M
Mka10
Gość
Od razu widać, że Agi i Dagi brakuje... nasze gadułki!!!
ano zdecydowanie brakuje!
Kittek- też tak mamy... koty po podłosze latają w postaci kota i sierści Sierść psia i kocia więc wrrrrrrrrrrrrr... ale za to ponoć mniejsza szanas na alergika (pocieszam się). Ja jestem taka Zosia Samosia- w postaci pomocy dowmowej 'zatrudniam' męża i Kubę ... Bartkowi odpuszczam... na razie...
hehe, ciekawe jak długo potrwa laba:-)
13x13- weekendy to będą 'pospane' jak chłopaki w miasto nocą ruszą... a to nastąpi za lat kilkanaście :-( Ale plan jest taki: raz na jakiś czas weekend u dziadków, a starzy odpoczywają
ja już mam lęki co to będzie jak będę mieć 2 biegaczy w domu a co dopiero jak zaczną imprezować...
Qurcze- słońce miało być... walnęli się i jest kiepsko... bardzo kiepsko, a Kuba ma jutro wycieczkę do ZOO, więc mam nadzieję, że się 'wyciągnie' ;-) bo on już się nastawił... eh... pierwsza przedszkolna wycieczka!
u mnie słonko jest i zoo też więc zapraszam:-)
monia ciesze się, że chociaż Ciebie ubawiłam moim dniem
dzisiaj jest już lepiej - bo mam kompa i neta ;-)
Informatyk odpalił mi outlooka... a tam jedyne 1972 maile... no i muszę wszystko przejrzeć żeby wiedzieć które maile są ważne do pozostawienia!
powodzenia!
Zla jestem sama na siebie, bo furczy jej w nosku , a frida nic nie umiem wyciagnac.
Katikowa a jak psikniesz wodą morską to też nic nie wyciąga się?
właśnie to miałam napisać... moim psikam i friduję nawet jak nie ma takego widocznego kataru a tylko gdzieś go słychać
aga powodzenia w remontach!
ella dobrze że się przypominasz z tym klikaniem:-)
zrobiłam już wszystko co miałam zrobić, nawet młodego wykąpałam (ostatnio go myje jak jerza nie ma i możemy się spokojnie popluskać), teraz czas na relax zanim moje tornado wróci z przedszkola:-)