reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ulanka- no to faktycznie niefart... może się przyzwyczai??? Jak byliśmy na wywczasie to pierwsza nocka też była z większą ilością pobudek, potem było już OK. Ja myślę, że tak jak każdy z nas- jedni adaptują się szybciej, innym zajmuje to więcej czasu :-(

Zielona- no to faktycznie wściec się można :-( przykre to, że ludzie tak lubią utrudniać sobie życie... Mam nadzieję, że więcej Cię to nie spotka.

Katik- no uśmiałam się z Polinki :-D pomysłowa z niej babeczka... oj będziecie mieli z nią trzy światy, a czwarty malutki (jak to zwykła mawiać moja babcia).

U nas wysypeczka dalej jest, ale jakby bledsza... za to katar MEGA!!! :-(

Coś nam troszkę mamusiek ostatnio poznikało :-(

reklama
DOBEREK:-D

Dziś w prądzie nie grzebia więc wreszcie mam neta;-)
Wczoraj w parku wodnym było super- uwielbiam relaks w wodzie i saune:-)
Dziś dziecię dało pospać całą noc więc rewelka;-)
Niedługo na spacerek ale wcześniej...

Sto lat dla półrocznikaów!!!:-)

kwiatuch ciesze się że CI się podobało na zajęciach:-) No widzisz że chłop jak chce to potrafi ;-)

aniez
-zdrowka dla szkraba plamistego- już wiadomo cóż to za wysypka?:eek:

salamandra
- udanej zabawy do białego rana i wybaw sie za manie też:-D

Filonka- współczuję- nie znosze robotników:confused2:

13x13- zdróweczka dla małej- kurde cóż to ją dopadło:eek::confused2: moze to jednak zębule?:sorry: za to opios kibla mnie rozwalił:-D:-D:-D

Ja zadnia jeszcze nie mam co do nocnika (ani takowego sprzętu) więc pewnei poczekam tj Agnieszka i jak zacznie kojarzyć to wtedy bedziemy sie bujać z tym...póki co nawet jeszcze nie siedzi więc o jakim nocniku ja gadam:eek::sorry:

Mamusia
- ale fajnie spedziliśmy pół roczku...Julci nikt nie odwiedził na pół roczku- ale życzenia od e-ciotek załatwiły wszystko:-)

Ewka- współczuje tych kolejek i załatwiania- ciezka sprawa była;-)

Maonka
- ja też zazdroszczę :-)

Kingunia
- Twoja mała jest takśliczna i urocza że chyba każde marudzenie można jej wybaczyć:tak:

Judysia- wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :tak: oczywiście kliknięte :-) ps- mozesz się odwdzięczyć:-p:-D

Katiczku
- cieszę się że już tak się u Was ze spaniem poprawiło- wiem co czujesz bo u nas tez jest lepiej:-) no i mała od ponad tygodnia u siebie w pokoju:tak:

Ulanka- no życze CI odzyskania sypialni...z naszego wytranspotrowania małej najbardziej cieszy się...kocur:szok::-D bo odzyskał swoje strategiczne miejsce pod kaloryferem na srodku pokoju i moze wszystko sądować ze swego legowiska:-D

Iza
- mam nadzieje że uszko szybko się wygoi...swoja droga to faktycznie dziwne:eek:

Mamusia- kliknięte juz na BEBIKO;-)

AgnieszkaSz- współczuję pobódki :confused2: nie ma to ja zepsuty sobotni poranek:sorry:

Aga2010
-miłego spaceru..my też penie niedługo wyjdziemy na rodzinna przechadzkę:tak:

Kittek- oby sobota w pracy zleciała szybciutko- mimo wszystko udanego dnia;-)

Zielona
- nie dobrze z tym fb...przykro mi...a mnie znalazłaś? ;)

No właśnie Aniez może Ty wiesz lub któras z Was dlaczego Daga sie nie udziela już na głównym? może mi umkneło czy coś?:eek:

No to chyba wreszcie nadrobiłam :-)

