reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kwiatuszku, Basiu, Filonka wycałujcie chłopaków od eciotki!!

salamandra wszystkiego naj na rocznicę, mam nadzieję ze małż się opamietał:-)

reklama
sto lat dla TYMUSIA I WIKTORA :-)
dziekujemy za życzonka.:-)

akaata- bardzo chętnie wpadne z odkurzaczem....ale uwazaj bo ja jak sie rozpedze ze sprzataniem to mieszkania nie poznasz :-D:-D;-)
kinguunia- no te wyłazące zeby daja w kosc. trzymaj się kochana.i zdrówka dla córeczki.
justa24-witaj u nas. no to niezle z tej jej reakcja na śmiech babci.;-)
elve- zdrówka dla Lenki .

mały spi po sniadanku i zabawie. mamusia dzis ma dobry humor z rana, choć mały bardzo czesto sie budzil by mu pomóc zmienic pozycje, hhhmmmm wasze dzieci tez tak maja??ze jak nie pomozesz im sie przewrócic to placz?bo zauwazyłam ze on głodnieje dopiero ok 4.a tak to budzi sie na przewrót lub smoka.

Timulku, Kacperku i Wiktorku - wszystkiego dobrego Sloneczka!!!!!!!!!!!!!

A ja dzis wyspana. Polinka obudzila sie tylko raz. Dzis zrobie ten sam eksperymet co wczoraj, zobacze czy poskutkuje, i jesli tak - podziele sie patentem.
Zimno u nas, diabel ciezki. Niecierpie zimna, oj ja do tropikow bym sie nadawala...

Ide zrobic sobie sniadanie.

Kacper, Tymoteusz, Wiktor - najlepszego! Ale z Was już wielkie chłopy:-)

Filonka - dziękujemy. Mała spała pięknie, z przerwą o 4.00 i 7.30 na cyca, wstała zdrowiutka. Teraz po kaszce znowu smacznie śpi:-)

Dziewczyny - proszę Was o kciuki o 12:00!! Mamy dzisiaj dwie ważne sprawy - mój M. w sądzie a ja się spotykam z kandydatką na stażystkę, bo moja siostra ogłupiała i stażu mieć nie chce, mimo że od wiosny bezrobotna. Tylko skomplikowała i opóźniła mi wszystko, Ehh.. Słów brak.. Oby ta laska co przyjdzie dzisiaj o 12.00 okazała się sensowna..
A o 14:00 moja mama ma ostateczną komisję lekarską w sprawie renty. Oby jej przyznali..

Zmykam się szykować. Do później!

Tymusiowi, Kacperkowi i Wiktorkowi życzymy wszyskiego najlepszego
ciotka i Ola.

dzisiaj nocka średnia bo O. budziła się kilka razy z niby płaczem ale zaraz zasypiała. Może było jej gorąco bo pierwszy raz pod koldrą dzisiaj i nawet się nie rozkopała ani nie nakryła, więc chyba śpiworka jednak nie bedziemy potrzebować.

Słonko świeci więc trzeba zmykać na spacerek i korzystac.
kawe dopijam, karmię i siuuuuuuuuuuu spadamy.

Filonka zapraszam na to sprzątanie. ;-)

Witam się niewyspana

O 00:30 chcieliśmy iść spać, Alicja się przebudziła, myślałam, że szybko ją nakarmię i uśnie. Nakarmiłam i poszłam do łazienki się umyć, a mój mąż w tym czasie bawił się z nią. :wściekła/y: Tak się dziecko wybudziło, że poszła spać dopiero o 3. Więc spędziła całą noc w naszym łóżku, bawiąc się.

Ale 13 obrodziło :-):-D:-) Chłopcy wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych rodziców.
30.jpg

100 lat dla KAcperka i Wiktorka!!!!!!!!!!
Tymelek (siostra tak go ochrzcilla :) dziekuje za zyczenia

biedna Karolcia i Zuzia :(((

cos sie ostatnio rypie w systemie doz
ja kuowalam plasterki za 6 zl a jak mnie podsumowaly baby przy kasie to wyszlo ze sa za 79 zl :) he he na szczescie na miejscu to sie wyjasnilo i plastrow niestety nie kupilam bo nie mozna bylo ich prawidlowo nabic

Dzięki!!!

Reklamację uznali, 13 zł zwrócili. Jakiś błąd w systemie :confused2:

Elvie to kciukasy zaciśnięte

Witam kochane...
ufff troszkę oddechu.
Półroczniakom którym nie składałam życzen wszystkigo naj łobuziaki nasze! Rośnijcie zdrowo!

Rocznicowym najlepszego i kolejnych lat w miłości! A dla zapominalskich połówek bilobil by sie przydał (mój też z tych...)

Miałam chwilę ale już nie ma :-( Marek mi marudzi strasznie... wpadnę później mam nadzieję.

Witam się

Sto lat dzieciaczki i dużo zdrówka!!!!! i oczywiście pociechy z rodziców:-p

My dziś nei mamy lekko -Alicja ma gorączkę przez te zęby na szczęście po podaniu leków troszkę spadła ale nie dużo... jest marudna markotna a mi Jej tak szkoda że tulam przytulam ech

reklama
Doberek:tak:

Kto pije ze mną kawe?;-) ...bo ja dziś z tych kompletnie niewyspanych :confused2:

moja alijka placze jak slyszy smiech mojej tesciowej:baffled:

Alem się ubawiła :-D:-D:-D

Mamusia- co do głosowania to nic się nie zmienilo- można głosować na dowolna liczbę fotek. Czasami sa błędy i wtedy nie da sie głosować- trzeba spróbować pózniej :tak:

Salamandra- przykro mi że mąż zapomniał o rocznicy :-( oby za rok odpłacił Ci za to z nawiązką :sorry: z mojej strony wszystkiego najlepszego :tak:

100pięknych Latek dla naszych Chłopaków-Półroczniaków!!!!:-D

Elvie- zdrówka dla Lenki a za dziś kciukasy zaciśnięte!:tak:

Kingunia- współczuję tej całej akcji-zęby :-( oby jak najszybciej sie mała uspokoiła:sorry:

Filonka- no w łaśnie ja od 2 nocy znów mam masakre bo Julik sie obraca na brzuszek przez sen i wtedy wrzask bo na brzuszku spać nie umie:eek::no: i ja musze ze 4x w nocy tuptac do pokoju i ja z powrotem na brzuszek mykać:confused2::confused2::confused2:

Katiczku- trzymam kciuki za dalsze noce i zazdroszcze wyspania- ja dziś jak zombie chodzę:confused2: powód- patrz wyżej;-)

13x13- przykre co piszesz o Karoli...oby wreszcie skończyły się te bezdechy :-(

Akaata- miłego spacerku- my też niedługo idziemy ;-)

Maonka- miałam wczoraj wieczorem podobna sytuację- też mała prawie spała, aj musiałam cos tam i M miał dac jej herbatki...no to jak go zobaczyła to ten zaczął do niej gadać i zabawa na całego...potem usypiania godzinę:eek::wściekła/y::confused2:

A teraz julsko moje kochane marudzi więc do miłego :tak:

Do góry