka dolna a dzisiaj prawa. Przez to mały cały czas chciałby tylko na rączki i przytula się do mnie a ja już nie wyrabiam - nic zrobić nie da tylko muszę cały czas z nim być . Przed chwilką zapodałam środek przeciwbólowy więc zobaczymy jak będzie.

Dokładnie dzisiaj przechodze to samo. Poza tym spal tylko 20 min:-(. Teraz musiałam go na rekach uśpic, zastanawialam się co sie stalo,że taka zmiana, ale może faktycznie to przez zęby...hmm

witam się i zaraz zmykam

U nas dokładnie to samo ....... Tyle, że kolejny ząb się nie wybił a i na rękach strasznie marudzi :baffled:

U nas też ząbkowanie pełną gębą :-) Szczególnie wieczorami młodą trzeba nosić.

Czy Wasze maluchy też te ząbki mają takie ostre? Moja językiem zasłania i pokazać nie chce, ale jak palcem sprawdziłam to takie ostre te ząbki ma. Tak powinno być?

Filionka - ja bym zmieniła gina po takim komentarzu;-) albo mu dowaliła, że on wcale w ciąży nie był a też ma brzuszek:D

Zmykam zaraz pełzaczka kąpać i zajrzę tu później.

reklama
A moje cudo już spi- wykąpałam go o 18 zjadł i poszedł w kime. Ostatnio nie mamy problemu z zasypianiem- ale nie ma się co dziwić skoro w dzień śpi bardzo mało albo wcale
a tak wogóle to witam , bo wpadłam tu z buciorami nie witając się z moimi ulubionymi kumpelkami.
Zwiałam dziś z pracy i byłam już w domu po 15 i od razu zabrałam Antolka na spacer bo ta moja bida z babcią niestety nie chodzi tylko tyle co pokima pare minut na balkonie...a że szybko robi się ciemno długo nie połąziliśmy. Powiem Wam że dopiero teraz usiadłam na tyłek bo od 7 na pełnych obrotach i wszystko w biegu. Rano biegiem na pociąg,w pracy siedze z tyłkiem przy kompie non stop żeby zdążyc na czas, wychodze na ostatnią chwile i biegiem na pociąg, po drodzre exprexsowe zakupy i w końcu upragniony widok synka....Troche zabawy i Antoś idzie spać a ja dalej tęsknie...Czasami mam ochote zabrac go na całą noc do nas do łóżka...ale powstrzymuje mnie myśl że pewnie żadne z nas by sie nie wyspało- ani on ani my....
no to tyle by było z tego siedzenia i odpoczynku ide prasować i kombinowac obiad na jutro...byle do piątku

Do góry