hello
wlasnie odwiedzam mamcie i jestem w polszy ukochanej, znowu hihi:-)
babcia jak zobaczyla mala to szoku dostala, mowi ze tak sie zmienila... a nie widziala jej 2 miesiace, ja jakos nie widze zeby sie zmienila, ale to normalne, i mowia ze podobna sie do mnie robi
co do bicia, to mala bije wszystkich, babcia dzis tez po lbie dostala...
wlasnie odwiedzam mamcie i jestem w polszy ukochanej, znowu hihi:-)
babcia jak zobaczyla mala to szoku dostala, mowi ze tak sie zmienila... a nie widziala jej 2 miesiace, ja jakos nie widze zeby sie zmienila, ale to normalne, i mowia ze podobna sie do mnie robi
co do bicia, to mala bije wszystkich, babcia dzis tez po lbie dostala...
ach, tak nieraz jest, ale staraj sie jej nie nauczyc spac z wami, ale u nas tez tak nieraz jest ze malutka placze i spac nie chce to w koncu sie zlituje i biore ja do nas to spi jak zabita... nawet nieraz w dzien jak robi drzemke tak 1-1,5 godz w poludnie, to jak ja potrzebuje cos zrobic to klade ja do naszego lozka to spi tak 2,5-3 godz...helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłl
Rozgryzlam Polke. Nasze lozeczko wysyla negatywne fluidy i dzidzi sie zle spi! Obudzila sie o 23 - cycek sprawy nie zalatwil,i spac nie chciala. Spiewala do 24, po czym udalo mi sie ja uspic...ale nie na dlugo, bo po 3 znow pobodka. Po cycku zostawilam ja u nas - i spala do 8! A gdybym jak zawsze odlozyla ja do lozeczka - do rana budzila by sie jeszcze ze dwa razy, plus jakies 5 na podanie smoczka.
I co z tym fantem zrobic???????????????
moja alijka placze jak slyszy smiech mojej tesciowejApropos rozwoju. Mój Adaś natomiast płacze jak słyszy wysokie dźwięki tj płacz dziecka, szczebiotliwy głos, ujadanie psa, instrumenty piskliwe. A dziś dał w kość. Przez cały dzień spał tylko w sumie może 15 min i strasznie marudny. Zwalam to na zastrzyki wczorajsze.
Z innej beczki.mamy dziś rocznicę ślubu..ósmą. Tzn chyba tylko ja mam. Mąż cały dzień jedyne co powiedział do mnie, to pytanie gdzie idę, jak chciałam chwilę ochłonąć na świeżym powietrzu. A tak komputer, komputer, komputer. Więc ja też posiedzę z Wami z lampką wina