reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Wpadłam na chwilkę...wreszcie naprawili mi konto na fejsie więc wsiąkłam tam nadrabiać tygodniowe zaległości :D

Co do zębów to sprawdzam codziennie ale ani widu ani słychu...
U nas dzień raczej ok- wieczorem troche marudzenia było bo zmęczona bo nie zasneła u dziadków, ale ogólnie ok.

Wiecie co- padam po tym basenie i w ogóle wiec tymczasem i do jutra- dobranoc :)

reklama
Nie no laski- WIDZIAŁYŚCIE KTO WYGRAŁ PUDEŁKO??????? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

weszłam tak dla formalnosci zeby sobie zobaczyć w jakiej formie będzie rozwiązanie konkursu i.....oczom nie wierzę! ...załamałam się :no::no::no::no:

Dobrze, że chociaż Ania dostanie te 2 tysiaki...przydadzą się, ale kurde zmiażdzyłyśmy jakiegoś przydupiastego kucharza a tu co?!- na jakiej podstawie w ogóle jury wybrało taka bzdurę?!:confused2::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Nie no laski- WIDZIAŁYŚCIE KTO WYGRAŁ PUDEŁKO????????? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

weszłam tak dla formalnosci zeby sobie zobaczyć w jakiej formie będzie rozwiązanie konkursu i.....oczom nie wierzę! ...załamałam się :no::no::no::no:

Dobrze, że chociaż Ania dostanie te 2 tysiaki...przydadzą się, ale kurde zmiażdzyłyśmy jakiegoś przydupiastego kucharza a tu co?!- na jakiej podstawie w ogóle jury wybrało taka bzdurę?!:confused2::wściekła/y:
masakraa
nie wiem jak to sie stalo

"Nasze" pudelko wygralo w glosowaniu internetowym. Bylo najwiecej glosow.
Tamten koles wygral wytypowany przez jury. Niestety.

Choc tez mi sie wydawalo, ze te 6 tys wygrywa w tym momencie Ania...

Agnieszka Wszystkiego najlepszego dla Mareczka!! Janek potrzebuje trochę czasu żeby się przyzwyczaić do przedszkola i będzie dobrze!!

Ewka- a jak młody w przedszkolu? Zaaklimatyzowal się? On się niedługo kochana zmieni- trzylatki naprawde są nieco inne niż dwulatki.

mam taką nadzieję bo już chwilami wychodzę z siebie... a w przedszkolu już super, nawet w weekend chciałby iść:-) śmiejemy sie że się umie chłopak ustawić, lubi jak się go głaszcze po główce, w przedszkolu mamy nie ma więc mój-mój robi mu Maja, około 3letnia córa wychowawczyni:-) nie wiem co to bedzie póżniej jak już teraz ma panienkę:-)

jak u Was z pogodą i wycieczka do zoo??

Kingunia zdrówka dla Laurki!!

hej, ciekawa jestem czym kierowało sie jury że wygrał kucharz..troche szkoda ale lepsze 2000zl niż nic

witaj Marysiu, co u Was??
a z pudełkiem faktycznie lipa, choć dobre i 2 tyś...

dżem dobry

moje chłopaki wstały dziś o 6, wszystkie 3 i ja niestety też musiałam, teraz czekam az Staś pójdzie spać to i ja się przekimam jeszcze, bo mi sie strasznie oczka kleją i ogólnie jakaś taka nie do życia jestem, eh rano...

U nas nawet dobrze, mamy multum lekarzy ..a tak rośniemy , naszrobaczek daje nam tyle szczescia, że na nic bym go nie zamieniła, choc nie raz miałam chwile załamki to dalis,my rade. Teraz troche się rehabilitujemy , bo mały niechce sięgać po zabawki , ma słabe rączki więc główki nie chce mu się trzymać.

witam niewyspana,wkurzona, rozfrazniona,bez sił na dzisiejszy dzień, bez humoru ..........bez.......
mały dzis dał czadu w nocy budził sie co poł , co godz. wiec dopoki ja sie polozyłam by usnac on juz znów sie budził.
robotnicy wczoraj rzucili u nas graty a dzis jeszcze ich nie ma wrrrrr.;

szkoda z tym pudełkiem Ani.
wiec spadam , mały wlasnie zasnal to i moze i ja skorzystam

reklama
wita sie kolejna niewyspana mama. choc dzis nie bylo tak zle - 5 pobodek to powod do szczescia by bywalo i 6-7 ostatnio...
chyba w koncu podrowadze dzis miszkanie do stanu uzywalnosci:-) ale nie chce zapeszac, bo jeszcze roznie moze byc.
pozd dla wszystkich chorowitkow

Do góry