reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam wieczorowa

Nadrobic dzis nie dam rady,predzej usne przy komputerze.Dzisiaj Szymek nie poszedl do przedszkola,bo musialam isc z nim do pediatry,poniewaz on ma rane za uchem ( nie mam pojecia od czego ),i tak brzydko wygladalo ze zabralam go do lekarza.Mial na to masc,ale ona przestala dzialac,i dzis dostalismy cos innego_Oby mu zeszlo.
Wczoraj wyciagnelam z magazynku wor z ciuszkami po Szymku,popralam rzeczy i na Samuelcia juz czesc rzeczy jest dobra:szok:nawet kurtka na 12 miesiecy,jest mu troszke za duza,ale smialo moge juz ja zakladac:szok:jak ten moj brzdac szybko rosnie

reklama
Katik, u nas pierwsze zetkniecie z siatka na owocki bylo identyczne, za drugim razem Kostka juz zalapala o co biega, choc uchwyt i tak wydaje jej sie bardziej atrakcyjny do gryzienia. Fajna sprawa, chociaz do czyszczenia tragedia.

Judysia, najlepszego z okazji zamescia. Jakis czas temu o Tobie myslalam, bo kiedys pisalas, ze obawialas sie iz zaciazylas ponownie. Czyzby to tylko obawa byla?

iza, ulubiona pizamka mojej malej jest na 18 miesiecy i juz robi sie przykrotkawa. Z cartersa kupuje ubranka na rok i poltora...

Ktos wlamal sie na moje konto na facebooku. ilekroc udalo mi sie odzyskac haslo, ten patafian je zmienial, dlatego zlikwidowalam konto. mam nadzieje, ze udalo mi sie je zlikwidowac. Rozsylam teraz zaproszenia, ale nie pamietam kogo mialam na liscie... Gdybym ktoras z Was pominela sorki. Z czasem pewnie odzyskam znajomych, ale bezcennych wiadomosci, ktore mialam na profilu juz nigdy :(

heloł
mala juz nie spi i przynudza totalnie wiec weszlam na kompa i poczytalam troche
co do sadzania na nocnik to nysle ze chyba lepiej jak dziecko juz troche kojarzy.. a te nocniki grajace i z cudami to ponoc o kant rozbic, wszystkich co z nam i to mieli to szybko kupowali normalny najzwyklejszy nocnik...
milego dnia ,ja korzystam z ostatniego dnia urlopu w polsce bo jutro wracamy i wam tez zycze milego dnia

Wrrrrrrrrrrrr wcięło mi posta :wściekła/y:
Więc jeszcze raz:
Judysia najlepszego na nowej drodze życia! No i czekamy na foty :-D

Ja nie wiem co w powietrzu dzisiaj fruwało w nocy ale chłopcy zrobili nam taaaaką pobódkę o 5 rano że szkoda gadać... padam ze zmęczenia...ale oczywiście Marek postanowił że już pora wstawać i od 7 nie śpi...Janek śpi dalej i tatuś też...

Dla Hani i Zosi z okazji 6 miesięcy wszystkiego naj!

Trzymajcie kciuki bo jade dzisiaj w poszukiwaniu butów na zimę...

Witam dziewczynki
nareszcie się wyspałam po całym tygodniu wstawania o 4:30 <jupi>

Judysia wszystkiego naj naj lepszego

Haniu i Zosiu sto lat dziewczynki
kruche-przekladane-powidlami1.jpg

Załączniki

• walentynkowe_ciasteczko_300x300.jpg
    walentynkowe_ciasteczko_300x300.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 16
witam sie i ja:-) piekne sloneczko za oknem wiec zaraz na spacerek pomykamy, bo Mlody sie wlasnie zdrzemna, spac cale 11minut!!:szok: ja nie wiem kiedy to dziecko sie wysypia - w nocy nie spi, w dzien nie spi... no ale nic to, skoncze kawke i smigam. Milego dzionka zycze wszystkim mamusiom i dzieciaczkom tez:-D

zielona, wlasnie sie zast o co chodzi z tym FB
kfiatek, zazdroszcze studiow. super ze malz dal rade, oby tak dalej:)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!

Nadrobiłam,ale niestety nie dam rady każdej odpisać.

Życzę więc dużo zdrówka chorowitkom!

Wszystkiego najlepszego dla wczorajszych i dzisiejszych półroczniaków!

Ja jestem w pracy bo mamy zjazd na zaocznych. Wczoraj tatuś dzielnie zajmował się Mają od 17tej do 21,a dziś do 16tej. Później mamy gości z maluszkiem w wieku Mai.

Życzę więc miłego weekendu :)

czesc
u nas nocka do bani, mały budził sie ze 100 razy z placzem, w koncu nie nadazałam do niego wstawac i wyladawal u nas do rana w łuzku.wiec tez pozdrawiam niewyspane mamy.
ja juz podczas snu małego ogarnelam całe mieszk, włacznie z sterta prania. jej a obiad musze zrobic a takkk sie nie chce.
jeszcze musze przewertowac kuchrski kacik bo jedziemy na wspomniane im, mamy wiec cos jej przygotowac chce, 2 kawałki ciasta mam, ale cos konkretnego jeszcze chce.
judysia- szczescia u boku meza.

sto lat dla kolejnych pólroczniaków. HANI, ZOSIEŃKI, I syna MEGAM
sorki za błedy ale ten mały szaleniec ciagle zabiera mi mysze i stukla w klaawiature :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam weekendowo

Za oknem wieje zimny i silny wiatr,wiec dzisiaj ze spacerku nici:-(.Nie chce siebie ani dzieci jeszcze bardziej zalatwic:no:.Szymek oglada bajke Samus spi a matka smiga po necie,i szkodniki tepi na nk:-D

Wszystkim polroczniakom zyczymy zdrowka,milosci i mnostwa radosci:tak::-)

Do góry