To standartoweo PROSZĘ O GŁOSY NA BEBIKO i zmykam do dzidzi dziękując z góry za to że tak ładnie klikacie:tak:

Miłej jesiennej soboty:tak:

Ella, kliknietę! i za Twój klik dzięki!
Dziękuję za zyczonka! Buziole!
Zielona, na szczęście to tylko obawy były, uff! Zrobiłam test za dwa dni okres się pojawił. Nadal się tak okropnie czułam, porobiłam sobie badania, porównałam z tymi ze szpitala po porodzie i okazały się o wiele gorsze. Miałam niezłą anemię, zaczęłam brać znowu witaminy, lepiej jeść, pić przepaskudny sok ze świeżych burakó i jest już o niebo lepiej! :-)

Co do zdjęć to proszę, są tu:-) -----> Przykładowe zdjęcia | VideoFilmowanie - Jarosław Szafran - Fotografia Jeszcze ich nie mam ale są już na stronie naszego fotografa:-) Fryzura i makijaż do bani bo to w poniedziałek była sesja a wtedy od rana z Zosią jeździliśmy po lekarzach i na zastrzyki z tym zapaleniem ucha. Tak więc ubrałam się i jakoś tam ogarniałam do tych zdjęć na biegu w 5min

Natalko i Bartusiu wszystkiego dobrego.

Beti, tak to z ta moja Kostka jest, ciezkie babsko (po matce hehe). Jest jednak bardzo proporcjonalna i poza tlusciutko-papusnymi udkami, nie ma wielkich "kraglosci". Czasem ma pyzata buzke, a za dwa dni pyzy znikaja - tak fajnie rosnie.

Musze sie dopytac mojej matki kiedy ona zaczela mnie sadzac na nocniku, mozliwe ze zrobie jak ona. Pamietam, ze jak szlam do znienawidzonego przeze mnie przedszkola (szkoly tez nienawidzilam, a co! :D) juz nie nasilam pieluszek, mialam wowczas 3 lata. Oczywiscie slyszalam o sadzaniu dzieci w wieku 7 miesiecy, ale znam tez kobiety, ktore nie zaczynaja zanim dziecko skonczy 2,5 roku. Tutaj w zlobkach za wszelka cene chca odpieluchowywac nieodpieluchowane dzieci, ktore maja wiewcej niz 18 miesiecy. Skutki bywaja straszne.

ja mając 13 m-cy już sama załatwiałam się do nocnika... moja mama i mnie i brata starszego tak nauczyła... mam nadzieję, że mnie też się z Q tak uda.

Bartuś sto lat!!!!

dziękujemy za życzenia :tak::tak::tak:

dzisiaj mieliśmy małą imprezkę z okazji pół roczku Natalki przyszli dziadkowie i pradziadkowie na herbatkę i pyszną zebrę. Natalka dostała pampersy i siateczkę na owocki tą z canpolu o której wspominałyście :-) tak świętować to my możemy co miesiąc ;-)

13 zdrówka dla Alicji

filonka zielona mnie tato nauczył sikać na nocnik jak skończyłam 10 m-cy chciałabym żeby Natalka najpóźniej do 1,5 roku chodziła bez pieluchy a jak będzie to się okaże

kici współczuje całych dni w pracy:-( to po ile godzin ty harujesz kochana?

teoretycznie po 8h no ale pobudka o 6 rano u teściowej jesteśmy po 7 na 8:30 jestem w pracy i do 16:30... pociąg po 17 i w domu jestem koło 18. a w tym tygodniu miałam spotkanie ze znajomymi i wróciłam do domu o 21 raz :eek:

reklama
ja mając 13 m-cy już sama załatwiałam się do nocnika... moja mama i mnie i brata starszego tak nauczyła... mam nadzieję, że mnie też się z Q tak uda.

pytalam sie rodzicielki i stwierdzila, ze zczela mnie sadzac zanim skonczylam rok, a zupelnie z pieluch zrezygnowalysmy gdy mialam rok i 3 miesiace :D

POLROCZNIAKI KOCHANE, taaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaie wielkie buziaki z Kostula slemy

Do góry