reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam wieczorowa pora
juz sie nie moge doczekac, bo jutro przyjezdza moja rodzinka do nas, mama z tatem, brat z zona i synkiem, takze bedzie wesolo i pojemy pierogow i napijemy sie grzanca z biedrony i polskiej kielbachy pojemy i posmiejemy sie z polskich kawalow i mala poje kaszki od bobovita hihi i i i i juz nie moge sie doczekac

reklama
acha, co do nocnego spania naszych maluchow..
.. dzis bylam na sniadaniu z moja kolezanka, ktora poznalam w szpitalu bo razem lezalysmy na sali, ona urodzila 2 dni wczesniej niz ja - chlopca, i mi mowi ze jej synek idzie spac o 18 i spi do 6-7 rano:szok: a ja w szoku:szok: to on przesypia 12 godzin dzizus, a w dzien robi drzemke po obiedzie tak z 2 godziny... ludzie...
ona sama mowi ze jest w szoku, bo z pierwszym dzieckiem tak nie bylo, i az robila jakies tam badania w tym tez badania krwi czy wszystko z malym ok, no i wszystko spoko z nim, po prostu lubi spac...:-p

Hej dziewczyny!

Właśnie padłam na kanapę i chyba nie wstanę.... jestem padnięta.
Dzień się zaczął niewinnie i myślałam,że będzie luz,ale naiwna byłam... Hitem było niesienie fotelika z zawartością po błocie do kostek w kaloszach przez dwie ulice bo kopią u nas dalej i musiałam auto pod kościołem kilkaset metrów dalej zostawić a Maja usnęła po szczepieniu w aucie i nie chciałam jej budzić. Później jeszcze do pracy, zakupy, zmiana opon, sprzątanie..... i duuuużo zabawy z naszą pszczółką.
Spłakała się dziś strasznie, jeszcze mi tak po szczepieniu nie płakała.

Ewcia duuużo Stasiu ma już zemboli! Gratki :)

Dla Aniezowego Bartusia i Salamandrowego Adasia również gratki!

Beti zazdrszczam dobrej organizacji, też bym tak chciała bo ja ciągle w biegu.

Ulanka zdrówka dla dziewczynek!

Justa i Maonka miłego weekendu z rodzinką!

Dobra zmykam bo oczy mam na zapałkach.

Kolorowych snów!

e jej synek idzie spac o 18 i spi do 6-7 rano:szok: a ja w szoku:szok: to on przesypia 12 godzin dzizus, a w dzien robi drzemke po obiedzie tak z 2 godziny... ludzie...
ona sama mowi ze jest w szoku, bo z pierwszym dzieckiem tak nie bylo, i az robila jakies tam badania w tym tez badania krwi czy wszystko z malym ok, no i wszystko spoko z nim, po prostu lubi spac...:-p

Juleczka moja śpi od 20 do 8.30-9 rano- to dopiero mam wypas nie?:-D:cool2:
W zamian nie je i ja zamiast spać to ja dokarmiam od 6.30:dry::baffled: ale nie mozna mieć wszystkiego;-)

Cześć moje kochane Mamusie:tak:
Przepraszm, że tak mało jestem ale odkad ta moja mała gasienica zaczęła pełzać po całym pokoju to już w ogóle nie mama na nic czasu...;-) M ciagle w domu ale już zdrowieje wreszcie. Poza tym bez wiekszych zmian u nas- mała zrobiła ten krok milowy z rozwojem fizycznym i teraz z dnia na dzień doskonali umiejetność...biedny nasz kot:-D Jeszcze żeby siedzieć zaczeła żeby ją karmić na siedząco...:sorry2:

Teraz znów pora karmienia więc musze zmykać mleczko robić...(nie żeby dziecko się upominało, o co to to nie- moje dziecko nie bywa głodne:-D)

DoBrAnOcKa!!!:tak:

ja sie chcialam tylko przywitac na tym watku. Podczytuje was tutaj ale nie udzielam sie nie jestem w tematach znacie sie na wylot wiecie juz o sobie duzo to co bede sie wtracac ;P

Ella podejrzealam ze mala kiepsko je nie martw sie ja sobie tez wyrywam wlosy z glowy. Sa dni ok a sa dni takie ze moge ryczec i sie wkurzam

justa Niko spi 12h a w dzien 4h :) tez lubi spac dzisiaj np spal 3x 45minut i raz 2h sielanka a czasem dajem i tak w dupsko ze ledzwia bola

Dziewczyny moje dziecko robi sobie totalne jaja od paru dni.Ja ja klade o 21 spac.Pospi tak pol godzinki i wstaje wypoczeta i gotowa do szalenstw.Pozniej idzie w kime dopiero o 12.Dzis usnela o 11.40. Co ona sobie mysli ze ja klade na drzemke tylko wieczorowa i tyle????Nie kumam tego.
Z dobrych wiadomosci to to ze jade do mojej kochanej Polski.Jeju jak ja sie ciesze strasznie to sobie nawet nikt nie moze wyobrazic.
Bilety kupione teraz tylko czekac do nastepnego tygodnia.Troche przeraza mnie fakt ze bede musiala sobie poradzic sama z Ami z wozkiem i torba,ale dam rade.
Bedziemy tesknic za tata,ale wytrzymamy te pare tygodni.Gorzej on bo zostaje sam,ale mowil zebym jechala no to ja na to jak na lato.
W Katowicach mnie odbiora rodzice,a ze to bedzie noc to jedziemy do cioci sie przespac,bo mam takowa na slasku i raniutko do domciu.Jestem mega szczesliwa:-):-):-):-):-)

Gratulujemy wszystkich nowych zabkow.
maonka a jak sie robi taka mase solna?????
justa ciesze sie razem z Toba.Wiem co czujesz jak familia przyjezdza.Zazdroszcze Ci ze mieszkasz tak blisko Pl.Ja to chyba czesto bym wtedy jezdzila.

Lece spac chociaz nie wiem czy usne z tego szczescia.:tak:;-)

Dzień dobry Jestem pierwsza? Chyba po raz drugi mi się to zdarza.
Dziś nocka do bani. Mała budziła się co godzinę. Ostatecznie wstała o 5:30. Czekam aż w końcu padnie i razem pójdziemy jeszcze spać.
Ale na razie zabawa na całego.

Gosiek Przepis na masę solną Masa solna - przepisy, ozdoby z masy solnej
Pierwszy lepszy wyszukany z internetu. Bardzo łatwo to zrobić. Trochę mąki, soli i wody. Jak już Ci masa wyschnie (parę dni) to wypiekałam chwilę w piekarniku, nabiera ładnego kolorku. Zrobię zdjęcie i wstawię wiadomo gdzie.
Super, że przyjeżdżasz do polski. A mąż na pewno sobie poradzi i pewnie będzie mega stęskniony. Przydaje się to czasami w związku. ;-)
Beti Też bym chciała mieć taką pomoc
Justa baw się dobrze z rodzinką
Kittek nie zazdroszczę przepraw w błocie.
Ella na pewno kiedyś doczekasz czasów, że Julka sama będzie wołała jeść.

Przypomniało mi się, dziś mi się śniło, że byłam w odwiedzinach z małą u Wronki, ale był Borys i Hania od Kwiatuszka :-D To była twoja córcia :-):-):-)

reklama
Do góry