reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

ale mi dobrtze, jeden w przedszkolu, drugi u babci, trzeci na budowie a ja mam spokój:-) szkoda tylko ze powinnam sie uczyć...

gratuluję zęboli!! my mamy chyba 5 ( już sama nie wiem czy jeden już sie przebił czy jest tuż tuż ale jeszcze nie...)

reklama
Ja się tylko witam bo mam dzisiaj chłopaków w domu. J. załapał jakiś katar i nie posłałam go do przedszkola. Niech posiedzi w domu przez ten dłuuugi weekend.

Witam dziewczynki !
zdróweczka dla wszystkichy chorowitek

gratuluje nowych ząbków (u nas ani widu ani słychu! zębów niet ;-))

jak fajnie że jutro wolne tylko szkoda że w piątek muszę iść do pracy ehhh ale lepszy rydz niż nic!

Witam:-)
U nas dzisiaj znów pobudka o 5:30, ehhh..:/
Już sama nie wiem, czy jej za zimno, za gorąco, czy zęby czy mokra, czy głodna.. oszaleć można.
Kombinuję jak mogę ale efekty marne, bo dzieć nadal kiepsko śpi.
No, ale zdrowa, wesoła, więc nie ma na co narzekać;-)
ZMykam, bo zaraz do Jeleniej jedziemy:-)

Dzień boberek ;-)

Maonka - no niestety, mimo że tych oryginalnych pampków używamy to moja lady z tych delikatnych i w mokrym nie pośpi. Fajnie, że weekend z przyjaciółką się udał - oby się tak daleko nie przeprowadzała.

Aniez, Salamandra - gratuluję ząbków!! Moja też się ślini potwornie i wszystko do buzi pakuje, zaglądam, zaglądam a zębów jak nie było tak nie ma.

Kwiatuszku - @ byś chciała? Jesteś szalona:D No i u mnie w instrukcji do turystycznego też jest napisane by nie wkąłdać normalnego materaca.

To nie ma rady i musicie zmieniać pieluszkę. Lepiej, żeby sobie dupci nie oparzyła. Też mam nadzieję, że przyjaciółka się nie przeprowadzi. Miałabym strasznieeeee daleko.

basia Gratulacje z okazji 1 ząbka :-)

Zapomniałam Wam napisać, że zrobiłam na pół roczku odcisk stópki i rączki. Alicja dostała taką ramkę z glinką. Ale ta glinka pękała i wymyśliłam odcisk z masy solnej. Wyszło superaśnie.
Dziś piękny dzień, mogłoby tak być do wiosny

U nas tez dzis pieknie. Slonko cudne, ale pizdziawka mala...
Dzis mam kupe papierkowych sprawd od ogarniecia. Narobilo sie zaleglosci i musze dzis nad tym posiedziec.

dżem dobry , dziś witam sięz centrum dowodzenia czyli z domu:) Wzięłąm dziś wolne bo byliśmy na szczepieniu
U nas też dziśpięna pogoda i w końću poszliśy na spacer- jako żę babcia z młodym, nie wychodzi dziś w końcu trochę połąziliśmy. Niestety moje dziecie ostatnio meeega marudne więc spać nie chciał na dworku tylko trochę kwękał- teraz zjadł maminą zupke z kluseczkami z żółteczka i śpi...oby pospał trochę
A jak dobrze że jutro wolne, szkoda że w piątek do pracy muszę iść...

Witam i ja córa marnotrawna i pracująca:-p

My dziś też na szczepieniu, a jak zwykle nie czekaliśmy tak dzisiaj 1h... myślałam, ze do pracy nie zdążę dojechać... w pracy atmosfera nie za bardzo, bo szef w złym nastroju, co się odbiło na wszystkich... do tego dzieciaki już czuły, że mają wolne, więc ciężko wytrzymać do 16, ale się udało...
Muszę wam się przyznać, że odkąd teściowa przyjeżdża do nas zajmować się dziewczynkami zrobiłam się super zorganizowana w kwestii gotowania i sprzątania... nareszcie odpocznę do poniedziałku:-p

Przepraszam, że tylko tyle, ale... pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy;-)

Agnieszka, fajnie czytać, ze wreszcie się wszyscy wysypiacie:-)
Dużo zdrówka dla Mani i Hani:tak:
13, 3majcie się dziewczyny... no i odzywaj się czasami:-)
Gratki dla zębatego Wiktorka;-)
Maonka, no to sobie odpoczniesz jak rodzinka przyjeżdża... fajna pamiątka taki odcisk:tak:
Elvie, no niestety czasami nie odgadniemy co tym panienkom nie pasi, że tal źle śpią... oby szybko przeszło... no a tatuś niech zabawia mamę w nocy a nie Lenkę:cool2:
Kamisia, najadł się chłopaczyna. na spacerował to teraz musi pospać sobie:-D

Dobrej nocki i oby jutrzejszy dzień wolny był pogodny, cobyśmy nie musieli się kisić w domku:tak:

reklama
Coś tu dzisiaj pusto..

Beti - przekazałam to Tatusiowi - nawet nie wiesz jak się ucieszył:D

Moje dziecię dzisiaj po kąpieli 2h spać nie chciało i padła dopiero 2 minuty temu.
Głowa mi pęka, więc spadam pod prysznic i lulać.
Dobrej nocy!

Do góry