reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hola chicas :-)

U nas jako tako,ja jestem przeziebiona,mam okropny kaszel,i tym razem to mniej moj S zarazil nie Szymek:-p.Jak na razie biore tylko syrop,ale nic mi nie pomaga,wiec pewnie bede sie musiala przejsc do lekarza:-( i kto wie czy znow mi nie wcisnie antybiotyku,bo z moim kaszlem jakos zadne syropy sobie nie radza:eek::wściekła/y:.Dzieci na szczescie zdrowe,pogoda za oknem ladna,slonce swieci i mamy w ciagu dnia uwaga uwaga ponad 20 stopni,wiec korzystamy z ladnej pogody,poki jeszcze jest hehe;-)
Samuel jest marudny,zabkuje na calego i marudzi,pewnie mi sie wybije wkrotce prawa dolna jedynka.Poza tym dzisiaj mi zrobil pobudke o 6 rano i nie chcial spac do 9,wiec ja ledwo zyje.

reklama
Jeeenyyy, dziewczyny cały dzień mnie nie było w chacie, bo spacer, bo zakupy, bo praca, bo plac zabaw... i myślałam, że nie nadrobię a tu PLAŻA!!!

Basia- no ja Cię starsznie podziwiam! Toż Ty Matka Polka jesteś!

Elvie- eh... życie... tak już będzie zawsze, że trzeba być zwartym i gotowym na 'życzenia i pomysły' naszych dzieciaczków.

Katik- eee szoping musi być, nie? :-p

Dziś 'Pavarotti' nie śpiewał :-D za to załączyło mu się głodomorstwo! Lepiej ubierać niż karmić :sorry:

Girls będę jutro
Dziś mam jeszcze masę roboty i męża :-)
Miał 2 dni wolnego więc mało się udzielałam.

Obcięłam włosy!!!! Ale fryzjerki przekonały mnie, żebym nie obcinała całkiem na krótkie, żeby sobie pochodziła z miesiąc w nowej fryzurce, żebym się przyzwyczaiła i jak coś to za miesiąc obcięła na króciutko.

Buziaki Dla Was

witam wieczornie
dzis postanowiłam ze zaaplikuje małemu czopka przed snem by sie nie męczył. a wiec wykompałam, czopek, kaszka a on przy koncówce butli slicznie przymykał oczka wiec siup do luzeczka i nawet sekundy a on rozłozył raczki i lulka bez mrukniecia. biedaczek niech se pospi bez bólu. zobczymy jak nam minie nocka.

relacje zdane :))) teraz doczytam co u Was.

elve- no to łacze sie w bólu nocnych przeżyć. i zazdroszcze wiem ze się powtarzam ale czasem zadroszcze wam ze macie kogoś do [pomocy .i mozecie odpocząć wrazie nie wyspania czy poprostu. bo ja to tylko sama samotna, K całymi dniami nie ma a jak jest to i tak prawie nic z niego.
iza813- zdrówka kochana. u nas to jest codziennosc ze mały wstaje o 6-7 i nie spi do 9 heh
maonka- foteczki , foteczli, ale mamuski wzieło na zmiane imagu ...

Ostatnia edycja:
iza813 - chyba się Twój synek z moją córą zmówił, bo razem nie spali:D

aniez - wiem, wiem;-) mało tego! drugie takie cudo planujemy:-)

maonka - dawaj foty!!!!!

Moje dziecię słodko śpi i ja też planuję dzisiaj przed 23:00 się w łóżku znaleźć.
Drożdżówy się najadłam, bo teściowa piekła - aż mnie teraz mdli:/
Dobrej nocki!

Heyka

Przepraszam, że nie zaglądam, ale brak czasu i snu dzieciaczków w ciągu dnia daje takie rezultaty... poza tym od poniedziałku A jest w domu, więc najczęściej on okupuję TV i nie mogę zajrzeć na BB:-( no i nadrobię tylko jeden dzień, a Basie podziwiam za taki zryw:tak:
U nas jako tako... niby słonecznie a wietrzyk zapodaje z hal... dlatego już w kombinezoniku wychodzę z Justką... nowe produkty w diecie wprowadzają sensacje brzuszkowe, więc jest marudna że hej... poza tym jak na razie jakoś się 3mamy ze zdrowiem... oby do wiosny:-)

Ella, no z tym konkursem to szkoda:-( najważniejsze, że internauci zwyciężyli:tak:
co do zdjęć Julki to wpisz link w swojej sygnaturze to będzie łatwiej klikać codziennie:tak:
Ewcia, świetnie, że młody znalazł sobie dobra duszę w przedszkolu.... słodkie są takie miłostki w tym wieku:tak:
Marysiu, 3maj się kochana... a tą rehabilitacją się nie przejmuj, bo za pól roku zapomnisz, ze synek miał jakieś problemy:tak:
Elvie, Aga, Filonka, współczuję takich nocek... oby były przejściowe:tak:
u nas też podobne są jak Justka nie zrobi kupki po południu:tak:
Iza, zdrówka dla Ciebie... oby ząbek szybko się przebił:tak:
Maonka, czekamy na foty:tak: jak tylko mąż wróci do pracy;-)
Elvie, wspaniałe wieści... kiedy zaczynacie starania?

No u nas jakoś drzemki dzienne sie wyregulowały... są tylko 2... jedna godzinna zależnie jak wstanie ok. 10 lub 11 a druga ok. 15 lub 16 trwa 1,5h... potem po opróżnieniu obu cycuszków idzie spać ok. 19 lub 20:tak::-) lubię taki ład i niech tak zostanie:tak:

beti1982 - jeszcze nie teraz;-) planujemy, bo chcemy mieć 2-3 dzieci, ale dopiero jak nam Lenka troszeczkę podrośnie, w każdym razie do moich 30-stych urodzin powinniśmy drugiego szkraba zmajstrować:D Póki co 27.10 kończę lat 28.

reklama
Do góry